Įkraunama...
Įkraunama...

Mes mąstome pozityviai!

QUOTE(dasira @ 2008 07 09, 22:48)
išsikėliau sau tokį tikslą- ugdyti savo humoro jausmą, nes paskutiniu metu, jaučiu, kad visada esu liūdna arba kažkokia per daug rimta
kaip manot- ar galima nors kiek išmokti būti linksmesnei? smile.gif

tai tiktai ismokstama mirksiukas.gif ir labai sveika organizmui 4u.gif
Jau turetu but linksmiau toki tiksla issikelus bigsmile.gif
Atsakyti
Mieloji Dasira, atrodo, lyg pasakotum mano situaciją. Kaip išugdyti humuro jausmo, aš dar irgi nežinau. Bet nemanau, kad tai neįmanoma.

O tai kas yra? Nepriimi kitų žmonių pokštų, ar pati nepokštauji? ax.gif
Atsakyti
Labas,
manau kartais zmones praranda humoro jausma, kai jie patiria daug streso ir itampos arba jauciasi nemegiami, ypac kai ju igyvendinamos pastangos nebuna aplinkiniu neivertintos. Tada patampa labai liudna ir skaudu ir nezinai,kaip is to isbrist. Va tada tai prarandamas bet koks humoro jausmas, nes vis tikiesi tik negatyvumo, ikandimo, kandziu juokeliu...
Kiap tik sia tema dirbu su savo mama siuo metu, nes jai dabar sunku
Atsakyti
QUOTE(RVB @ 2008 07 10, 11:43)
Labas,
manau kartais zmones praranda humoro jausma, kai jie patiria daug streso ir itampos arba jauciasi nemegiami, ypac kai ju igyvendinamos pastangos nebuna aplinkiniu neivertintos. Tada patampa labai liudna ir skaudu ir nezinai,kaip is to isbrist. Va tada tai prarandamas bet koks humoro jausmas, nes vis tikiesi tik negatyvumo, ikandimo, kandziu juokeliu...

Labas
Ar pamenate vaikystėje, kažkas klasėje parodydavo pirštą ir visi lūždavo iš juoko?
Kaip buvo paprasta. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gabija. @ 2008 07 10, 17:46)
Labas
Ar pamenate vaikystėje, kažkas klasėje parodydavo pirštą ir visi lūždavo iš juoko?

Kur dingo mano avataras? Kas pavogė ?Kur aš tokį rasiu?
Atsakyti
QUOTE(Gabija. @ 2008 07 10, 18:48)
Labas
Papildyta:
Kur dingo mano avataras? Kas pavogė ?Kur aš tokį rasiu?

Niekur tavo nuostabusis avataras nedingo, bent jau ji matau, kartais jie dingsta del techniniu priezasciu, bet ir vel pasirodo mirksiukas.gif
O del pirsto, jei man nuotaika gera, tai i zmogu pasiziurejus (ypac i paniurusi) juokas ima. Arba dar bjauresnis dalykas - per laidotuves arba baznycioj... Baisu unsure.gif
Kaip sveikata tavo, ka sako tyreimai? bigsmile.gif Kasdien pagalvoju bent trumpai apie tave rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2008 07 10, 01:33)
tai tiktai ismokstama  mirksiukas.gif ir labai sveika organizmui  4u.gif
Jau turetu but linksmiau toki tiksla issikelus  bigsmile.gif

labutis, ačiū už laiškelį --kuris labai gerai nuteikė mirksiukas.gif
tikrai , tikslas taigi visai neliūdnas, o aš ir nepagalvojau...faina thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Kaktusė @ 2008 07 10, 08:26)
Mieloji Dasira, atrodo, lyg pasakotum mano situaciją. Kaip išugdyti humuro jausmo, aš dar irgi nežinau. Bet nemanau, kad tai neįmanoma.

