Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras

QUOTE(jolcik @ 2008 07 21, 13:47)
va cia gan idomus variantas taipogi...kiek galvoj pasipaisiau...tik kaip suprantu vonia bus prie duru ir abu galai atviri, o man norisi su duso sienele ant vonios kad butu...ar buna tokiu sieneliu vienas galas ir puse sono dengtusi?...kazkaip niekaip neatrandu tokio, o aplink visa det irgi svarstau, bet bijau kad jausiuos kaip akvariume  biggrin.gif a ir dar ar nebus vonia labai jau perviduri isipaisiusi i centra pacios visos erdves hmmm...reikia bandyt pasibraizyt (teks atsiprasyt savo programytes ir su ja kazka papiest, nes lilajar programyte pavyks turbut tik namie isbandyt) 4u.gif

QUOTE(jolcik @ 2008 07 21, 14:50)
Rimvyda ar kazka panasaus turejai minty?
user posted image

Aha kazkas tokio biggrin.gif , beje toks variantas pas musu vienus pazistamus, tai jie vienoj pusej pasidare sienele is tu stikliniu blokeliu prie kuriu jau tvirtino duso sienele wub.gif Ir dar esu kazkokiam tinklapyje maciusi tokia sienele kur issilanksto i L forma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimvyda @ 2008 07 21, 14:05)
Aha kazkas tokio biggrin.gif , beje toks variantas pas musu vienus pazistamus, tai jie vienoj pusej pasidare sienele is tu stikliniu blokeliu prie kuriu jau tvirtino duso sienele  wub.gif Ir dar esu kazkokiam tinklapyje maciusi tokia sienele kur issilanksto i L forma mirksiukas.gif

Na reiskias dar teks pasiknaisiot po interneta, gal atrasiu ta sienele ax.gif dar ciuciut laiko yra...
tik va sakau ar tik neteks sedet ant vonios krasto, kad priesais kriaukle dantis issivalyt doh.gif
Jauciu taip viskas persipins persisuks, kai jau realiai sienas ciupint galesim ir visus niuansus zinosim...na bet manau vaizduote pralavint visvien gerai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jolcik @ 2008 07 21, 15:16)
Na reiskias dar teks pasiknaisiot po interneta, gal atrasiu ta sienele  ax.gif  dar ciuciut laiko yra...
tik va sakau ar tik neteks sedet ant vonios krasto, kad priesais kriaukle dantis issivalyt doh.gif
Jauciu taip viskas persipins persisuks, kai jau realiai sienas ciupint galesim ir visus niuansus zinosim...na bet manau vaizduote pralavint visvien gerai blush2.gif

Siaip tai neturetu taip buti,nes voniu yra 70cm arba 80cm,o vonios spinteles buna apie 30/40cm... Jusu juk plotis 188cm-70cm-35cm=83cm mirksiukas.gif Beje pamatavau pas mus dabar kisenine standartinio buto vonia ir nuo kriaukles iki sienos 69cm doh.gif Niu ir niekada nesiremiau i siena, netgi dviese bunam viens uz kito prie veidrodzio prilinde biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimvyda: 21 liepos 2008 - 14:28
QUOTE(Rimvyda @ 2008 07 21, 14:27)
Siaip tai neturetu taip buti,nes voniu yra 70cm arba 80cm,o vonios spinteles buna apie 30/40cm... Jusu juk plotis 188cm-70cm-35cm=83cm mirksiukas.gif Beje pamatavau pas mus dabar kisenine standartinio buto vonia ir nuo kriaukles iki sienos 69cm doh.gif Niu ir niekada nesiremiau i siena, netgi dviese bunam viens uz kito prie veidrodzio prilinde biggrin.gif

Na tuomet reiks gan rimtai apsvarstyt ir sy varianta, kazi kaip vakare mano MB i ji sureaguos doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimvyda @ 2008 07 21, 15:05)
Aha kazkas tokio biggrin.gif , beje toks variantas pas musu vienus pazistamus, tai jie vienoj pusej pasidare sienele is tu stikliniu blokeliu prie kuriu jau tvirtino duso sienele  wub.gif Ir dar esu kazkokiam tinklapyje maciusi tokia sienele kur issilanksto i L forma mirksiukas.gif

