QUOTE(LinetaBlue @ 2008 07 22, 11:30)
jauciu, kad man irgi nuo pradziu reikia pradeti, nes pasktiniu metu esu pilna pykcio, nusivylimo, neapykantos ir matau viska juodomis spalvomis
noriu dirbti su savim, bet negaliu, kazkaip neiseina
ir man taip būdavo ir dar kartais būna

užplaukia debesėlis ir neina nieko padaryti, bet atsikeliu ryte, ir bandau iškart save pakrauti visai dienai, nepatinku aš sau kai esu pikta, niurzglė...tada viskas slysta iš rankų, tada ir mažiukė atrodo, kad neklauso manęs....nors iš tiesų aš pati viską sukūriau
Gal pabandyk mažais mažais žingsniukais kurti save kitokią...va jau pirmą ir tikrai ne mažą žingsnį padarei čia užsukusi, pakrausim mes tave teigiamomis emocijomis

pavartyk temas, paskaitinėk, o gal net atsiversk ankstesnes temas, kur tu buvai kitokia...gal tada ir ūpas vėl tokiai tapti atsiras
aš, kai man būna blogai prisimenu, kaip gera ant dūšios, kai esu linksma , kai į viską žiūriu iš teigiamos pusės, tada ir noras ir jėgos vėl grįžti prie tos teigiamos būsenos atsiranda

Dieve, suteik man jėgų kovoje su vėžiu....Suteik man taip reikalingą ramybę širdyje ir vilties, kad kovoje liksiu laimėtoja. Viešpatie, žinau, kad Tu, leidęs man tapti mama, leisi ir toliau džiaugtis šia Tavo dovana....