O tai kas yra? Nepriimi kitų žmonių pokštų, ar pati nepokštauji?  ax.gif

sveikutė, Kaktuse, na, žinai, kažkaip vis esu kažkokia susimąsčiusi, dažnai būnu kažkur kitur, bet ne čia...ko gero nesijaučiu atsipalaidavusi, kad galėčiau tinkamai pokštauti, nors kartais tai pavykdavo.
kitų žmonių pokštus priimu, bent jau stengiuosi smile.gif
manu, kad esu per daug kompleksuota...o gal čia nuovargis viską daro? g.gif

Papildyta:
QUOTE(RVB @ 2008 07 10, 11:43)
Labas,

sveikute,

galbūt ir man panašiai yra unsure.gif Aš su dukra taip pat randame bendrą kalbą, dažnai ji mane paguodžia
gera, kad yra šalia supratingų žmonių smile.gif
Atsakyti
Nuovargis, nuovargis. Gal ir nuovargis. O gal tiesiog koks nepasitikėjimas savimi kankina. Nežinau tavo situacijos. Bet kai man tokios situacijos pasitaiko, tai aš irgi nežinau, kas su manim negerai. Sunkus tas gyvenimas, Jėzau.
Atsakyti
Nepasitikėjimas savimi, galima sakyti, laimės stabdys, sekmės priešas.
Kartais ir mano pasitikėjimas savimi ima ir kažkur dingsta. Karatis neilgam, bet gal yra kokių stebuklingų būdų tą pasitikėjimą vėl atstatyti greitai greitai? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elldija: 11 liepos 2008 - 11:25
tikiuosi, kad nenuorama nesupyks blush2.gif, bet perkelsiu is kitos temos (kad nepasimestu) aprasyma kodel nepavyksta/nesigauna vizualizuocija?

