Įkraunama...
Įkraunama...

Mes mąstome pozityviai!

QUOTE(rutulux @ 2008 08 15, 11:52)
Nu žinokit išgaravo visas mano pozityvas  verysad.gif. 0Paskutiniu metu vaikai tauip pradėjo nesutarti, kad net silpna darosi. Jau ir kambarius atskirus ruošiamės įrengt. Kažkoks košmaras. Jie pykstasi, pykstu aš. Užburtas ratas.

Svarbiausia - nesijaudint mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
visiems buna toks amzius tai normalu manau smile.gif mirksiukas.gif praeis , man dar viskas ateity doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vyssnia @ 2008 08 15, 20:00)
visiems buna toks amzius tai normalu manau  smile.gif mirksiukas.gif  praeis , man dar viskas ateity    doh.gif

Neužsiprogramuok smile.gif . Gal tavo vaikai bus didžiausiais draugais visą laiką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Takelis @ 2008 08 15, 19:50)
Neužsiprogramuok  smile.gif . Gal tavo vaikai bus didžiausiais draugais visą laiką  mirksiukas.gif

Tikiuos mirksiukas.gif siaip dar ne labai galvoju apie tai, bet manau kazkoks tarpelis visiems buna tik nereikia to sureiksmint smile.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuos ir as prie jusu pozityvu.. 4u.gif Manau, kad mintys yra visagales, jas galime nukreipti tinkama linkme ir taip pagerinti savijauta. Tik man biski truksta praktikos (gal ir teorijos) sitam dalyke..
Atsakyti
[quote=**SM**,2008 06 30, 19:44]
Kas yra meilė (filosofinė pasaka)

Gyveno vienas neturtingas žmogus ir turėjo jis keturis sūnus: trys buvo protingi, o vienas nekoks – nei proto, nei kvailumo. O ir negalėjo žmonės spręsti apie jo protą: jis daugiau tylėjo ir mėgdavo vaikščioti į pievą, prie jūros, klausytis ir kažką mąstyti, naktį jis žiūrėjo į žvaigždes.

Ir štai aplankė tėvą mirtis. Prieš atsisveikindamas su gyvenimu, jis pakvietė savo vaikus ir tarė: "Mano sūnūs, greitai aš mirsiu. Kai tik jūs mane palaidosite, uždarykite trobą ir eikite į pasaulio kraštą laimės ieškoti. Tegul kiekvienas ko nors išmoks, kad galėtų pats save maitinti".

Mirė tėvas, o vaikai, jį palaidojus, išėjo į pasaulio kraštą laimės ieškoti ir susitarė, kad susitiks po trijų metų toje pievoje, kur išsiskyrė, ir papasakos, kas ko išmoko per tą laiką.

Prabėgo trys metai, ir laikydamiesi susitarimo, grįžo broliai iš pasaulio krašto į gimtąją žemę. Atėjo pirmas brolis, kuris išmoko dailidės meno. Iš nuobodulio nukirto medį ir išdrožė mergaitę. Grįžo antras brolis, pamatė medinę merginą, ir būdamas siuvėju, nusprendė aprengti ją tą pačią minutę, ir kaip tikras meistras, sukūrė jai gražią šilkinę suknelę. Atėjo trečias sūnus, papuošė moterį auksu ir brangakmeniais. Jis buvo juvelyras ir sukaupė didelius turtus.

Ir atėjo ketvirtas brolis. Jis nemokėjo nei drožti iš medžio, nei siūti – jis mokėjo klausytis to, ką kalba žemė, ką taria medžiai, žolės, žvėrys ir paukščiai, žinojo dangaus planetų paslaptis ir dar mokėjo dainuoti nuostabias dainas. Pamatė jis medinę moterį prabangiais rūbais, papuoštą auksu ir brangakmeniais. Tačiau ji buvo kurčia ir nebylė ir nejudėjo. Tada jis surinko visą savo meną – juk jis išmoko kalbėti su viskuo, kas buvo žemėje, savo dainomis suteikdamas gyvybę medžiams ir akmenims... Ir uždainavo jis stulbinančią dainą, kuri pravirkdė brolius, pasislėpusius už krūmų, ir ši daina įkvėpė sielą į medinę moterį. Ir ji nusišypsojo ir sudūsavo...

