Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras

QUOTE(Viktorijag @ 2008 07 12, 23:22)
na mums kambariai tai tik radiatoriai bet ir tuos jau pakeitem...
-------------------
o nenori atskirti tupykla su stikloniais blokeliais tik reiks pasukti galva kaip vamzdzius slepti o tai siaip neeina tu vamzdiu palei zeme nupjauti 
-------------------
matai kitos musu dizainere savaitgali turbut turi ka daryti nei SM sedeti tuoj sulauksi tokia gausybe patarimu kad spek tik gaudyti o kas svarbiausia patarimai kaip sau is sirdies 

ai, tai Jums faina thumbup.gif Radiatoriai ir pas mus pakeisti lotuliukas.gif t.y. jie išvis naujai pakabinti, nes pradėjom nuo šildymo įrengimo, o visa kita dar priešaky...
--------------------
Nea, nebent ką sugalvotume, nes kai vyras pats daro, tai norisi, kad būtų kuo greičiau (laiko ir taip maža) ir paprasčiau... O vamzdžiai apačioje liks verysad.gif Buvo iki viršaus (ten vanduo į wc ateidavo), viršų nupjovėm, o apačią teks palikti...
--------------------
bigsmile.gif

QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2008 07 13, 01:14)
Ot geras Ir as vis mastau WC skalbenke statyti, nuimti kriaukle ir pastatuti skalbenke, o ant jos nedidele kriaukle, paciau yra tokiu Arba visai be kriaukles
-------------
o koks plotis jusu WC? 

Na, man tai labiau patiktų kriauklė, bet nelabai gaunasi, tai ją pasidarėm duše, o kas čia per kriauklė , statoma ant skalbenkės? g.gif Kaip ji ten statos ir kur dedasi visi nutekėjimai? g.gif
--------------
Mažiukas... 1,28 , ilgis 2,38. Bet dar sumažės, nes dvi sienos bus šiltinamos iš vidaus... Tai maždaug po 15 cm dings doh.gif

gaila, nebesimato wanesos nuotraukų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(braskute_v @ 2008 07 14, 13:37)
Labutis  4u.gif
O gal kas turit daugiau tualetų nuotraukyčių, nes kaiptik žadam daryt remontą  4u.gif

Siandien idejau i dienorasti tuliko grindu nuotrauka.
Atsakyti
QUOTE(Lilajar @ 2008 07 14, 14:52)
Siandien idejau i dienorasti tuliko grindu nuotrauka.

Labai liuks variantas wub.gif , man dabar irgi šovė mintis gal derinti šokoladines su mozaikinėm ir tuomet gausis praktiškesnis variantas grindims ,o kartu ir gražu g.gif
Atsakyti
sakykit, gal kuri nors užsisakinėjot vonios įrangai iš šio tinklapio www.viskasvoniai.lt??? g.gif kaip kokybė? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gile-Pile @ 2008 07 14, 11:51)
Sveikos merginos  4u.gif

nezinau ar as cia i tema... Matau jus kalbat tik apie plyteliu dizainus, o mane labai domintu vonios baldai.. Grozis, patogumas, kaina... Ir be abejo, nuotraukytes..  smile.gif

Nes musu vonia kaip ir baigta, truksta tik baldu....  Ir net nezinau nei kokius, nei kur juos uzsakinet...  g.gif Gal galit pasidalinti patirtimi... smile.gif

na mes tai zinojom ko norim todel nuejom pas meistrus, kurie padare spintele pagal musu pageidavimus ir ismatavimus
beje, kur kas pigiau gavosi
Atsakyti
QUOTE(Gied @ 2008 07 10, 13:11)
isiterpsiu i diskusija smile.gif
man patare grindis daryti zalias, sienas baltas, siek tiek idedant dekoro su gelem. vonia apklijuoti zalia mozaika.

Tai as ir vel griztu prie pirminio klausimo blush2.gif Jei grindys zalios,sienos baltos-kokios spalvos tarpelius gridyse daryti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Valatke @ 2008 07 14, 14:27)
Tai as ir vel griztu prie pirminio klausimo blush2.gif Jei grindys zalios,sienos baltos-kokios spalvos tarpelius gridyse daryti? g.gif

kokius nori... pilkus gali...zalius...
mes rudom grindim darem rudus tarpelius, tai maciau dar kai tepe juos, tai atrode liuks. (tikiuosi ir nudziuve taip pat atrodys). o siaip visur kitur dedam visokius kontrastingus...
Atsakyti
O cia tai vonia bigsmile.gif net su TV thumbup.gif Mano svajonė biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2008 07 14, 14:37)
gaila, nebesimato wanesos nuotraukų  verysad.gif

Išėmiau jau ax.gif

QUOTE(katanelis @ 2008 07 14, 15:06)
sakykit, gal kuri nors užsisakinėjot vonios įrangai iš šio tinklapio www.viskasvoniai.lt???  g.gif kaip kokybė? 4u.gif

Mes pirkom iš čia vonią, sieneles jai, maišytuvus... Kol kas nesiskundžiam, o ir kainos mažesnės nei parduotuvės bent jau mums gavosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2008 07 14, 15:06)
sakykit, gal kuri nors užsisakinėjot vonios įrangai iš šio tinklapio www.viskasvoniai.lt???  g.gif kaip kokybė? 4u.gif

Mes irgi nužiūrėjom kainas čia, poto apžiūrėjom įrenginius gyvai kitose paruotuvėse ir dabar jau rimtai nusprendę pirkti iš Viskasvoniai.lt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(išprotėjus @ 2008 07 14, 17:55)
O cia tai vonia  bigsmile.gif  net su TV  thumbup.gif  Mano svajonė  biggrin.gif

joo, cia turbut visu svajone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gile-Pile @ 2008 07 14, 13:51)
Sveikos merginos  4u.gif

nezinau ar as cia i tema... Matau jus kalbat tik apie plyteliu dizainus, o mane labai domintu vonios baldai.. Grozis, patogumas, kaina... Ir be abejo, nuotraukytes..  smile.gif

Nes musu vonia kaip ir baigta, truksta tik baldu....  Ir net nezinau nei kokius, nei kur juos uzsakinet...  g.gif Gal galit pasidalinti patirtimi... smile.gif

Mano pacios projektuota spintele blush2.gif
user posted image
Atsakyti