Įkraunama...
Įkraunama...

(Ne)iškilminga santuokos ceremonija

tai gėlytės, tipo ar bus atlape įsegta pas vyrą ir pas tave plaukuose, ar keisit į kitą pusę, turbūt tą turėjo omeny. Aš tai galvoju šampaną dėl visa ko reik turėti, jei ten nepasiūlys, išėję išgersit, nu bet jau aš taip planuoju daryti.O šiaip dėl puokštės man neaišku, nu aš jos visai nenoriu turėti, tai ar labai čia negražu bus, kaip jūs manot?
Atsakyti
QUOTE(artita @ 2006 05 17, 10:10)
tai gėlytės, tipo ar bus atlape įsegta pas vyrą ir pas tave plaukuose, ar keisit į kitą pusę, turbūt tą turėjo omeny. Aš tai galvoju šampaną dėl visa ko reik turėti, jei ten nepasiūlys, išėję išgersit, nu bet jau aš taip planuoju daryti.O šiaip dėl puokštės man neaišku, nu aš jos visai nenoriu turėti, tai ar labai čia negražu bus, kaip jūs manot?

o ka tai reiskia??? ir kuria parasme i kita puse? is kaires i desine ar kaip? lotuliukas.gif lotuliukas.gif g.gif g.gif
Atsakyti
iš tikrųjų tai nežinau ką reiškia, nors jau antrą kartą tekėsiu biggrin.gif , bet kol nevedę turi pas būti kairėj pusėj , o po visos ceremonijos vyr.pora persega į dešinę pusę.
Atsakyti
niu tai kas nors ka nors papasakokit apie neiskilminga kabinetuke smile.gif
nes man jau nenumaldomai arteja ta diena smile.gif uz dvieju savaiciu, tai noreciau zinot kas ir kaip..smile.gif
Atsakyti
musu vestuves bus penktadieni,nes sestadieniai visi uzimti.Tai bus taip pat neiskilminga ceremonija.Kiek zinau,tai ieisim i kabineta,sake tik su liudininkais ateiti,be jokiu poru.Bet kadangi musu vestuves bus truputi iskilmingesnes,tai liudininkai bus pirsliai,o poros palauks musu lauke.Tai va,nueisim,susirasysim,pasikeisim ziedais,atsigersim sampano ir iseisim.Stai visa neiskilminga ceremonija. biggrin.gif
Atsakyti
Aš galiu va apie vilniaus metrikacija papasakoti.
Draugė susirašė neiškilmyngai tai pasakojo,kad tik atejo i kabineta atsisėdo prie stalo pasirašė jie ir liudininkai ir vsio jau apsiženija,nei muzikos iškilmyngos nei sampano.Viskas truko mažiau nei 10min.

Aš ženijausi tai iškilmyngai -muzika,ilgos kalbos,pasirašymas,bučkis,gėlytės persegimas vyrui,(tik dabar sužinojau,kad ir man gelytė keist reikėjo blush2.gif ),sampanas,artimuju ir svitos sveikinimai ir taip toliau.Labai ilga ceremonija schmoll.gif Tik va nelabai supratom kodėl kai pasbučevom,apie 5min be tikslo stovejom,kol pasakė pasveikinkit artimieji g.gif
Atsakyti
Dėl puokšrės ir aš noriu pasisakyti. Tai tokia graži tradicja, bet kiek teko pastebėti iš dalyvavimo draugių vestuvėse, su ta puokšte būna vargo, ranka užimta, nei jaunikio, nei kokio sveikintojo padoriai neapkabinsi... doh.gif

Aš nusprebndžiau turėti vieną didelį žiedą, užrištą ant riešo (greičiausis orchidėjos, nes ilgai laikosi nenuvytę). siuvėja sakė, padarys tokį gražžų raištuką iš suknelės med[FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial]žiagos. turėtų būti gražu ir grynai simboliška thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Buzytė @ 2006 07 17, 01:59)
Aš nusprebndžiau turėti vieną didelį žiedą, užrištą ant riešo (greičiausis orchidėjos, nes ilgai laikosi nenuvytę).

