QUOTE(angelgirl @ 2008 07 22, 11:42)
Albumas

As va irgi noreciau savo vestuvini albuma dekoruot, nes man baisiai jau nepatinka jo "virselis" ... Tik nelabai zinau eigos

Noreciau panasaus efekto, kaip pas tave... Na, ta prasme, uzspalvintas fonas, 1 ar pora foto apipiestos remeliu... Kaip visa tai atlikti?
P.S. Atsiprasau, jei tai jau buvo aiskinta, bet kazkaip neradau
tai kad nebuvo aiškinta niekur apie tai

tai bandau : albumas pirktas Rimi berods, su tokius tamsiai bordo spalvos viršeliu odos tipo

na, ne popierinis tikrai.
1. spausdinu foto ant paprasto popieriaus 2. klijuoju ant albumo viršelio neskiestais PVA klijais 3. apipurškiu aerozoliniu laku, kokius tris kartus (kaskart palaukiu kol išdžius) taip dažai užsifiksuoja ir neplaukia 4. nulakuoju sluoksnį akriliniais dažais. 5. Imu tą ryžinį popierių, čia jo neklijavau tiesiai ant foto - tą vietą iškirpau langelį tokį, klijuoji tą popierių lygiai taip pat kaip ir servetėlę dekupaže tik akriliniu laku...na tepi ant viršaus ir viskas

iš kraštų palikau apie 0.5 cm ir palenkiau paskui taip pat su laku tepant 6. džiusta - lakuoju, kiek nori sluoksnių. 7. kontūru papaišiau, dar vieną lako sluoksnų, kad kontūriukas laikytusi tvirčiau ir dar ant galo galima aerozoliniu apipurkšti, bet nebūtina

viskas
QUOTE(pavonija @ 2008 07 22, 11:45)
Mijaka, šaunus rezultatas su tuo popieriumi

, reiks ir man ten pat tokio paieškoti

.

vat aš irgi žadu šią savaitę nulėkt į Kauną į Thomas Pfilips. Šitą popierių pirkau ten per Kalėdų laikotarpį, tai įdomu ar bus jis dar ten