Įkraunama...
Įkraunama...

Mes mąstome pozityviai!

QUOTE(pepilota @ 2008 08 03, 01:12)
As skaiciau - "pagydyk savo gyvenima". man patiko thumbup.gif

sia knyga ir as skaiciau, yra pamokanciu minciu...
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif
ugniuke1, aš skaičiau "tavyje glūdinti stiprybė". Labai patiko thumbup.gif Apskritai L.Hay paliko įspūdį, jos teiginiais dažniausiai vadovaujuosi.
Atsakyti
Sveikutes,
senokai čia bebuvau žiūriu idomiai paplepėjot smile.gif , tas faktas, kad kai pradedi pozityviai mąstyt apie kažką ir reikalai pablogėja nesvetimas ir man, įsitikinau ne kartą, dabar su šypsena žiūriu į tai, nes žinau kad taip turi būt ir viskas susitvarkys tik reikia nenustot tikėt smile.gif. mano mažyle nori jum kažką parašyt biggrin.gif nespėju trint smile.gif. šaunuolės negaliu vis patikėt kad tiek daug bendraminčių čia, kažkaip mano aplinkoj ne per daugiasusiai taip mąstančių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyssnia: 06 rugpjūčio 2008 - 08:47
Būtų džiugu jei tų bendraminčių būtų dar daugiau thumbup.gif
nes pastaruoju metu temelė užtilus labai unsure.gif

Vyssnia, savo aplinkoj taip mąstančių irgi nedaug randu. Todėl ir kuriamos tokios temos, kad suburtų visas pozityvistes bigsmile.gif ir vėliau tokios, geros nuotaikos pripildytos temos, tapta tikrais pozityvo šaltiniais wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaktusė: 06 rugpjūčio 2008 - 08:51
Manau daugės laikui bėgant taip mąstančių, iš manęs jau karts nuo karto paprašo kas nors kokios knygos paskaityt smile.gif, tik nereikia žmonėm kišti tas mintis į galvą kai jie to nenori , mano mama prieš kelis metus buvo depresijoj, viskas jai blogai būdavo, aplink vien blogi žmonės ir panašiai. tada nenorėjo net girdėt apie tas knygas ar kokias mintis teigiamas. atėjo laikas kai pati po truputi pradėjo domėtis tuo, tada jau gavo iš manęs dozę optimizmo ir paaiškinimų kodėl viskas jai taip atrodė blogai ir kodėl taip nesisekdavo, galiausiai pažiūrėjo "the secret", šiandien ji kitas žmogus negaliu net patikėt kad tai ta pati mano mama, atjaunėjo keliais metais jokių ašarų nebėra, išmoko džiaugtis viskuo ka turi, o turi pasirodo daug tik anksčiau nepastebėjo.
Atsakyti
Labai džiugu, kad tavo mama šitaip pasikeitė į gerą! mirksiukas.gif
Tuo tarpu iš tiesų, savo noru pozityvumo žmonėms neįkiši. Tačiau vis daugiau žmonių atsigręžia į tokius dalykus, nes norisi tikėti, kad pats gali keisti savo gyvenimą, kontroliuoti likimą. Žmonės tuo užsiima, jiems pasiseka, jie pasikeičia, dėl to tos knygos populiarėja ir populiarėja. smile.gif
Nors, aišku, yra ir žmonių, kuriems lengviau keikti gyvenimą, bet neįdėti nė lašo pastangų, kad jį pakeisti. ax.gif doh.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif deja tokių labai daug, kad jie žinotų, jog patys visas tas problemas kuria...
bet kai pažiūriu į tiokius žmones aš tokia dėkinga ir pakylėta jaučiuos, kad žinau tą paslaptį ir kad nereikia man taip savęs kankint thumbup.gif
Atsakyti
O aš tokiais atvejais žmones noriu ''paprotinti'', bet jie nepriima mano žodžių, tik skundžiasi toliau.. Negi žmogui taip sunku priimti naujas idėjas? Jiems atrodo, kad jau kaip yra, taip yra, nieko čia nepakeisi, tik gyvenk ir verk blink.gif o aš visiškai su tuo nesutinku!! Dėl to su žmonėms, kurie nepripažįsta pozityvaus mąstymo, stengiuosi nediskutuoti schmoll.gif nepripažįsta - nereikia, svarbu aš žinau, kaip reikia gyventi mirksiukas.gif
Atsakyti
norėt tai norisi bet dažniausiai nepavyksta, sakau kai ateina laikas patys pradeda atkapstyt kažką, o kai kurie taip ir nugyvena visą gyvenimą, žmogus tik pats gali keist save savo mąstymą niekas kitas to nepadarys. kai matom kad jau pradeda tuom domėtis, va tada tai galim daug padėt smile.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
Bet juk ir pačiai kartais sunku būna pozityviai mąstyt, bent man smile.gif čia dalykas toks.. Daug darbo reikalauja smile.gif skaitai, giliniesi, domiesi, bandai pritaikyti gyvenime, pavyksta/nepavyksta, vėl skaitai, vėl bandai.. mirksiukas.gif
Atsakyti
na taip, bet manau kuo toliau tuo paprasčiau, aš kaskart vis greičiau pagaunu save mąstančią ar kalbančią neigiamai, bambančią ant ko nors ir sakau: "
ei mažule ka čia paistai dabar biggrin.gif ", o kol mama persilaužė tai irgi labai daug kantrybės reikėjo atlaikyt jos neigiamų emocijų potvynius ir išlikt ramiai, buvau apsirgus tada ir tiksliai žinau dėl ko rolleyes.gif, dabar viskas thumbup.gif
Atsakyti
Džiaugiuosi dėl Tavęs!! mirksiukas.gif
Aš tai dar vis kovoju su savim. Dažnai per dieną save kontroliuoju, šimtus kartų: ''Kaip čia dabar mąstai?'' ''Ko čia piktai šneki?'' ''Kur tavo pozityvas???''

Eh.. Gyveni ir mokaisi ax.gif

P.S. Visos, kurios apsilanko šioje temoje tik tam, kad paskaityt, pasireiškit pagaliau!!! Kuo daugiau žmonių mūsų kompanijoj, tuo linksmiau. Keiskim gyvenimą kartu mirksiukas.gif friends.gif

Kaip agitaciją kokią susakiau.. hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaktusė: 06 rugpjūčio 2008 - 09:58