Įkraunama...
Įkraunama...

Išvarysiu sūnų paauglį iš namų

Aš saviškį apkabindavau kai niekas ,nei sesės nei vyras nematydavo.Būdavom tik mudu,jausdvau kad jam tas malonu.
Atsakyti
QUOTE(Naujas.vardas @ 2008 07 04, 10:58)

Būsime kartu stovykloj smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Manau vaikams reikia jaustis įpatingais ir išskirtinais smile.gif Kai mama tik jo, kai su nieko nereikia dalintis, kai prieš nieką nereikia pasitemti..... Aš praktikuoju vaiko dieną, nors kartą į savaite, su vienu iš jų einu kur nors-kažko nusipirkti, suvalgyti ledų parke, į kavinuke wub.gif Kaskartą tada vaiką atrandu iš naujo, nes kai nėra buities kazdienybės, kai turi laiko jį išklausyti, o ne tik linksėti galvą stovint prie puodo, tada pamatai koks jis yra nuostabus ir tie erzinantys poelgiai tikriausiai ne jo būdo bruožas, o tiesiog bandymas gauti dėmesio doze biggrin.gif
Kai mano pametinukai dar maži buvo labai skyrėsi-dukra angeliukas, sūnus velnio neštas ir pamestas, viską ne taip darantis, nesuprasdavau nei jo reakcijų, nei poelgių doh.gif Lankiausi pas psichologa, ne jį pakeisti, bet kad suprasčiau kodėl jis toks... Bet labiausiai padėjo priverstinis buvimas TIK dviese, turėjome sveikatos problemyčiu ir kelis kartus teko gultis į ligoninę tyrimams.Va tada man lyg akyse prašviesėjo-koks jis nuostabus bigsmile.gif wub.gif
Reiki būti su vaiku TIK dviese wub.gif Nors retsykiais, bet kad mama būtu tik jo wub.gif
Naujas.Vardas ŽINAU, kad jums pavyks, linkiu to iš visos širdies friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2008 07 04, 11:08)
Pažiūrėsiu ar po dviejų metų būsi tuo įsitikinusi hah.gif

nesiginciju mirksiukas.gif

Tik va ..tai bus isgyventa antra mano paauglyste taip kad patirties turiu jau. manau iveiksim thumbup.gif thumbup.gif ir liks dar trecia biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šiaip. Mano sūnui tikroji paauglystė prasidėjo tik 15-kos...
Atsakyti
N.V norėčiau paklausti... Kaip dabar jaučiatės? Ar yra dar toks pyktis koks buvo prieš kelias dienas?
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2008 07 04, 09:30)
Aš apie tą patį ir šneku. Kai mažytis, viskas tinka - ir mylu mylu spust spust ir kačiukai ir kitos saldybės. Nu kai jau 10 metų, pilnai užtenka neatstūmimo, prisiglaudimo, būvimo kartu. Pas mus irgi toks bendravimas kaip jūsų. Nersitaškom tais meilės žodžiais. Mylim ir tiek.
Nu bet mes čia ne į tą pusę nuvažiavom smile.gif

Mano tevai is tu kurie myli, bet tyli. Labai pavydedavau draugems, i kurias mamos kreipdavosi malonybiniu vardu ar siap prieidavo apkabindavo. Va tik dabar, neseniai tetis pradejo mane i mane kreiptis maze, zuiki niu ir man ziauriai ausi glosto ir nemanau, kad cia kazkoks seilejimasis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Eligint @ 2008 07 04, 11:24)
N.V norėčiau paklausti... Kaip dabar jaučiatės? Ar yra dar toks pyktis koks buvo prieš kelias dienas?

Na, Jūsų visų dėka, jaučiuosi kaip su naujai išskalbtais smegenimis smile.gif
Iš kitos pusės, jau ir pailsėjusi esu nuo vaikų - apie mėnesį tik vieni su vyru gyvename. Tai esu pilna jėgų ir noro pradėti keisti reikalus į gerą smile.gif
Atsakyti
Pavarciau tema.. ir bijau net nusistebeti.. pati vaikus auginu.. Galiu pasakyti, kad situacija liudnoka.. UK anksciau rodydavo toki laidu cika apie BRAT stovykla - sunkiai auklejamus vaikus.. tevai vos ne per prievarta vaikus i ta stovykla veza.. jie gyvena laukinem salygom su priziuretojais, dienom keliauja po kazkokias stepes ar miskus.. miega lauke, patys verdasi maista ir t.t. Priziuretojai - psichologai.. Na, as neziurejau labai atsidziai tu laidu, bet manau mamai butu naudinga pasiziureti kazka panasaus. Nuo sunkesnio gyvenimo vaikai tampa geresni.. matyt realiai ivertina ka turejo ir ko neteko..