Yra daugybė priežasčių, dėl kurių kūrybinė vizualizacija jums gali ir neduoti taip trokštamų vaisių.
Jūsų vizualizacijos turėtų būti tai, ko jūs labai laukiate. Vizualizacijos turėtų būti smagios ir nereikalaujančios daugybės pastangų. Kai tik priprasite, turėtumėte mokėti atsipalaiduoti greitai r lengvai. Jei jaučiate, kad negalite tinkamai atsipalaiduoti ar kad jūsų neapleidžia pašalinės mintys, geriau vizualizaciją atidėti vėlesniam ir patogesniam laikui.
Jūsų vizualizacija turėtų vykti linksmai tarsi žaidimas. Tokia maniera sumažintų neigiamų minčių, galinčių įsibrauti į jūsų vizualizacijas. Tai taip pat leidžia jums lengviau atsipalaiduoti. Juk atsipalaiduoti ir teigiamai mąstyti turėtų būti nelengva, jei esate niūriai nusiteikęs. Neskubinkite vizualizacijos rezultatų, linksminkitės savo vizualizacijose, smagiai leiskite laiką.
Tiksliai nežinote, ko norite? Daugybė žmonių labai tiksliai žino, ko jie nenori, tačiau neturi aiškaus paveikslo, ko norėtų. Vizualizuojant labai svarbu žinoti, ko iš tiesų jūs norite, ir tuomet koncentruotis į to dalyko vizualizacijas, kol noras bus įgyvendintas. Jei juolat keičiate nuomonę apie tai, ko norite, jums gali būti sudėtinga aiškiai suformuluoti norą.
Taip pat svarbu, kad vizualizuotumėt tuos dalykus, kuriuos norite turėti, bet nesuktumėte galvos ir nesvajotumėte apie būdus, kaip jie atsiranda. Susidursite su sunkumais, jei pradėsite įsivaizduoti ne tik dalyką, bet ir kaip jis pas jus turėtų atsirasti.
Jei jūsų vizualizacija nėra susijusi su niekuo, ką jums teko išgyventi praeityje, jūsų mintys greičiausiai priešinsis, kadangi jūsų protui yra visai gera būti tokiam, koks jis dabar yra, ir visai nesinori dėti pastangų į ką nors nauja. Todėl turite būti atsargus ir neįstrigti inerciškai kylančiose negatyviose mintyse, turite galvoti pozityviai ir kartoti savo teiginius. Sėkmė yra neįmanoma, kol neišmokysite savo proto naujų mąstymo būdų.
Dar viena problema gali būti ta, kad pasąmonėje jūs iš tiesų netikite tuo, kad galite pasiekti norimą tikslą. Tai gali būti susiję tiek su pasitikėjimo savimi trūkumu, tiek su tikėjimo, kad jums pavyks apskritai, nebuvimu. Vienintelis vaistas nuo to vėlgi yra teiginiai kartu su vizualizacijomis.
Jei, pavyzdžiui, vizualizuojate sveikatą, laimę ir gerovę, kurių kaip tik trūksta jūsų gyvenime, galite netgi jaustis kaltas, kad galvojate apie tokius dalykus. Tai taip pat užkirs kelią šių dalykų įgyvendinimui.
Dar viena grėsmė yra ta, kad, nors ir norėsite ko nors pasiekti, nebūsite aistringai užsidegęs tai gauti. Pasiekti tikslą pavyks tik tada, jei būsite nuoširdžiai užsidegęs ir aistringai to norėsite.
Mintyse savo trokštamą dalyką turite įsivaizduoti jau esamą. Turite galėti jį liesti, skanauti, uostyti, jausti. Trokštamas dalykas turi visuomet būti ne tik jūsų sąmonėje, bet ir pasąmonėje, kurioje pritrauktų Visatos jėgas, padedančias įgyvendinti tikslus.
Turite būti tvirtai apsisprendęs. Daugelis žmonių į norus sudeda tik dalį savęs. Galite pamiršti apie sėkmingą tikslų įgyvendinimą, jei, vizualizavę norimą dalyką penkias minutes, pamiršite jį iki kitos dienos vizualizacijų valandos.
Turite padėti Visatai teigti savo norus. Daugelis tikslų reikalauja ne tik vizualizacijų, bet ir nuolatinių pastangų bei sunkaus darbo. Galite vizualizuoti nors ir valandų valandas, bet jei nesirengiate pajudinti nei piršto, kad norai virsų realybe, greičiausiai norai taip ir liks tik svajonėmis.
Jūs taip pat turėtumėte būti užsispyręs ir atkaklus. Svarbiausia nesėkmės priežastis kūrybinėje vizualizacijoje yra noro ir ryžto netekimas. Jei iš tiesų trokštate pasiekti savo tikslą, turite nuolat vizualizuoti, kaip jį pasiekiate, nesvarbu, kiek ilgai tai truktų. Visi norime staigios sėkmės. Tačiau taip nebūna ne tik kad daugeliu atveju, bet ir apskritai nebūna. Ties tikslo įgyvendinimu reikia gerokai padirbėti, kad jis taptų realybe. Žinoma, jei pasiduosite tik įpusėjęs procesą, taip trokštamo rezultato nepasieksite. Kaip žinia, ir jūsų protas gali su jumis kiek pažaisti – kol jums sąmoningai atrodys, kad nieko nevyksta, jūsų pasąmonė galbūt bus susikoncentravusi į jūsų didžių tikslų įgyvendinimą.
Jūs taip pat galite nusivilti, kai jūsų vizualizacija neduos trokštamų rezultatų per jūsų sugalvotą laikotarpį. Dvasinis pasaulis nepripažįsta ir nepažįsta laiko, nes gyvena amžinajame dabar. Atsipalaiduokite ir žinokite, kad jūsų vizualizuojamas noras vis tiek jus pasieks realybėje, kai tik tam bus tinkamas metas.
