Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras

Laba. o as norejau pasmalsauti su kokia cia programyte taip galima planuoti busta 4u.gif ? blush2.gif

QUOTE(Lilajar @ 2008 07 22, 12:28)
As manau, kad reikia imti plyteles ir vaziuoti ziureti glaisto paleciu, nes gali buti, kad identisko ir nesurasi, o su plytelemis tikrai matysi tiks ar ne  4u.gif.
Jolcik, as maniau ta konstrukcija padaryti kaip toki stalvirsiuka, kuris eitu nuo sienos iki vonios tokio plocio kaip vonia, radiatorius liktu, tik pasisleptu jo gabaliukas, t.y butu ilindes i ta nisa. Ten galima tokia nisa palikti pvz. svaros daiktams pasideti, juk ten nieko nesimatytu iejus, o ir gautusi ji priesais skalbianke. Liktu tokiu budu priejimas prie lango. Na papiesiau as, tik neina su ta programa ziemos sieneles padaryti, tai nelabai man pavyko ta nisa padaryti. Siaip ziurint nuo irsaus isivaizduok, kad ten dar bus is plyteliu stalvirsis.

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 07 28, 08:25)
vakar pagalaiu susideliojau kas kutr mano vonioj bus, tik dabar iskilo kluasimas -kokuam aukstyje darot kriaukle?  g.gif  lygiai su klozetu, jei salia stovi? nu ta prasme, virsutine klozeto bakelio riba kad sutaptu su kriaukles virsutine riba?  g.gif

na kadangi mes dejom pakabinama klozeta tai tas nebuvo aktualu, bet kriaukles auksti taikem pagal save daugmaz prisideje prie sienos, manau standartinio aukscio net nebuna. pabandykit paimprovizuoti prideje prie sienos kriaukle ir matysit koks bus optimaliausias aukstis
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2008 07 28, 11:05)
na kadangi mes dejom pakabinama klozeta tai tas nebuvo aktualu, bet  kriaukles auksti taikem pagal save daugmaz prisideje prie sienos, manau standartinio aukscio net nebuna. pabandykit paimprovizuoti prideje prie sienos kriaukle ir matysit koks bus optimaliausias aukstis

na as dar ir kriaukles neturiu, tiesiog mastau kaip plyteles deliot. tai jauciu darysiu viename lygyje su klozeto bakeliu, kadanbgi salia bus, tai tvarkingiau atrodys ax.gif ne makaliene.
Atsakyti
QUOTE(Ju' @ 2008 07 26, 14:13)
Dar gailėtis pradedu, kad užsimaniau kampinės kriauklės su spintele. Bet kai pradėjau ieškot, tai visos kriauklės baisios, o spintelių kampinių iš viso nemačiau Gal dar galima kaip nors kreivai vamzdį išvest - jau grindys išbetonuotos - ir pastatyt kokią nedidelę tiesią?
(Norėjau įdėt paveiksliuką, bet iš naminio kompiuterio neleidžia, o internete albumo neturiu. Gal kas ir čia pagelbėtumėte?)

Gali atsiųsti nuotrauką, įkelsiu 4u.gif
Mes dėjom kampinę kriauklę , nes iš pradžių galvojom, kad netilps paprasta, tai darom taip- įsidėjom kriauklę (beje, laaabai mažutę) ir gaminsim spintelę per visą sieną 4u.gif
O kriauklių iškart su spintele mačiau tik Senukuose, kitur neteko matyti. Tik tiek, kad ten jau standartinė kriauklė buvo, tai gerai nė neapžiūrėjau kaip atrodo unsure.gif

QUOTE(ooo @ 2008 07 28, 10:25)
vakar pagalaiu susideliojau kas kutr mano vonioj bus, tik dabar iskilo kluasimas -kokuam aukstyje darot kriaukle?  lygiai su klozetu, jei salia stovi? nu ta prasme, virsutine klozeto bakelio riba kad sutaptu su kriaukles virsutine riba? 