Sakyciau kad vistik didele kalte yra tevu.. duoti materialini geri - toli grazu iki to, ko vaikui reikia.. Taciau mama rase, kad jis jau 4 metu buvo toks.. tikriausiai daug jo 'bloguju' savybiu yra igimta, ne igyta. o tolimesnis jo gyvenimas tas savybes dar labiau isryskino.. Jei jis tik tokiu budu gali gauti tevu demesi -ta ir daro.. Sudeti vaikui kuprine i mokykla - reiskia elgtis su juo kaip su leliuku.. neduoti jam jokios atsakomybes.

As jusu vietoj tikriausiai pradeciau elgtis su juo kaip su sau lygiu.. buvai nepakenciamas (neatlikai savo darbo) - negauni kisenpinigiu.. negaminu tau maisto.. Jei matau kad stengiesi bent kiek del manes.. as stengiuosi del taves..

Savo sunui esu pasakiusi kad myliu ji besalyguiskai - geras jis ar blogas, elgiasi gerai ar blogai.. jis man nepriklauso.. jis tik atejo per mane smile.gif

Sekmes
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2008 07 04, 09:38)

buvau superine paaugle, noreciau kad mano panos tokios butu  biggrin.gif  taip kad paauglyste paauglystei nelygu..kaip ir berniukai mergaitems..mergaites turbut gudrios jau gimsta  biggrin.gif  o bernai eina kaip oziai ragus visiems atkise ir kovoja neaisku su kuo arba patys su savimi  biggrin.gif

gal tik jums taip atrodo laugh.gif , na bet visgi, retas paauglys buna superinis mirksiukas.gif Mano vyresne sese buvo super paauglystej, o as nors ir jaunesne, bet jau nebe tokia ir super buvau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujas.vardas @ 2008 07 04, 11:34)
Na, Jūsų visų dėka, jaučiuosi kaip su naujai išskalbtais smegenimis  smile.gif
Iš kitos pusės, jau ir pailsėjusi esu nuo vaikų - apie mėnesį tik vieni su vyru gyvename. Tai esu pilna jėgų ir noro pradėti keisti reikalus į gerą  smile.gif

Labai dziugu girdeti bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo =Svaja=: 04 liepos 2008 - 10:45
QUOTE(Ecola @ 2008 07 04, 13:35)
UK anksciau rodydavo toki laidu cika apie BRAT stovykla - sunkiai auklejamus vaikus.. tevai vos ne per prievarta vaikus i ta stovykla veza.. jie gyvena laukinem salygom su priziuretojais, dienom keliauja po kazkokias stepes ar  miskus.. miega lauke, patys verdasi maista ir t.t. Priziuretojai - psichologai.. Na, as neziurejau labai atsidziai tu laidu, bet manau mamai butu naudinga pasiziureti kazka panasaus. Nuo sunkesnio gyvenimo vaikai tampa geresni.. matyt realiai ivertina ka turejo ir ko neteko..

As, jei buciau issiusta i tokia stovykla, vaiko vietoj, grizus tik dar labiau maistauciau, kiaulinciau ir kersyciau, nes jausciausi isduota mad.gif devil.gif

Geresniu tarpusavio santykiu kurimui nepadetu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Swietoczka @ 2008 07 04, 09:45)
As, jei buciau issiusta i tokia stovykla, vaiko vietoj, grizus tik dar labiau maistauciau, kiaulinciau ir kersyciau, nes jausciausi isduota  mad.gif  devil.gif

Geresniu tarpusavio santykiu kurimui nepadetu  unsure.gif

jie ten buna ne savaite ar dvi.. isleidzia is stovyklos tik tuos, kurie yra padare pazanga, pakeite poziuri ir t.t. manau kad po kiek laiko jie supranta kodel buvo atvezti..
Atsakyti