Gana dažnai susiduriama ir su dar viena problema. Savo vizualizacijas turėtumėte vizuomet pasilaikyti sau. Kai kalbate apie savo vizualizacijas su kitais žmonėmis, jos darosi nebe tokios efektyvios, kokios galėtų būti. Į procesą, kai kam nors papasakojate, įsipainioja jūsų ego ir kitų nuomonės, todėl silpnėja jūsų vizualizacijos. Žinoma, apie vizualizaciją kaip apie gerą procesą galite kalbėti ir pasakoti, bet konkrečius savo norus laikykite paslaptyje.
Kokia iškiltų problema, nenustokite vizualizuoti. Gal este arčiau sėkmės, nei numanote. Visos vizualizacijos prieš tapdamos realybe reikalauja laiko, todėl turite numatyti tiek laiko, kiek gali prireikti, ir būti kantrus. Netgi vizualizuoti, kad randate laisvą vietą automobilių aikštelėje ar kad nėra eilės banke, reikia laiko. O įsigyti naują automobilį ar namą, žinoma, laiko užims dar daugiau. Būkite kantrus, nesvarbu, ką vizualizuotumėte.
Galbūt jums padės dažnesnės jūsų tikslo vizualizacijos. Nemažai žmonių paprastai vizualizuoja tik pusiau įsitraukę į procesą. Jei vizualizuosite tik kartą ar du ir liausitės, ko gero, taip ir nepasieksite savo tikslo. Jei vizualizuosite po porą kartų kasdien ir dar kiekvieną laisvą minutę pagalvosite apie savo tikslą, sėkmė neišvengiamai jus aplankys.
Netgi kai nevizualizuojate, galvokite apie savo tikslus kuo dažniau. Svajokite apie pokyčius jūsų gyvenime, kurie ateis kartu su jūsų trokštamu dalyku. Priešingai nei mano daugelis žmonių, svajonės nėra tuščias laiko leidimas, jei jos sukoncentruotos į konkretų tikslą. Kuo daugiau svajojate apie ką nors konkretaus, tuo labiau to dalyko trokštate. Netrukus pradėsite žiūrėti į tam tikro dalyko siekimą su aistra ir motyvacija.
Galbūt jums taip pat reikėtų įdėti daugiau emocijų į savo vizualizacijas. Emocijos visuomet nugali logiką. Galite labai racionaliai ko nors norėti, tačiau tai niekuomet netaps realybe, jei neįpinsite į savo vizualizacijas tam tikro kiekio emocijų. Mintys be emocijų nuolat sukasi mūsų galvoje. Tačiau jose nėra nei jėgos, nei energijos. Todėl labai svarbu, kad į vizualizacijas sudėtumėte kiek įmanoma daugiau emocijų.
Dar viena grėsmė sėkmingoms vizualizacijoms – nuobodulys. Tai stebinanti problema, nes, rodos, jūsų norai turėtų būti tai, kas nuolat jaudina ir neatrodo nuobodu. Deja, taip nutinka. To išvengsite, jei stengsitės, kad jūsų vizualizacijos būtų kiek galima įvairesnės ir gyvesnės. Galite keisti paveikslus, apie kuriuos galvojate, keisti aplinką, kurioje per vizualizacijas būnate. Žinoma, padėtų, jei į vizualizacijas įpintumėte daugiau emocijų ir jausmų. Periodiškai tuėtumėte paklausti savęs, ar tai, ką vizualizuojate, iš tiesų yra tai, ko trokštate.
Turėtumėte elgtis taip, lyg jau turėtumėte tą dalyką, kurio trokštate. Jei, sakykime, norite tobulos sveikatos, turėtumėte kasdien gyventi taip, lyg jau būtumėte tobulos sveikatos. Jei esate pardavėjas, o norite tapti pardavimo vadovu, turėtumėte įsivaizduoti, kad tą darbą jau turite. Pradėjęs taip save įsivaizduoti, imsite kitaip elgtis, o tai padės jums pasiekti norimą tikslą. Jei įsivaizduojate esąs turtingas, tuojau pat imkite aplinkui dairytis progų protingai praturtėti. Kartu tapkite dosnesnis. Keista, tačiau tapęs dosnesnis tikrai greičiau tapsite turtingesnis.
Atsakyti
QUOTE(Kaktusė @ 2008 07 11, 00:05)
Nuovargis, nuovargis. Gal ir nuovargis. O gal tiesiog koks nepasitikėjimas savimi kankina. Nežinau tavo situacijos. Bet kai man tokios situacijos pasitaiko, tai aš irgi nežinau, kas su manim negerai. Sunkus tas gyvenimas, Jėzau.

manau, man liūdna dar ir dėl to, kad su vyru santykiai yra ne tokie kaip reikia...gal būt dėl to jaučiu kažkokią kaltę...bet šia tema, gal yra kokia kita svetainė?
Atsakyti
QUOTE(dasira @ 2008 07 11, 13:06)
manau, man liūdna dar ir dėl to, kad su vyru santykiai yra ne tokie kaip reikia...gal būt dėl to jaučiu kažkokią kaltę...bet šia tema, gal yra kokia kita svetainė?

subforumas vyrai ir moterys
Atsakyti

Sveikos,

seniai čia bebuvau-vis darbai, bet dabar atostogauju smile.gif
Parsisiunčiau L. Hay korteles su afirmacijom. Labai gražūs piešinukai. Čia įdėt neina, nes Adoberis. Taigi, kas norit-mailus man į až ir atsiųsiu 4u.gif
Atsakyti