na galbūt šiandien piešiau su akvarele o jeee,turėčiau pridurt,kad akvarelė nėra mano stiprioji pusė,kiek mane mokė,tiek aš neparodžiau jokio progreso,užtatai šiaip papiešiau baisybių o tos kortelės su žodžiais tikras gėris
Įprotis pirkti knygų daugiau, negu gebame perskaityti, yra sielos veržimasis į begalybę, ir ši aistra vienintelis dalykas, kuriuo esame pranašesni už gyvūnus.
As Liutas. O seip man tikrai nepatinka sis budo bruozas. Stengiuos valdytis
Man sekasi ir aš einu link dar didesnės sėkmės Įsirašyk į širdį: kiekviena diena - geriausia metuose. Audros, rukas, sniegas - zinoma, kartais tau kliudys. Galvok tada apie tuos, kurie jau pirma taves yra to prisiragave, ir sakyk sau paprastai: ka kiti isgalejo, isgalesiu ir as. Aciu, kad mane supa geri zmones, turiu dideli geru draugu rata, mokausi draugiskoje atmosferoje, esu liekna ir grazi, esu profesionali hip hopo/breiko sokeja, daug keliauju, esu laiminga ir mane lydi sekme.
šiandien piešiau su akvarele o jeee,turėčiau pridurt,kad akvarelė nėra mano stiprioji pusė,kiek mane mokė,tiek aš neparodžiau jokio progreso,užtatai šiaip papiešiau baisybių
Bet pieši savo malonumui, o ne tam , kad patektum į šimto žinomiausių Planetos žmonių sąrašą. Svarbu pats procesas, kad atsipalaiduoji, kad žaidi , lyg grįžti į vaikystę.
Juk nė vienas vaikas nesako, kad jo piešinys negražus.Reiškia , kad kurdama ,jei tai tavo vaizduotės piešinys , po kelių dienų įžvelgsi ir prasmę . Svarbiausia man piešiant į galvą ateina tik pozityvios mintys.
Bėda , kad turiu nulį fantazijos.Todėl kopijuoju.Gal tik kopijuojamo vaizdo pasirinkimas irgi sąlygoja to meto nuotaiką.dabar jokiu būdu nepieščiau niūriomis spalvomis.
Papildyta:
Aš esu vėžys, jei dar dienelė būčiau liūtas. Todėl galiu ilgai būti nuolanki, kol trūksta kantrybė, o po to ateina užsispyrimas. Nugaliu savo svyravimus ir nagais kabinuosi į tikslą.
noriu ir aš tų išgirtųjų kortelių prašom kas galit atsiųsti inesak@inbox.lt
Dieve, suteik man jėgų kovoje su vėžiu....Suteik man taip reikalingą ramybę širdyje ir vilties, kad kovoje liksiu laimėtoja. Viešpatie, žinau, kad Tu, leidęs man tapti mama, leisi ir toliau džiaugtis šia Tavo dovana....
ir as noriu korteliu jei galima, i desperacija@gmail.com as nesu naujoke, daznai skaitau sita tema, tik retai kazka parasau o siaip jau kokius 2-3 metus vien tik pozityvias knygas skaitau, dauguma is cia minetu as esu perskaicius, kaip ir jus Viena is paskutiniu mano perskaitytu ir mano favoriciu yra T. Faracis "Isimylek save" . Nepaprasta knyga, kievienas sakinys prasmingas
Labas rytas Labai didelis atradimas sita jusu temele. Skaitau jau seniai, tik "nebyliai", taip pat "nebyliai" nusipirkau Ferarri, pradejau saviitaigos pratimukus. Super! Mastymas nepasikeicia aisku per diena, bet skaitant jusu atsiliepimus visada uzsiprogramuoju silpnu momentu gerai energijai . Tiesa, jusu temele rekomendavo Nanete kitoj nelinksmoj temoj. Aciux Gal galetumet kas persiusti ir man tas graziasias afirmacijas j.loreta@gmail.com aciukas
Visoms esamoms ir busimoms supermamytems super geros dienos!