Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras

QUOTE(Iriska @ 2008 07 22, 15:34)
Vilniuje PC Gedimino 9 yra parduotuve vonios irankiu ir visiokiu pribumbasu voniaj. Tiek spalvu!!!  doh.gif

bet man ten kainos tam gedimino9 doh.gif vien knygu kainu skirtumas apie 5lt tai as jau nekalbu apie vonios pricindalus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2008 07 22, 15:38)
bet man ten kainos tam gedimino9  doh.gif  vien knygu kainu skirtumas apie 5lt tai as jau nekalbu apie vonios pricindalus  g.gif

Tai kad nesu macius kitur tokios pardes, todel ir sakau. Siap ten yra dar vienas nerealus interjero salonas. Daugiau kaip ir niekur ten nebuvau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2008 07 22, 15:37)
Koks fainas  wub.gif
Dėl tvirtinimo- manau, kad dauguma tvirtinami jau sudėjus plyteles, bet jei esi išsirinkusi, gali pasižiūrėti kaip tvirtinasi. Mes penktadienį kabinom vonioje keletą tokių daiktų, tai visi tvirtinosi ant plytelių  4u.gif

oj, jei tvirtinasi suklijavus plyteles, tai jokiu problemu tada. as siaiop gerai pagalvojus irgi linkstu prie laikiklio ir sepecio tvirtinamo prie sienos, kad nereiktu kilnot, tik va del sepecio suabejojau - juk ji laikas nuo laiko keisti reiks, tai reikia pasiziuret ar yra tinkamu sepeciu atskirai pirkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 07 22, 15:03)
uzduosiu paprasta klausimuka, kuris ka tik i galva atejo...
ar darot WCV tualetinio popieriaus laikikli pritvirtinta pries seinos (kada jis tvirtinamas - dedant plyteles ar bet kada jas sudejus?) ar pastatoma kartu su sepeciu?
va kaip cia
http://www.senukai.l...st_tab=articles

Žinok, patarsiu iš savo patirties tokio nedėti. Visų pirma, labai greitai nulūžta tas ritinėlio laikiklis (nebent jis metalinis, tai gal gal, bet jei plastiko, tai net nepirk, palaikys maksimum savaitę), taip kad apžiūrėk prieš pirkdama. Antra, kad atsibosta valyti šito stovo apačią, tą padėkliuką - jis blizgus ir matosi kiekviena dulkelė, juk kiekvieną kartą plėšiant popierių nubyra kažkiek dulkių...

QUOTE(ooo @ 2008 07 22, 15:52)
oj, jei tvirtinasi suklijavus plyteles, tai jokiu problemu tada. as siaiop gerai pagalvojus irgi linkstu prie laikiklio ir sepecio tvirtinamo prie sienos, kad nereiktu kilnot, tik va del sepecio suabejojau - juk ji laikas nuo laiko keisti reiks, tai reikia pasiziuret ar yra tinkamu sepeciu atskirai pirkti  ax.gif

Pigiausias ir paprasčiausias šepečio įsigijimas - pirkti pigiausią rinkinuką šepetys+indelis, kad ir JYSK'e, kainuoja gal 5-6 Lt. Dėklą išmeti, o šepetį statai į vietą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2008 07 22, 13:30)
man ir sitie klausimai kap sakant pasistojo bet as noriu ir sepecio ir laikiklio popieriui pakabinamu  smile.gif

ir beje emrata ten taves virtuviu temeleje pasigedo  lotuliukas.gif

kaip gerai, kad yra kas primena 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilajar @ 2008 07 22, 10:56)
Jolcik, o tu konkretu vonios modeli jau turi, ar dar ieskosite?

Ieskosime, bet itariu kad staciakampe ir 75*150 (realiai mazai kada ten kas gules joje, tai ir dideles labai ir nenoriu ir italpint bus sudetingiau doh.gif )

QUOTE(Lilajar @ 2008 07 22, 11:28)
Jolcik, as maniau ta konstrukcija padaryti kaip toki stalvirsiuka, kuris eitu nuo sienos iki vonios tokio plocio kaip vonia, radiatorius liktu, tik pasisleptu jo gabaliukas, t.y butu ilindes i ta nisa. Ten galima tokia nisa palikti pvz. svaros daiktams pasideti, juk ten nieko nesimatytu iejus, o ir gautusi ji priesais skalbianke. Liktu tokiu budu priejimas prie lango. Na papiesiau as, tik neina su ta programa ziemos sieneles padaryti, tai nelabai man pavyko ta nisa padaryti. Siaip ziurint nuo irsaus isivaizduok, kad ten dar bus is plyteliu stalvirsis.

