QUOTE(Caridian @ 2013 09 17, 06:28)
Gal kuriai teko bandyti recepta (maciau Beatos laidoj), kai paprasta piena uzvirina, pila citrinos sulciu ir po to, kai susoka i gabaliukus, perkosia per sieteli ir viskas. Ar tikrai taip gautusi?
Neidemiai ziurejau, tai, galvoju, ar ko ir nepraziurejau.

taip ir gaunasi

QUOTE(sena pažįstama @ 2013 09 17, 06:37)
Viskas taip
Kitas budas: uzvirti 1 litra pieno, supilti 300gr kefyro ir maisyti, maisyti, kol susidarys varskes grudeliai ir atskiras balzganas skystis, kuri reikia nukosti. Tokia varske buna labai skani, saldi, daug skanesne, nei su citrinos sultimis/rugstimi.

Kitas budas: uzvirti 1 litra pieno, supilti 300gr kefyro ir maisyti, maisyti, kol susidarys varskes grudeliai ir atskiras balzganas skystis, kuri reikia nukosti. Tokia varske buna labai skani, saldi, daug skanesne, nei su citrinos sultimis/rugstimi.

shita buda neperseniausiai atradau

