Įkraunama...
Įkraunama...

Išvarysiu sūnų paauglį iš namų

QUOTE(=Svaja= @ 2008 07 04, 10:19)
g.gif  g.gif
vaikas zinoma neklausineja smile.gif na retai gal,  praeinant  visad galvele paglostau-jis (kalbu apie 10meti} prisiglaudzia, atejes pas mus i kambari ziurint tv taip pat prisiglaudzia  wub.gif  einant megoti ar iseinant  kur nors visada visada i kakta pabuciuojam su vyru ir nereikia  ne sakyti kad mylim jis ta ir pats mato, jaucia supranta mirksiukas.gif  mirksiukas.gif o ar vaiko nuosirdus pabuciavimas gali buti seiliojimasis? blink.gif 

o del mazybiniu gyvuneliu  pas mum ir nera, vardai  ir tik mazasis kol kas pupa biggrin.gif

Jėėėėėėėzau! doh.gif Jūs skirkit paauglį nuo vaiko doh.gif Saviškį irgi dar prieš gerą pusmetį galėjau prisiglaust. Dabar tikrai ne schmoll.gif Išgirstu tik šiurkštų "atstok!". Visos, pasirodo, čia vos ne idealios, tik va aš irgi klaidų darytoja laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2008 07 04, 10:36)
Jėėėėėėėzau!  doh.gif Jūs skirkit paauglį nuo vaiko  doh.gif Saviškį irgi dar prieš gerą pusmetį galėjau prisiglaust. Dabar tikrai ne  schmoll.gif Išgirstu tik šiurkštų "atstok!". Visos, pasirodo, čia vos ne idealios, tik va aš irgi klaidų darytoja laugh.gif

Juk visi pagrindai dedasi nuo pirmuju dienu smile.gif o jei tau skina "atstok" vadinasi per daznai ar per daug i jo erdve lendi,tiesiog nelaiku mirksiukas.gif Jie traip pat turi tureti paslapciu, jie turi nesekmiu ir bloga nuotaika.Ir visos ne idealios ,visos vienokias kitokias klaidas daro bet tema ne apie visas (cia butu siaubas) biggrin.gif

o 10 metis ne taip jau daug skirias nuo paauglio.. mirksiukas.gif jis eina link to mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2008 07 04, 11:57)
O jūsų vaikas to klausinėja 20 kartų per dieną? Kai vaikui ne 3 metai, atvirai pasakius pradeda užknisinėti tas klausimas. Tuo labiau kad aš ne iš tų, besiseiliojančių. Pas mus nei zuikučių nei saulyčių nėra - vardas, vardelis, vardukas.
Vaiką reikia mylėti, o ne apie tai kalbėti smile.gif

Nu cia, matyt, visiems skirtingai. Man, pavyzdziui, irgi nepatikdavo, kai mama imdavo seiliotis, apsikabineti, "mylu mylu", nors vistiek malonu, kai zinai, kad myli.

O va kitam zmogui gal kaiptik norisi to svelnumo, artumo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Swietoczka: 04 liepos 2008 - 09:51
O koks skirtumas,kaip ta meilė parodoma,svarbu kad ji iš mamos akių spinduliuotų.
Grįžtant prie temos-manau N.V. šeimoj trūko vaiko išklausymo ir bandymo jį suprasti,būtent ne dialogo,o išklausymo.Įdomių dalykų vaikai prišneka kai atvirumas užplaukia.O paskui pagal tai galima kažkiek savo elgesį koreguoti.
Atsakyti
Dėl tų atkabinimų ,pamylavimų tai štai ką pasakysiu,gal vaikui ir labai patinka ,bet jis pradeda gėdytis to jam rodomo švelnumo,o jei kas pamatys kaip mama jį glosto mirtinai užerzins mamyčiuku vadins.Juk pas mus sakoma tikras vyras neverkia,jis stiprus,kietas,va ir gaunasi kad paaugliai prdeda šiauštis atšok,atsikabink,. baik
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2008 07 04, 09:57)
Tuo labiau kad aš ne iš tų, besiseiliojančių. Pas mus nei zuikučių nei saulyčių nėra - vardas, vardelis, vardukas.
Vaiką reikia mylėti, o ne apie tai kalbėti smile.gif

