Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras

QUOTE(Vijora @ 2008 08 18, 16:06)
va va ir man butu idomu suzinoti g.gif tuoj baigsim remontuka vonioje,taip nesinori greziot skyliu skalbiniams susidziaut schmoll.gif  g.gif

Oi labai nemegstu vonioj kai pritampyta virviu buna ir pridziauta doh.gif Todel nuo ankstyvo pavasario iki rudens dziovinu balkone,tik kai labai jau skubiai reikia,nakciai padziaunu ant gyvatuko.O ziema stengiuosi skalbt pavakary,ir visai velai sudziaunu miegamajame ant islankstomos dziovyklos,o anksti ryte viska surenku..tai niekas ir nepastebi tu mano skalbiniu(ta prasme pasaliniai ax.gif )o ir kvepia kambarys lenoru thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2008 08 18, 17:20)
Oi labai nemegstu vonioj kai pritampyta virviu buna ir pridziauta doh.gif Todel nuo ankstyvo pavasario iki rudens dziovinu balkone,tik kai labai jau skubiai reikia,nakciai padziaunu ant gyvatuko.O ziema stengiuosi skalbt pavakary,ir visai velai sudziaunu miegamajame ant islankstomos dziovyklos,o anksti ryte viska surenku..tai niekas ir nepastebi tu mano skalbiniu(ta prasme pasaliniai ax.gif )o ir kvepia kambarys lenoru thumbup.gif

As irgi turiu islankstoma dziovykla ir visada ipratus vakare uzstatau masina padziaunu,o ryte nukabinu thumbup.gif

O as dar norejau paklausti kokiu atsiliepimu esate girdeje apie Dvarcioniu keramikos kokybe??? Kazkaip mane visi nuteikineja pries g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimvyda: 18 rugpjūčio 2008 - 16:23
QUOTE(Rimvyda @ 2008 08 18, 18:22)
As irgi turiu islankstoma dziovykla ir visada ipratus vakare uzstatau masina padziaunu,o ryte nukabinu thumbup.gif

O as dar norejau paklausti kokiu atsiliepimu esate girdeje apie Dvarcioniu keramikos kokybe??? Kazkaip mane visi nuteikineja pries g.gif

mes pirkom is DK.Del kokybes kolkas neturiu priekaistu(neseniai susidejom),bet MB labai jau vargo,kol igreze klozeta.Labai jau tvirtos lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(zebrina @ 2008 08 18, 18:20)

Taip taip,ir as nemegstu.Ziemos metu mane gelbedavo tie "sniurai" vonioj,ypac kai patalyne pasidziaut reikia.bet kai susiremontavom,tai teks kazkaip "apeit" problema,man islankstomos dziovyklos kartais net neuztenka biggrin.gif apkarstau visus namus skalbiniais doh.gif
Atsakyti
As tai svajoju apie skalbiniu dziovintuva.Ypac patogu patalyne ir kitus rimtesnius drabuzius dziovinti. Isdziovina ir kol dar silti drabuziai gali iskart lankstyti, net lyginti nebereikia. Nors iperkamas daiktas ,ale tukstantis prie tukstancio ir ziurek ,kad reikalingiausiems darbams paskolos uztektu... doh.gif
Bet svajoju... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2008 08 18, 17:34)
Taip taip,ir as nemegstu.Ziemos metu mane gelbedavo tie "sniurai" vonioj,ypac kai patalyne pasidziaut reikia.bet kai susiremontavom,tai teks kazkaip "apeit" problema,man islankstomos dziovyklos kartais net neuztenka  apkarstau visus namus skalbiniais

Man kartais irgi neužtenka drinks_cheers.gif doh.gif Bet tada geriau per dvi dienas skalbiu arba ryte ir vakare, kad pradžiūti spėtų lotuliukas.gif
O dėl kabinimo... vasarą džiaunu lauke, o žiemą gal džiovyklę reikėtų įsigyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(balerina @ 2008 08 18, 18:05)
As tai svajoju apie skalbiniu dziovintuva.Ypac patogu patalyne ir kitus rimtesnius drabuzius dziovinti. Isdziovina ir kol dar silti drabuziai gali iskart lankstyti, net lyginti nebereikia. Nors iperkamas daiktas ,ale tukstantis prie tukstancio ir ziurek ,kad reikalingiausiems darbams paskolos uztektu... doh.gif
Bet svajoju... ax.gif