Gan idomu! cia del tos lentyneles - tik kazi, tikriausiai nieko tokio smarkiai blogo jei dalis radiatoriaus bus uzdengta??? g.gif
Tik va visas kitas isdestymas....(jauciu Lilajar ir visos kitos tuoj mane prakeiks blush2.gif )...na bet kazkas man nelimpa nors tu ka.,,net nzn kas ziuriu ir nesuprantu....o jei klozetas vietoj skalbimo masinos (sedint galima bus ziuret pro langa blush2.gif ), kriaukle vietoj klozeto (bus galima isirengt bidete ax.gif ), o skalbimo masina vietoj kriaukles apsupta spinteliu g.gif (Itariu suskeliau nesamone didziausia, bet jau net nebezinau kas man patinka ir ko norisi, jauciu reikia sita reikala palikt keliom dienom ir paskui naujom akim pazvelgt doh.gif )

QUOTE(balerina @ 2008 07 22, 13:39)

Kaip manot, ar daryti ta lentynele desinej, ar daryti ranksluosciu kabykla, ar abu ?
Kaip manot? O gal dar kokia lentynele ar spintele virs skalbykles padaryti visokiems pricindalams susideti?
Bet gal,tada  bus jau per daug perkrauta?
Ka manot?

As daryciau desinej kabykla (nes jei lentynele ar nebus ji per siaura? jei tokia kaip papaisyta?), o virs skalbimo masinos lentynele (ar net kelias) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolcik @ 2008 07 22, 19:00)
Ieskosime, bet itariu kad staciakampe ir 75*150 (realiai mazai kada ten kas gules joje, tai ir dideles labai ir nenoriu ir italpint bus sudetingiau doh.gif )
Gan idomu! cia del tos lentyneles - tik kazi, tikriausiai nieko tokio smarkiai blogo jei dalis radiatoriaus bus uzdengta??? g.gif
Tik va visas kitas isdestymas....(jauciu Lilajar ir visos kitos tuoj mane prakeiks blush2.gif )...na bet kazkas man nelimpa nors tu ka.,,net nzn kas ziuriu ir nesuprantu....o jei klozetas vietoj skalbimo masinos (sedint galima bus ziuret pro langa blush2.gif ), kriaukle vietoj klozeto (bus galima isirengt bidete ax.gif ), o skalbimo masina vietoj kriaukles apsupta spinteliu g.gif  (Itariu suskeliau nesamone didziausia, bet jau net nebezinau kas man patinka ir ko norisi, jauciu reikia sita reikala palikt keliom dienom ir paskui naujom akim pazvelgt doh.gif )
As daryciau desinej kabykla (nes jei lentynele ar nebus ji per siaura? jei tokia kaip papaisyta?), o virs skalbimo masinos lentynele (ar net kelias) 4u.gif

Nu kad mes cia ne keikimui, o minciu pateikimui esame 4u.gif. Nieko keisto, kad tau kol kas nieko nelimpa, jeigu tu zinotum kiek laiko as savo vonia paisiau doh.gif, kol isgavau norima rezultata. Juk kiekvienam tai turi buti svajoniu vonia.
Manau, kad kluziko vieta gali buti ir ten kur skalbianke, dar ji galima tai sonu pastatyti, butu daug vietos. Tik vat ta skalbianke prie iejimo kazkaip neduoda man ramybes. Tai gal vis del to ten vonia tada statyti geriau, o skalbianke prie lango. Vienu zodziu prie tavo varianto griztu g.gif. Na su sia problema rekia permiegoti bet kokiu atveju, ypac tau mirksiukas.gif.
Atsakyti
QUOTE(Lilajar @ 2008 07 22, 19:29)
Nu kad mes cia ne keikimui, o minciu pateikimui esame  4u.gif. Nieko keisto, kad tau kol kas nieko nelimpa, jeigu tu zinotum kiek laiko as savo vonia paisiau  doh.gif, kol isgavau norima rezultata. Juk kiekvienam tai turi buti svajoniu vonia.
Manau, kad kluziko vieta gali buti ir ten kur skalbianke, dar ji galima tai sonu pastatyti, butu daug vietos. Tik vat ta skalbianke prie iejimo kazkaip neduoda man ramybes. Tai gal vis del to ten vonia tada statyti geriau, o skalbianke prie lango. Vienu zodziu prie tavo varianto griztu  g.gif. Na su sia problema rekia permiegoti bet kokiu atveju, ypac tau  mirksiukas.gif.