Tada broliai priartėjo ir tarė:

"Aš tave sukūriau, buk mano žmona".

"Buk mano žmona, nes aš aprengiau tave".

"O aš tave padariau turtingą".

Tačiau mergina atsakė:

"Tu mane sukūrei – buk mano tėvas. Tu mane aprengei, o tu papuošei – bukite man broliais. O tu, kuris įkvėpei sielą ir išmokei džiaugtis gyvenimu, tu vienas buk mano vyras, visą gyvenimą!"

Ir medžiai, ir gėlės, ir visa žemė kartu su paukščiais užgiedojo jiems meilės himną.

[
DĖKOJU smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liuteliute @ 2008 07 25, 13:25)
sveikos,  biggrin.gif

visoms pataraiu paziureti si filma, tai apie mergina tikincia stebuklais, kaip ji nepasiduoda ir pasiekia savo.

http://www.vidos.ru/...daniiChuda.html

ten labai greitai isijungia ir galima uz 5 minuciu jau kazkur ziureti, nereikia siustis, o online.

mano nuotaikos po sio filmo super, patariu is sirdies ir jums paziureti.

4u.gif  wub.gif  4u.gif

kad zinotum, kiek suteikei man si vakara maloniu akimirku....smile.gif smile.gif smile.gif aciu uz filmuka...
Atsakyti
QUOTE(vyssnia @ 2008 08 06, 14:33)
mano vaikystė labai panaši nuoskaudų iki kaklo buvo bet atsikračiau viso to atleisdama visiem kas mane skaudino ir gyvent žymiai lengviau pasidarė. o ligos kyla nuo susikaupusių neigiamų emocijų, aš tuom įsitikinus

...labai draugiskai tau pavydziu del atleidimu... o as N metu ta meslina uodega paskui save velku... Kaip konkreciau tai Tau pavyko padaryti? Jei gali- i AZ. Busiu labai dekinga....smile.gif
Atsakyti
Sveikos, kažkur prapuolusios visos g.gif smile.gif ,
šiandien netyčia sužinojau kad the secret kūrėjai sukūrė dar vieną filmą, berods kovo mėnesį pasirodė pavadinimu "the opus", gal jau matėt kuri nors?

Atsakyti
QUOTE(*Rykliukė* @ 2008 08 14, 09:25)
Viesojo transpoto? O bijai butent transporto, ar to kas juo vaziuoja? ax.gif
Tavo parasas thumbup.gif

na greiciausiai ir to, kaip vaziuoja, ir to kas vaziuoja juo... kazkaip autobusais ir metro uzsienyje kazkodel vaziuoju dideliu malonumu jei tik yra tokia galimybe. o pas mus yra teke matyti tokiu vaizdeliu kas vyksta juose, kad sukrete ilgam... gal del siurpas nukrecia vien pagalvojus apie tai.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(uogytele @ 2008 08 18, 13:29)
na greiciausiai ir to, kaip vaziuoja, ir to kas vaziuoja juo... kazkaip autobusais ir metro uzsienyje kazkodel vaziuoju dideliu malonumu jei tik yra tokia galimybe. o pas mus yra teke matyti tokiu vaizdeliu kas vyksta juose, kad sukrete ilgam... gal del siurpas nukrecia vien pagalvojus apie tai..  unsure.gif

drinks_cheers.gif visiškai sutinku.Troleibusuose net gali pajausti miesto žmonių mentalitetą bigsmile.gif girti vyrai,neleidžiantys išleisti nė garselio,paaugliai apsvaigę nuo neaišku ko unsure.gif puolantys keleivius.Bobutės smerkiamais žvilgsniais prašosi tavo vietos,nors pusė trulo tik užimta doh.gif man ir nepatinka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vyssnia @ 2008 08 18, 13:59)
Sveikos, kažkur prapuolusios visos  g.gif  smile.gif ,
šiandien netyčia sužinojau kad the secret kūrėjai sukūrė dar vieną filmą, berods kovo mėnesį pasirodė pavadinimu "the opus", gal jau matėt kuri nors?

*****, kodel LT nerodo tokiu filmu? doh.gif Gal kas zinot is kur galima parsisiusti? garso ner, tai net per youtube, normaliai negaliu paziuret. schmoll.gif

Man ir nemalonu vaziuot viesuoju transportu. schmoll.gif
Atsakyti