O jeigu praustuva priesais duris padaryti? Iejus visada malonu i vedirodi paziureti biggrin.gif
Atsakyti
Sakykit, o ta programėlė tinkama tik vonios kambariui? g.gif Nieko nesuprantu ką ten lenkiškai rašo doh.gif lotuliukas.gif o norėčiau ir kitus kambarius pamėginti apstatyti rolleyes.gif
Atsakyti
Na papaisiau as ta siuloma varianta su savo programa (kartais ji buna leta, bet ne ant tiek, kad reiketu laukti 10 min g.gif ) ir man toks jausmas, kad ne visa erdve isnaudota. Vonia juk yra didele, o jausmas, kad bile kaip suplanuota. Pabandziau dar skalbianke paslepti, tokia mini skalbykla padaryti uz sieneles g.gif. Nu man nelimpa nors tu ka doh.gif.

user posted image

user posted image

Will, su sia programa galima ir virtuve ir kambarius paisyti. Ten toliau yra iranga. Bet as asmeniskai tik su voniomis zaidziau, nes ten realias plyteles gali panaudoti.
Atsakyti
QUOTE(Lilajar @ 2008 07 21, 16:51)
Na papaisiau as ta siuloma varianta su savo programa (kartais ji buna leta, bet ne ant tiek, kad reiketu laukti 10 min g.gif ) ir man toks jausmas, kad ne visa erdve isnaudota. Vonia juk yra didele, o jausmas, kad bile kaip suplanuota. Pabandziau dar skalbianke paslepti, tokia mini skalbykla padaryti uz sieneles  g.gif. Nu man nelimpa nors tu ka doh.gif.

Will, su sia programa galima ir virtuve ir kambarius paisyti. Ten toliau yra iranga. Bet as asmeniskai tik su voniomis zaidziau, nes ten realias plyteles gali panaudoti.

Na sitas paskutinis man visai neee schmoll.gif lotuliukas.gif
visu pirma tai ta antra siena realiai uzeitu ant lango ir siaip kazkaip prigriozdyta gaunas, o siaip bent realiai kai maciau ta musu vonike, ner ji didele, ant lapo ziurint didesne kazkaip isivaizduoji... ax.gif

Na o del programikes, tai sakau, nzn ar kompas kaltas ar kas, bet man krove krove tas duris, kantrybe ties kokiu pusvalandzio pralaukimu truko doh.gif reiks kaip ir sakiau namie isbandyt wink.gif

A dar prisiminiau, kodel as sklabimo masina palei trumpesniaja siena prie lango vis statydavau - ogi ten pagal projekta yra atvesta rozete su izeminimu...aisku ja gal irgi perkelt galima, tik kazkaip taip netycia emiau ir "prisirisau" prie tos vietos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolcik: 21 liepos 2008 - 17:14
QUOTE(jolcik @ 2008 07 21, 18:00)
Na sitas paskutinis man visai neee schmoll.gif  lotuliukas.gif
visu pirma tai ta antra siena realiai uzeitu ant lango ir siaip kazkaip prigriozdyta gaunas, o siaip bent realiai kai maciau ta musu vonike, ner ji didele, ant lapo ziurint didesne kazkaip isivaizduoji... ax.gif

Na o del programikes, tai sakau, nzn ar kompas kaltas ar kas, bet man krove krove tas duris, kantrybe ties kokiu pusvalandzio pralaukimu truko  doh.gif reiks kaip ir sakiau namie isbandyt wink.gif

Tai ir man jis nepatiko, bet pagalvojau imesiu, kad butu aisku apie ka kalbama. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilajar @ 2008 07 21, 17:51)

Jau radau, kad visokių baldų yra, ačiū thumbup.gif Dar gerai reikia apžiūrėti kaip ten pradžioje dėliojasi viskas, nes kažkokias keistas figūras rodė unsure.gif
Atsakyti
Norejau ir as savo vonios projekteli cia ideti, bet neiseina, nemoku... doh.gif
Atsakyti
Niu kai papaisyta, tai kazkaip ir man nesiziuri g.gif Beje skalbimo masina su klozetu man norisi vistiek sukeisti vietomis g.gif

Ir visgi manau tada geriausiai pats pradinis variantas arba isvis idealiausia statyti vonia salia lango tikrai manau kokia nors ikomponuotumet aplink is plyteliu padarytumet dekora uzpildyti tarpus,o radiatoriaus isvis nereikia toj vonioj jei gyvatukas bus ir dar sildomos grindys g.gif
Niu labai nedekingas isplanavimas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimvyda: 21 liepos 2008 - 18:19