Geras dalykas tas skalbiniu dziovintuvas,bet kai bute-kisenej gyveni,tos vietos ir taip jau mazai doh.gif net neisivaizduoju kur reiktu italpint,jau ir taip skalbimo masina zadu pirkt kuo siauresne ,kad tik vietos sutaupyt ax.gif Name tai jau kitas dalykas butu..
Atsakyti
QUOTE(balerina @ 2008 08 18, 17:05)
Bet svajoju... ax.gif

labai jau garsios tos dziovyklos. gyvenu kotedziuke ir jau antra turim bet jau visas antras aukstas bilda doh.gif tai jau tik diena dziovinti, nes nakti neuzmigciau doh.gif
bet aisku reikalingas daiktas
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2008 08 17, 05:41)
Sveikutes,

Noreciau jusu patarimo,gal kas taip esate dare.As buvau sugalvojus virs skalbimo masinos det stalvirsi,ir is skalbenkes galu dar padaryt tokias atviras lentyneles(na tipo  lyg ir paslept masina)bet meistriukas man pasake,kad masina gali pradet vazinet (nors ir labai minimaliai)ir gali isardyt man ta spintele.Ar tai realu?Tai sakau gal kaip nors i grindis galima itvirtint,bet jis vel sako, kad vistiek gali issijudint ir isplest g.gif O taip jau prisisvajojus buvau ax.gif

Nemanau, kad gali kilt problemu del to g.gif , bent jau as planuoju kazka tokio, o ar pavyks bus matyt . Nuotraukoje akivaizdziai matyt, kad skalbiankes "pasivaiksciojimam" vietos palikta mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2008 08 18, 20:13)
Geras dalykas tas skalbiniu dziovintuvas,bet kai bute-kisenej gyveni,tos vietos ir taip jau mazai doh.gif net neisivaizduoju kur reiktu italpint,jau ir taip skalbimo masina zadu pirkt kuo siauresne ,kad tik vietos sutaupyt ax.gif Name tai jau kitas dalykas butu..

Jas galima statyti vieną ant kitos mirksiukas.gif Tik nežinau ar būna siaurų džiovyklių blush2.gif
Pas mus namas, bet ten, kur skalbyklė stovi, šalia nebus vietos dar vienai tokiai, tai dėsiu vieną ant kitos, kai kadanors įsigysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
As turiu skalbykla su dziovykla viename is Ardo. Labai giriu, nes neuzima vietos, o ir dziovina normaliai. Ir kainavo ne tiek kiek du aparatai.
Atsakyti
QUOTE(Rimvyda @ 2008 08 18, 17:22)

Sveikos, mes jau turim savo Dvarčionių keramikos plyteles thumbup.gif . Dabar kaip tik vyksta klijavimo procesas, klijuoja vyras su draugu, prisižiūrėjo visokių filmukų apie klijavimą, internete prisiskaitė patarimų, dar DK parduotuvėj išsiklausinėjo pardavėjų ir darbuojasi. Apie kokybę sakė, kad neturi kuo skųstis, limpa gerai, brokų nėra, kraštai lygūs.
Giminaičiai prieš kokius 5 m. išsiklijavę DK plyteles ir jokių nusiskundimų lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Jovita xxx @ 2008 08 18, 15:57)
O kur džiaunate skalbinius vonioje, ar turite atskirą kambariuką?

Dabartiniam butuke turim didelį balkoną tai tiek vasarą tiek žiemą džiaunam ant sulankstomos džiovyklos balkone, kad nuvarvėtų, o vasarą tai paprastai greitai ir išdžiūsta. Žiemą kai nuvarva (sušąla arba ne smile.gif nešuos namo ir kabinu ant radijatorių vakarais. Per naktį išdžiūsta ir ryte niekur nebelieka šlapių skalbinėlių. O jei nelaukiam svečių, tai kartais kaip tik ant radijatorių padžiaunu dienai, kad parėjus vakare iš darbo galėčiau viską sausą nuimti.
Atsakyti
Merginos reikia patarimo, kritikos ar ko tik norit. mirksiukas.gif

I pirmo auksto 5 kvadr. vonia turiu sutalpint wc, skalbykle, vonia, kriaukl., gyvatuka. Sunku ka sugrust i tiek kvadr. Antrojo auksto vonia irgi tokio dydzio, tai ten planuojam duso kab., wc, bide, kriaukl.

Taigi turiu kelis var. pirmam. aukstui, taciau vis metausi, ar patogu bus, ar gerai ir t.t.. Zodziu kurybines kancios doh.gif doh.gif doh.gif

Cia vienas is variantu- gyvatukas butu tarp kriaukles ir sienos, o prie lango dar ir vieta skalb.deziai butu. (durys atsidarines i vonios puse).user posted image

Kitas var. - user posted image]2 var.[/URL]

Ir dar vienas

user posted image

Patarkit ka nors....

Atsakyti