Na va as ir sakau kad einu einu ratu ir prie pirminio sugriztu varianto doh.gif ech rimtai...viskas ryt apie vonia net neprisimenu, o poryt ziuresis gal jau kitaip ax.gif
ACIU ACIU labai visoms, o ypac tau Lilajar uz kantrybe ir pagalba! 4u.gif
Atsakyti
laba vakara jei dar kas yra gyvu. cia visos taip apie vonios yrengima diskutuojat, bet mane daba labiau domintu kokias lubas daryt. na isirenginejam nama, plikos sienos. neisivaizduoju kokios mados daba ir kas geriau. vis tiek vonioje didele dregme, bet kas netinka. maniskis nusiziurejo kazkokias istempiamas lubas. bet gal turite ir kokiu kitu ideju?
Papildyta:
beje kam reikia plyteliu kaune siulyciau nuvaziuoti i baze. ten yra hansa plyteliu turgus. tokios pacios plyteles kaip kitose parduotuvese yra gerokai pigesnes. kai kurios daugiau nei 10lt uz kv merta pigiau. i kokybe gera. pirkom, nebuvo nei skilusiu, kaip skaiciau kad pas kazkuria buvo. visos lygios graziai atrodo ir pasirinkimas ten nemazas.
Atsakyti
QUOTE(giedriuciuke @ 2008 07 22, 22:00)
laba vakara jei dar kas yra gyvu. cia visos taip apie vonios yrengima diskutuojat, bet mane daba labiau domintu kokias lubas daryt. na isirenginejam nama, plikos sienos. neisivaizduoju kokios mados daba ir kas geriau. vis tiek vonioje didele dregme, bet kas netinka. maniskis nusiziurejo kazkokias istempiamas lubas. bet gal turite ir kokiu kitu ideju?
Papildyta:
beje kam reikia plyteliu kaune siulyciau nuvaziuoti i baze. ten yra hansa plyteliu turgus. tokios pacios plyteles kaip kitose parduotuvese yra gerokai pigesnes. kai kurios daugiau nei 10lt uz kv merta pigiau. i kokybe gera. pirkom, nebuvo nei skilusiu, kaip skaiciau kad pas kazkuria buvo. visos lygios graziai atrodo ir pasirinkimas ten nemazas.

Na mes galvojam daryt pakabinamas. Gipskartonis kazkoks specialus, atsparus dregmei yra.
Siaip mes pradzioj apie itempiamas galvojom, taciau kai kainyte mumi paskaiciavo, tai emem ir apsigalvojom (skaiciavom visam butukui), nors gal jei vien tik voniai... g.gif nes irgi prisiklausem kaip ten jos atsparios dremei ir t.t. kokios geros pasizymincios antibakterinem savybem ir t.t. bet sakau kaina musu nesuzavejo blush2.gif
Atsakyti
gipso kartonas voniom ir visom vietom kur yra dregna specialus zalias na o pas mus lubos paprastos plastikines lentutes ir man visai grazu
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2008 07 22, 22:33)
gipso kartonas voniom ir visom vietom kur yra dregna specialus zalias na o pas mus lubos paprastos plastikines lentutes ir man visai grazu
smile.gif

Na man tos plastikines lentutes tai garzu, bet mano MB jos kazkodel nepatinka g.gif todel vat ta zalia daikta ir teks naudot ax.gif
Atsakyti