Gera mintis. 4u.gif

O mes norim tuoktis neiškilmingai. (Pas abu ne pirmos santuokos.) Įdomu, Klaipėdoje kokia tai diena - trečiadienis ar penktadienis? g.gif
Maniškis tai norėtų susirašyt išvis paprastai. Atseit, jokių "parėdų", su džinsais ar pan. O man norisi ilgos raudonos suknelės... blush2.gif
Nežinau ką sumastyt. g.gif Gal patarsit ką... 4u.gif
Atsakyti
tai dabar parduotuvese daug labai puosniu rubu, su blizgesiu, neriniais, kuriuos kazkodel isigudrina ir siaip gatvej nesiot... tai ka nors tokio, o po to galima sunesiot... g.gif g.gif bet raudona suknia kaip grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rinesa @ 2006 07 25, 17:57)
Gera mintis.  4u.gif

O mes norim tuoktis neiškilmingai. (Pas abu ne pirmos santuokos.) Įdomu, Klaipėdoje kokia tai diena - trečiadienis ar penktadienis? g.gif
Maniškis tai norėtų susirašyt išvis paprastai. Atseit, jokių "parėdų", su džinsais ar pan. O man norisi ilgos raudonos suknelės... blush2.gif
Nežinau ką sumastyt. g.gif Gal patarsit ką...  4u.gif

tai jei nori,-tai ir renkis raudoną suknelę. thumbup.gif O vyrą įkalbėk bent jau kelnes kokias užsidėt, kad nebūtų su džinsais, nes nelabai derės prie tavęs. smile.gif

mes irgi eisim dabar tik susirašyt...ieškau ką čia apsirengti, ir nieko nerandu..suknelės ilgos nelabai noriu, nes kitais metais planuojam į bažnyčią eiti-tada bus ir suknelė balta...o dabar reikia šiaip kokio puošnaus drabužėlio...bet pardėse nieko nėra.. verysad.gif
Atsakyti
na as buvau isterijos busenoj kai reikejo eit susirasyt ir neturejau kuo rengtis...ta pati ryta uzsimaukslinau kelnes,apsirengiau balta bliuskute,mano vyras apsimove dzinsines kelnes ir baltus marskinius,liudininkai atejo irgi paprastai apsirenge,dzinsais ir viskas,as net puokstes tikros neturejau,paemiau man padovanotas rozytes i rankas,nusipirkom sampano ir nuejom susirasyt,kazkaip galvojau kad bus ceremonija nevykus,bet kazkaip labai linksmai viskas praejo biggrin.gif atrode kaip tikra normali ceremonija,tik kad kabinete,bet nesigailiu nei kiek thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2006 07 26, 15:01)
tai jei nori,-tai ir renkis raudoną suknelę. thumbup.gif  O vyrą įkalbėk bent jau kelnes kokias užsidėt, kad nebūtų su džinsais, nes nelabai derės prie tavęs. smile.gif

mes irgi eisim dabar tik susirašyt...ieškau ką čia apsirengti, ir nieko nerandu..suknelės ilgos nelabai noriu, nes kitais metais planuojam į bažnyčią eiti-tada bus ir suknelė balta...o dabar reikia šiaip kokio puošnaus drabužėlio...bet pardėse nieko nėra.. verysad.gif

Pardėse visokio šlamšto pilna, o to, ko reikia - ir nėra. verysad.gif Tegu tai ir ne bus raudona suknelė, bet kažkas TOOOKIO, bet ką paskui galima būtų sunešioti. ax.gif
Pirmą kartą kai tekėjau (prieš... 12 metų), irgi mąsčiau panašiai. Suknelės buvo toookios matrioškinės doh.gif , nelabai buvo iš ko rinktis ir visos nuotakos būdavo vienodos. Siuvausi kostiumėlį iš balto atlaso, užsidėjau baltą elegantišką skrybėlaitę... ir atrodžiau pritrenkiamai. wub.gif wub.gif Ir ką?! Pavasarį tvarkiau rūbus ir išmečiau lauk, nes nė karto per visą tą laiką taip ir nebuvau jo išsitraukus. rolleyes.gif
Vyriukui irgi ne kas. Kostiumo norisi tokio, kad paskui tiktų įvairiom progom. g.gif Lelijoj mačiau tokį superinį kostiumuką su liemene (1200 Lt kainuoja, prabangiai atrodo), bet... vestuvėm super, o daugiau...
Vienžo. Vargas doh.gif
Papildyta:
QUOTE(sleeta @ 2006 07 26, 19:55)
na as buvau isterijos busenoj kai reikejo eit susirasyt ir neturejau kuo rengtis...ta pati ryta uzsimaukslinau kelnes,apsirengiau balta bliuskute,mano vyras apsimove dzinsines kelnes ir baltus marskinius,liudininkai atejo irgi paprastai apsirenge,dzinsais ir viskas,as net puokstes tikros neturejau,paemiau man padovanotas rozytes i rankas,nusipirkom sampano ir nuejom susirasyt,kazkaip galvojau kad bus ceremonija nevykus,bet kazkaip labai linksmai viskas praejo biggrin.gif atrode kaip tikra normali ceremonija,tik kad kabinete,bet nesigailiu nei kiek thumbup.gif

Įtariu, man irgi gali taip būti. ax.gif
O ką darėt po ceremonijos?
Atsakyti