Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras

Ita, o neina 3D ideti varianto. Butu geriau aptarineti...
Atsakyti
Bandau sumest. Sorry uz kokybe, nes dirbu 10 darbu vienu metu doh.gif doh.gif doh.gif
Gal matysis daugiau maziau. Durys realiai atsidarines i priesinga puse nei brezinyje. Lango aukstis irgi kitas tik plotis 1,2 m., kaip ir brezin. Dar neradau gyvatuka kaip pavaizduot tai 2 ir 3 variantuose spintele tose vietose pakabinau. lotuliukas.gif

user posted image]1 var[/URL]

user posted image]2 var[/URL]

user posted image]3 var[/URL]

Kazko neatidarineja doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif , tai dar cia sumeciau, bet mazokos nuotraukos, bet gal iziuresit ka, atsidare kiekviena atskirai
http://public.fotki.com/ardzi/vonia/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ITA: 19 rugpjūčio 2008 - 11:30
QUOTE(ITA @ 2008 08 19, 12:11)

Kazko neatidarineja doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif , tai dar cia sumeciau, bet mazokos nuotraukos, bet gal iziuresit ka,  atsidare kiekviena atskirai
http://public.fotki.com/ardzi/vonia/

man geriausias atrodo antras variantas,erdviau betn man atrodo kai vonia kitu kampu ir man labiausiai patinka, kai atsidarai duris ir neišdygsta tiesiai prieš akis klozetas arba vonia, geriausia kai kriauklė arčiausiai durų, nes daugiausiai naudojiesi toletu o po toleto nusiplauni rankas ir išeini
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2008 08 19, 10:11)
man geriausias atrodo antras variantas,erdviau betn man atrodo kai vonia kitu kampu ir man labiausiai patinka, kai atsidarai duris ir neišdygsta tiesiai prieš akis klozetas arba vonia, geriausia kai kriauklė arčiausiai durų, nes daugiausiai naudojiesi toletu o po toleto nusiplauni rankas ir išeini

Mer kazkaip irgi prie sio varianto labiau linke, tik mastau, kad skalbinius i skalbykle nebus patogu det g.gif g.gif g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ITA @ 2008 08 19, 11:11)

O man va sitas treciasis labiau kazkaip ziurisi - ir erdves daugiau atsiranda vonios vidury ir siuo atveju lengviau prie skalbimo masinos prieit bus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolcik: 20 rugpjūčio 2008 - 10:21
QUOTE(jolcik @ 2008 08 20, 11:20)
O man va sitas treciasis labiau kazkaip ziurisi - ir erdves daugiau atsiranda vonios vidury ir siuo atveju lengviau prie skalbimo masinos prieit bus ax.gif

Man irgi sis variantas labiausiai priimtinas kazkaip daugiau erdves nuo spinteles iki vonios...
Atsakyti
Sveikutes, mes irgi zadam remontuoti vonia, ka jus manot apie Ravak firmos duso kabinas ax.gif
Atsakyti
user posted image

Sis variantas tikrai geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AudraB @ 2008 08 23, 16:37)
user posted image

Sis variantas tikrai geras  thumbup.gif

Pas mane labai panasiai vonia atrodo, tik mes pacia vonia stateme kitu kampu, smailuju gala prie klozeto, tuomet vietos daugiau prie lango mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu klausimėlį- kaip laikosi vonios spintelės...kaip matau, dauguma visgi neperka standartinių, o pačios užsisakinėja pas baldininkus...ar vonios spintelės skiriasi kažkuo nuo pvz kitų spintelių... Norim ir mes užsisakyti keletą spintelių, bet bijau, kad paskui neišsipūstų, neatsilupinėtų, visgi vonioje gana drėgna, nors pas mus yra ir ventiliatorius ir šildomos grindys... ax.gif

p.s jeigu kuri klaipėdietė pamėtėtų neblogų baldininkų telefono nr, būčiau dėkinga. Ieškom, kas galėtų išklausyti mūsų norus, patarti ir nepriekaištingai padarytų 4u.gif ir kad kaina būtų protinga biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti