Įkraunama...
Įkraunama...

Mes mąstome pozityviai!

na galbūt g.gif
šiandien piešiau su akvarele biggrin.gif o jeee,turėčiau pridurt,kad akvarelė nėra mano stiprioji pusė,kiek mane mokė,tiek aš neparodžiau jokio progreso,užtatai šiaip papiešiau baisybių ax.gif
o tos kortelės su žodžiais bigsmile.gif tikras gėris wub.gif
Atsakyti
As Liutas. O seip man tikrai nepatinka sis budo bruozas. schmoll.gif Stengiuos valdytis rolleyes.gif
Atsakyti
šiandien piešiau su akvarele o jeee,turėčiau pridurt,kad akvarelė nėra mano stiprioji pusė,kiek mane mokė,tiek aš neparodžiau jokio progreso,užtatai šiaip papiešiau baisybių

Bet pieši savo malonumui, o ne tam , kad patektum į šimto žinomiausių Planetos žmonių sąrašą.
Svarbu pats procesas, kad atsipalaiduoji, kad žaidi , lyg grįžti į vaikystę.

Juk nė vienas vaikas nesako, kad jo piešinys negražus.Reiškia , kad kurdama ,jei tai tavo vaizduotės piešinys , po kelių dienų įžvelgsi ir prasmę .
Svarbiausia man piešiant į galvą ateina tik pozityvios mintys.

Bėda , kad turiu nulį fantazijos.Todėl kopijuoju.Gal tik kopijuojamo vaizdo pasirinkimas irgi sąlygoja to meto nuotaiką.dabar jokiu būdu nepieščiau niūriomis spalvomis.

Papildyta:

Aš esu vėžys, jei dar dienelė būčiau liūtas.
Todėl galiu ilgai būti nuolanki, kol trūksta kantrybė, o po to ateina užsispyrimas.
Nugaliu savo svyravimus ir nagais kabinuosi į tikslą.
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2008 07 14, 19:06)
o tos kortelės su žodžiais bigsmile.gif tikras gėris wub.gif

kokios korteles g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
noriu ir aš tų išgirtųjų kortelių biggrin.gif prašom kas galit atsiųsti inesak@inbox.lt
Atsakyti
ir as noriu korteliu 4u.gif jei galima, i desperacija@gmail.com ax.gif
as nesu naujoke, daznai skaitau sita tema, tik retai kazka parasau smile.gif o siaip jau kokius 2-3 metus vien tik pozityvias knygas skaitau, dauguma is cia minetu as esu perskaicius, kaip ir jus smile.gif Viena is paskutiniu mano perskaitytu ir mano favoriciu yra T. Faracis "Isimylek save" . Nepaprasta knyga, kievienas sakinys prasmingas smile.gif
Atsakyti
**SM**, Kaira, Jums išsiunčiau korteles smile.gif Aristokrate, parašyk savo e-maila mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai aciu uz korteles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(**SM** @ 2008 07 14, 23:15)
noriu ir aš tų išgirtųjų kortelių  biggrin.gif  prašom kas galit atsiųsti inesak@inbox.lt

sugrįžo atgal tau siųstos kortelės g.gif ar adresas čia tikrai geras?
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif
Labai didelis atradimas sita jusu temele. Skaitau jau seniai, tik "nebyliai", taip pat "nebyliai" nusipirkau Ferarri, pradejau saviitaigos pratimukus. Super! thumbup.gif Mastymas nepasikeicia aisku per diena, bet skaitant jusu atsiliepimus visada uzsiprogramuoju silpnu momentu gerai energijai ax.gif .
Tiesa, jusu temele rekomendavo Nanete kitoj nelinksmoj temoj. Aciux 4u.gif
Gal galetumet kas persiusti ir man tas graziasias afirmacijas j.loreta@gmail.com aciukas

Visoms esamoms ir busimoms supermamytems super geros dienos! thumb_yello.gif
Atsakyti
na tai duokit tas korteles, niekaip nesuprantu kas ten biggrin.gif
londonstpark@yahoo.co.uk
Atsakyti
išsiunčiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daiwulencija: 15 liepos 2008 - 07:51