O gal vaikas iš tų besiseiliojančių smile.gif Mano mama apie meilę nekalbėjo, tiesiog mylėjo (dabar žinau, kad labai labai...) bet vaikystėje, paauglystėje jaučiausi niekam nereikalinga, man REIKĖJO tų seiliojimusi kaip oro doh.gif Kiekvienas skirtingas, suaugę turi duoti vaikui tai nuo ko jie jausis saugūs ir laimingi, nes TO reikia vaikui, o ne mamai.
Atsakyti
QUOTE(Dileta @ 2008 07 03, 16:03)
Nors ko gero net nebūtina vaikui apie meilę kalbėti,gal tikrai pasimes vaikas pirmą kartą gyvenime apie tai išgirdęs>Gal kažkaip kitaip parodyti,kad jis svarbus yra bet koks-geras,blogas,pykstantis,nekenčiantis...

Aš taip pat labiau prie šio varianto linkstu
Papildyta:
QUOTE(Nimfa* @ 2008 07 03, 16:16)
Tai tik nuveši ar pati busi stovykloj?

Būsime kartu stovykloj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2008 07 04, 10:54)
Dėl tų atkabinimų ,pamylavimų tai štai ką pasakysiu,gal vaikui ir labai patinka ,bet jis pradeda gėdytis to jam rodomo švelnumo,o jei kas pamatys kaip mama jį glosto mirtinai užerzins mamyčiuku vadins.Juk pas mus sakoma tikras vyras neverkia,jis stiprus,kietas,va ir gaunasi kad paaugliai prdeda šiauštis atšok,atsikabink,. baik

Paauglį galima myluoti kai niekas nemato smile.gif
Atsakyti
Suprantu, kad sūnaus išvarymas iš namų būtų išeitis. Jums. Bet ar tai tikrai išeitis? Juk jis niekur nedings - gyvens toje pačioje žemėje po ta pačia saule. Iš ko gyvens? Su kuo gyvens? Kaip gyvens? Ar problemos, kylančios iš jo ir susijusios su juo, bus išspręstos? Ir kas jas spręs? Kiti? O kodėl, leiskite tuomet paklausti, jūs nusiimate visas problemas, kylančias dėl nepilnamečio sūnaus, už kurį esate atsakingi, ir perkeliate jas kitiems - visuomenei, VTAT ir t.t.?
Atsakyti
QUOTE(Naujas.vardas @ 2008 07 04, 10:58)
Būsime kartu stovykloj smile.gif

Valioo...aš iki šiol nesupratau dėl tos stovyklos,galvojau nuveš ir paliks-koks tolkas iš to.Geriau jau dviese kur picerijoj pasėdėtų ar pasivaikščiotų.
Linkiu gražaus bendravimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(=Svaja= @ 2008 07 04, 10:46)
Juk visi pagrindai dedasi nuo pirmuju dienu smile.gif o jei tau skina "atstok" vadinasi per daznai ar per daug i jo erdve lendi,tiesiog nelaiku  mirksiukas.gif Jie traip pat turi tureti paslapciu, jie turi nesekmiu ir bloga nuotaika.Ir visos ne idealios  ,visos vienokias kitokias klaidas  daro bet tema ne apie visas (cia butu siaubas) biggrin.gif
o 10 metis ne taip jau daug skirias nuo paauglio.. mirksiukas.gif jis eina link to mirksiukas.gif

Pažiūrėsiu ar po dviejų metų būsi tuo įsitikinusi hah.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2008 07 03, 22:53)
Žinote su visomis jumis, su jūsų patirtimi ir patarimais man pasidarė niekas nebaisu, kad ir koks velnias manęs paauglystėje (triguboje wacko.gif  biggrin.gif  ) lauktu  wub.gif

Na tikrai smile.gif
Iškilus problemai yra kur kreiptis ir sulaukti pagalbos smile.gif
Atsakyti