Įkraunama...
Įkraunama...

Mes mąstome pozityviai!

Holla, miargickos cool.gif

liuteliute, aciu uz straipsni, patiko. bigsmile.gif
winona, kaip faina, kad jautiesi laiminga. As ir tau paploju. clap_1.gif
Atsakyti
Labas pozityvistes 4u.gif

noriu stot i jusu buri. Kazkada ir as buvau pozityviste, taciau laikui begant ir maziau besidomint siuo reikalu tapau pesimiste, niugzle, susiraukele. Kadangi manau jog pozityvizmas super dalykas ir vienai ji propoguoti man gana sunku, tai noriu stoti i jusu gretas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LinetaBlue @ 2008 07 22, 10:21)
Labas pozityvistes  4u.gif

noriu stot i jusu buri. Kazkada ir as buvau pozityviste, taciau laikui begant ir maziau besidomint siuo reikalu tapau pesimiste, niugzle, susiraukele. Kadangi manau jog pozityvizmas super dalykas ir vienai ji propoguoti man gana sunku, tai noriu stoti i jusu gretas  4u.gif

Visada prašom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LinetaBlue @ 2008 07 22, 10:21)
Labas pozityvistes  4u.gif

noriu stot i jusu buri. Kazkada ir as buvau pozityviste, taciau laikui begant ir maziau besidomint siuo reikalu tapau pesimiste, niugzle, susiraukele. Kadangi manau jog pozityvizmas super dalykas ir vienai ji propoguoti man gana sunku, tai noriu stoti i jusu gretas  4u.gif

sveika 4u.gif ar nedalyvavai ankstesnėse temose, na ne mūsų, o kur pačią pradžią darė pozityvistės g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(**SM** @ 2008 07 22, 10:45)
sveika 4u.gif  ar nedalyvavai ankstesnėse temose, na ne mūsų, o kur pačią pradžią darė pozityvistės  g.gif  ax.gif

Aga, nes labai matytas nickas g.gif
Atsakyti
QUOTE(**SM** @ 2008 07 22, 11:45)
sveika 4u.gif  ar nedalyvavai ankstesnėse temose, na ne mūsų, o kur pačią pradžią darė pozityvistės  g.gif  ax.gif

Labukas,

dalyvavau dalyvavau ax.gif
matau, kad kompanija pasikeitus, daug nauju nariu, bet va ir Vijurka ir zizelius like wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LinetaBlue @ 2008 07 22, 10:55)
Labukas,

dalyvavau dalyvavau  ax.gif
matau, kad kompanija pasikeitus, daug nauju nariu, bet va ir Vijurka ir zizelius like  wub.gif

tai jos renkasi kitoj temoj bendraminčiuose, ten senbūvės smile.gif o mes va čia naujokės, bandom, mokinamės pozityviai gyventi biggrin.gif

na vnž sveika prisijungus, mums čia reikia jau patyrusių bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **SM**: 22 liepos 2008 - 10:20
QUOTE(**SM** @ 2008 07 22, 12:19)
tai jos renkasi kitoj temoj bendraminčiuose, ten senbūvės  smile.gif  o mes va čia naujokės, bandom, mokinamės pozityviai gyventi  biggrin.gif

na vnž sveika prisijungus, mums čia reikia jau patyrusių  bigsmile.gif

jauciu, kad man irgi nuo pradziu reikia pradeti, nes pasktiniu metu esu pilna pykcio, nusivylimo, neapykantos ir matau viska juodomis spalvomis verysad.gif noriu dirbti su savim, bet negaliu, kazkaip neiseina
Atsakyti
Sveika, LinetaBlue !
Tikrai džiugu tave matyti. 4u.gif Kaip einasi? Kas neduoda ramybės?.. Šiaip ar taip, malonu, kad tu vėl čia. Nepamiršom tavęs, nepamiršom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LinetaBlue @ 2008 07 22, 11:30)

jauciu, kad man irgi nuo pradziu reikia pradeti, nes pasktiniu metu esu pilna pykcio, nusivylimo, neapykantos ir matau viska juodomis spalvomis  verysad.gif  noriu dirbti su savim, bet negaliu, kazkaip neiseina

ir man taip būdavo ir dar kartais būna blush2.gif užplaukia debesėlis ir neina nieko padaryti, bet atsikeliu ryte, ir bandau iškart save pakrauti visai dienai, nepatinku aš sau kai esu pikta, niurzglė...tada viskas slysta iš rankų, tada ir mažiukė atrodo, kad neklauso manęs....nors iš tiesų aš pati viską sukūriau unsure.gif
Gal pabandyk mažais mažais žingsniukais kurti save kitokią...va jau pirmą ir tikrai ne mažą žingsnį padarei čia užsukusi, pakrausim mes tave teigiamomis emocijomis mirksiukas.gif pavartyk temas, paskaitinėk, o gal net atsiversk ankstesnes temas, kur tu buvai kitokia...gal tada ir ūpas vėl tokiai tapti atsiras ax.gif
aš, kai man būna blogai prisimenu, kaip gera ant dūšios, kai esu linksma , kai į viską žiūriu iš teigiamos pusės, tada ir noras ir jėgos vėl grįžti prie tos teigiamos būsenos atsiranda bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alan @ 2008 07 22, 12:52)
Sveika, LinetaBlue !
Tikrai džiugu tave matyti.  4u.gif Kaip einasi? Kas neduoda ramybės?.. Šiaip ar taip, malonu, kad tu vėl čia. Nepamiršom tavęs, nepamiršom  mirksiukas.gif

SM esi teisi ir labai smagu ir laukiu ir noriu pasikrauti teigiamomis emocijomis.
O siaip beda, nes negaliu suvaldyti savo pykcio is kurio atsiranda dar baisesni dalykai: mylimo zmogaus iskaudinimas, bjaurus zodziai, blogos mintys. Pykcio priezastis niekada nepasisalins ir visada bus salia manes. Vienintelis kelias pakeisti savo poziuri i ta priezasti, moketi uzsimerkti, negirdeti ir bandyti kurti laime. Atrodo pati sau atsakau kaip tureciau elgtis, bet kai ateina situacija tai viska pamirstu.
Cia ateiti man reikejo drasos, nes buvau uzsispyrus ir maniau, kad as pati galiu viska, niekieno pagalbos, pamokymo ir patarimo man nereikia.
Noriu keistis labai labai wub.gif
Skaitau R. Sharma "Seimos isminties pamokos" ir Svijaso "Ismintingas pasaulis", taciau ne taip greitai tas mastymas keiciasi verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinetaBlue: 22 liepos 2008 - 12:24
QUOTE(LinetaBlue @ 2008 07 22, 13:24)
SM  esi teisi ir labai smagu ir laukiu ir noriu pasikrauti teigiamomis emocijomis.
Skaitau R. Sharma "Seimos isminties pamokos" ir Svijaso "Ismintingas pasaulis", taciau ne taip greitai tas mastymas keiciasi  verysad.gif

ei ... viskas savu laiku, juk svarbiausia tik noras mirksiukas.gif
Atsakyti