QUOTE(zmirzlina @ 2008 07 01, 20:59)
O man ir dabar gaila, kad mama manęs neprivertė baigti muzikos mokyklos, mat man tada atsibodo.
Nu ir ka tu butum pasiekus? Moketum kelis papildomus akordus ir kas is to.
Maniske 2m. grojo gitara, paskui nusprende kad gana ir nematau priezasciu del ko ja versti: kazkiek susigaudo, jei kada nores pagrindus turi, o is muzikos vistiek gyvena ne vidutinybes.
QUOTE(Naujas.vardas @ 2008 07 01, 21:55)
Kantrybės, stengtis nekreipti dėmesio ir nesinervinti dėl vaikelio, kurio laukiamės, pasiūlė būtinai jį įdarbinti vasarą nors mėnesiui, kad savo kailiu pajustų kas tai yra nekvalifikuotas darbas - tikisi, kad tai padėtų atverti akis ir susiprasti ar tikrai jis tokio kelio nori, o taip pat ir atsakomybės jausmas gal atsirastų.
Tai jus susirupinot tik pastojus ir gal ne is karto. Tai cia ta neapykanta per pora menesiu atsirado. Ar vaikas buvo issiustas vidury mokslu metu ir grizus priespastatytas pries fakta: sese tures dvirati, mes dar viena vaika, o tu turi buti geras.Ko noret, kad jis tai priimtu kaip normalu fakta.
QUOTE(Naujas.vardas @ 2008 07 01, 22:09)
Tėvus debilais pradėjo vadinti prieš porą mėnesių, kai grįžo namo pagyvenęs porą mėnesių pas močiutę. Tuomet ir prasidėjo absoliutus nesiskaitymas. Iš Telebimbam jį išvijo dėl to, kad nieko neklausė ir negalėjo su juo vadovai susitarti.
Ir ko tevai tikisi mokslo metu metu siuntinedami vaika is vienos vietos i kita? Geru pazymiu
As matau tris variantus: arba istorija isgalvota, arba vaikas auga su pateviu (kuriam visai neidomu spresti "svetimo" vaiko bedas), arba tevai, vertininatys aukstuosius, neturi jokio supratimo apie vaikus (bet dar viena bandomaji triusi tures). O vaikas labiausiai kencia.
Papildyta:
QUOTE(Naujas.vardas @ 2008 07 02, 08:20)
Dukrą naujagimę ir jos auklę aš išsivežiau su savimi
Ir vyresniajam nuo mazens buvo parodyta, kad jis nevertas buti su mama, o vat sese....