Pas mus kriauklė ir WC skirtingose patalpose doh.gif Tai kriauklę dėdami abu su vyru stoviniavom šalia ir žiūrėjom kaip patogiau lotuliukas.gif Bet jei šalia, tai gražiausiai atrodys būtent taip, kaip parašei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 07 28, 09:06)
na as dar ir kriaukles neturiu, tiesiog mastau kaip plyteles deliot. tai jauciu darysiu viename lygyje su klozeto bakeliu, kadanbgi salia bus, tai tvarkingiau atrodys  ax.gif  ne makaliene.

na manau logiska, nes paskui tikrai gali kristi i aki nesimetriskumas
Atsakyti
dar klausimuks - tirkiausiai dauguma dejot halogenus i vonia, norejau paklaust, kiek ju ir kokio galingumo dejot ant kokio ploto? pas mane 7 kvm, tai neisivaizduoju, kiek reikia unsure.gif dar bus prie veidrodzio apsvietimas papildomas.
Atsakyti
o kaip man ideti foto ? blink.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 07 28, 09:36)
dar klausimuks - tirkiausiai dauguma dejot halogenus i vonia, norejau paklaust, kiek ju ir kokio galingumo dejot ant kokio ploto? pas mane 7 kvm, tai neisivaizduoju, kiek reikia  unsure.gif  dar bus prie veidrodzio apsvietimas papildomas.

musu vonia virs 9 kv.m., dejom 8 halogenus po 35 V ir dar palikom vietos porai lempuciu virs veidrodzio smile.gif
Papildyta:
QUOTE(zvuika @ 2008 07 28, 10:01)
o kaip man ideti foto ?  blink.gif  blush2.gif

paprastai nuotrauka reikia imesti i savo tinklapi, pvz photobucket.com ar public.fotki.com ir tuomet nukopijavus nuotraukos nuoroda ikelti cia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2008 07 28, 12:52)
musu vonia virs 9 kv.m., dejom 8 halogenus po 35 V ir dar palikom vietos porai lempuciu virs veidrodzio smile.gif

dekui 4u.gif as i savo 7 kvadratu vonia jauciu 6 sudesiu ax.gif po kokius 30 vatu ax.gif man ryskios sviesos labai nereik vonioj - prie veidrodzio gera papildoma pasvietima padarysiu ax.gif galvojau dar del dimerio (nu to, kur reguliuoja sviesos stipruma), tik va susimasciau ar man tikrai reik reguliuot ax.gif galvoju daryt 3 halogenus vinu jungtuku ijungiamus, kitus ris, kitu, o prie veidrodzio dar kitu, tai kaip ir sviesos regulaivimas gausis smile.gif kuria puse reiks, ta apsviesiu, bo kai pagalvoju,kaip nakti i WC einant akis apipliesaki sviesa, tai nemalonu, tai kitoj puse uzdegt uzteks, ne visus ax.gif
Atsakyti
Sveiki, pasirodo ne aš viena neapsisprendžiu dėl plytelių. Pusę atostogų praleidau vaikščiodama po statybinių prekių parduotuves, vienur niekas nepatinka, kitur kandžiojasi kaina arba patikusios pasirodo ne itin kokybiškos... Kita bėda, kad jei patinka plytelės - nebežinau kaip jas išklijuoti ar dėti juostelę, ar ne, ar šita spalva tiks, o gal rinktis kitą, kaip vienos ar kitos plytelės atrodys mano vonioje. Vat ir bėda - kaip išsirinkti ir įsivaizduoti ar jos tiks, kai pati jokių vizualizacijų pasidaryti nemoku verysad.gif
Patarkit, merginos, ką daryti, kaip išsirinkti savo vonei būtent "tas"? 4u.gif

PS. Kas pirma - plytelės ar unitazas, tai manau unitazas, nes plyteles susidėsi ir ramu, bet koks unitazas tiks, nereikės taikyti, o ant viršaus galėsit statyti ir vonią ar dušo kabiną (arba abi).
Atsakyti
Manau, unitazą reikia po to dėti smile.gif
Kiek teko susidurti rengiant namus - plytelių klojimas - pats didžiausias galvos skausmas. g.gif g.gif g.gif
Prisipirkom su vyru žurnalų, prisivartėm paveiksliukų, bet kai tik nueinam į parduotuvę pirkti - viskas apsiverčia: ir tokių norisi ir tokių yra, ir šitos gražios ir tt.
Architekto samdytis neišgalime, o patarimų, kaip išsiklijuoti pagal individualų skonį ir kokias spalvas derinti nežinome.

Kaip kiti sukosi iš šios situacijos? Būtų labai gerai, jei pasidalintumėt.

Ačiūūūū
Atsakyti
Sveiki

Ir mes pradedam isirengineti namaus doh.gif turiu klausima del grindu plyteliu gal kas patars kas turi tamsiai rudas grindis ar jos praktiskos? ar geriau rinktis sviesesnes? kaip valosi? nesimato dryziu? ax.gif patarkit nes skubiai reik pirkti jau doh.gif
Atsakyti