Įkraunama...
Įkraunama...

(Ne)iškilminga santuokos ceremonija

QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 07 03, 08:25)
Mano vestuvės bus neiškilmingos.Mokestis jau ne 20Lt,o 70Lt(pavėlavom priduot vieną dieną doh.gif ,ir pakilo mokestis biggrin.gif ).Žiedais keisimės kas be ko.Baliaus nedarysim,tik sava šeima ir liudininkai.Nematau tikslo išmesti pinigus dėl parašo.
O gal kas žinot per neiškilmingą ceremoniją sakoma priesaika ar ne?

kiek girdejau - ne, tik parasai padedami, jokiu priesaiku, jokiu ziedu keitimusi ir sampanu...
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 07 03, 08:54)
kiek girdejau - ne, tik parasai padedami, jokiu priesaiku, jokiu ziedu keitimusi ir sampanu...

Dėl žiedų tai sakė,kad atsinešt.Šampės irgi galima-aišku kieme tongue.gif .Mes rajoniniam zakse susirašinėsim.Tai gal kitaip biški bus nei Vilniaus miesto metrikacijos skyriuj
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 07 03, 06:57)
Dėl žiedų tai sakė,kad atsinešt.Šampės irgi galima-aišku kieme tongue.gif .Mes rajoniniam zakse susirašinėsim.Tai gal kitaip biški bus nei Vilniaus miesto metrikacijos skyriuj

tai galit perspėt ten dirbančius žmones, kad bus trumputė priesaika... man tai lb gražu.. tiesiog kiekvienas po porą sakinių... bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zhirnius @ 2008 07 03, 10:35)
tai galit perspėt ten dirbančius žmones, kad bus trumputė priesaika... man tai lb gražu.. tiesiog kiekvienas po porą sakinių...  bigsmile.gif  wub.gif

Tai,kad ir nesinori man tos priesaikos zakse.Labai gražu,sujaudina mane iki ašarų,bet norėč tik bažnyčioj tokio dalyko bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, mes kažkaip netikėtai neplanuotai pradėjome galvoti apie santuoką, bet jokių švenčių nenorėčiau - manau geriau perkelti vėlesniam laikui. Tai vat tokią dilemą sprendžiu - kaip daryti su suknele? Baliaus nebus, greičiausiai su liudininkais papietausime ir tiek. O nuotraukų gražių atminčiai norisi... g.gif Galvoju, gal išsinuomoti kuklią gražią vestuvinę suknelę? Oi, nežinau, viskas taip netikėtai, neišmanau kaip ie ką daryti... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Anqeliukas @ 2008 07 03, 12:04)
Sveikos, mes kažkaip netikėtai neplanuotai pradėjome galvoti apie santuoką, bet jokių švenčių nenorėčiau - manau geriau perkelti vėlesniam laikui. Tai vat tokią dilemą sprendžiu - kaip daryti su suknele? Baliaus nebus, greičiausiai su liudininkais papietausime ir tiek. O nuotraukų gražių atminčiai norisi...  g.gif  Galvoju, gal išsinuomoti kuklią gražią vestuvinę suknelę? Oi, nežinau, viskas taip netikėtai, neišmanau kaip ie ką daryti...  unsure.gif

Aš tai tikrai nebūsiu su balta suknele.Visgi santuoka ne bažnytinė,ir neiškilminga.Tiesiog išsinuomosiu kokią vakarinę ir užteks.Darom šventę sau,o ne kažkam.Vakare su šeimos nariais kokioj kavinėj pavakarieniausim ir išsiskirstysim kas kur ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 07 03, 12:30)
Aš tai tikrai nebūsiu su balta suknele.Visgi santuoka ne bažnytinė,ir neiškilminga.Tiesiog išsinuomosiu kokią vakarinę ir užteks.Darom šventę sau,o ne kažkam.Vakare su šeimos nariais kokioj kavinėj pavakarieniausim ir išsiskirstysim  kas kur ax.gif

Na mes tai ir į bažnyčią tą pačią dieną. Nežinau, pasimetusi esu visiškai.
Atsakyti
QUOTE(Anqeliukas @ 2008 07 03, 13:39)
Na mes tai ir į bažnyčią tą pačią dieną. Nežinau, pasimetusi esu visiškai.

Jeigu einat į bažnyčią, visai nebūtina eiti į metrikacijos skyrių. Mes tik kitą savaitę nunešėm dokumentus ir užregistravom santuoką. O bažnyčioje vis vien bus viskas iškilminga, jau pati vietą suteikia kažkokį nepaprastą jausmą. Ir jei yra noras puoštis būtinai puoškis, svarbiausia, kad Tu jaustumeisi pati gražiausia sau ir savo būsimąjam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dailele @ 2008 07 03, 12:47)
Jeigu einat į bažnyčią, visai nebūtina eiti į metrikacijos skyrių. Mes tik kitą savaitę nunešėm dokumentus ir užregistravom santuoką. O bažnyčioje vis vien bus viskas iškilminga, jau pati vietą suteikia kažkokį nepaprastą jausmą. Ir jei yra noras puoštis būtinai puoškis, svarbiausia, kad Tu jaustumeisi pati gražiausia sau ir savo būsimąjam  4u.gif

Dėkui, Dailele 4u.gif , oi kaip dabar kiekvienas patarimas reikalingas... unsure.gif Žinau, kad į metrikacijos skyrių galima ir vėliau nueiti, tiesą pasakius dar nenutarėme ar tą pačią eisime, ar kitą. Šiaip gi nėra sunku ir tą pačią nueiti.
Atsakyti
Uz poros savaiciu mes taip pat tuoksimes "neiskilmingai" - ketvirtadienis smile.gif siuveja pasiuvo trumpa balta suknele, truputi nusifotografuosime ir kavineje papietausime su seima. Paskui iskeliausime savaitgaliui i pajuri.
Labai patogu - paprasta diena jokiu problemu su kavinemis, kitomis paslaugomis.
Atsakyti
as jusu vietoje,issinuomuociau,ar pasisiuciau trumpa kuklia balta suknele mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Anqeliukas @ 2008 07 03, 13:00)
Dėkui, Dailele  4u.gif , oi kaip dabar kiekvienas patarimas reikalingas...  unsure.gif  Žinau, kad į metrikacijos skyrių galima ir vėliau nueiti, tiesą pasakius dar nenutarėme ar tą pačią eisime, ar kitą. Šiaip gi nėra sunku ir tą pačią nueiti.

jei planuoji eiti į bažnyčia0tai ir eikit tik bažnyčioj tą dienelę-pasipuošk kaip tik nori mirksiukas.gif o iš bažnyčios gausit tokį lapą su kurio ir užregistruosit santuoką mirksiukas.gif ir tai vadinsis-santuokos užregistravimas metrikacijos biure (ne neiškilminga santuoka) ir kainuos ne 20,o 15 lt wink.gif va taip ax.gif
Atsakyti