QUOTE(Dairana @ 2011 07 05, 15:58)
pritariu mamytems, pasisakancioms, jog tokie naktiniai absoliuciai nereikalingi - visi pirma isiklausykit i save;) as asmeniskai, kad issaugociau dailia krutu forma, nesiojau po gimdymo liemenele maitinancioms diena-nakti:) ant liemeneles krautis dar naktinius - nesamone.. antra - kudikeliui, nuo pat gimimo, labai svarbus kontaktas oda-oda, o ne kruvos marskiniu ant mamos - nors pilvuko dali palikite kudikiui prisiglausti, jis labai jaucia mama, jos siluma ir t.t. - zodziu, kas domisi, tas zino:) Trecia - man maitinant tekedavo pienukas is kitos kr. arba pratekedavo is maitinancios, tad naktiniai nori nenori butu suslape - tik liemene su spec.iklotu padedavo... tad pries prisipirkdamos nereikalingu daiktu - pagalvokit:) vienintelis dalykas, kur jie reikalingi - tai ligonine.. bet del triju dienu ar verta... visoms sekmes:)
oj aciu uz info, jau ruosiausi tikrai naktinukus spec pirkti, bet Jusu deka persigalvojau...

labai daug yra URME kaune, bet man jie tokie turginiai, nepatiko, tai nusipirkau internetu, tiesiog per google ivedziau firmos pavadinima "muzzy naktiniai" ir ismete kelis puslapiukus, labai svelni medvilne, ten yra spec. maitinancioms ir kitu, kur persikryziuoja per krutine, tie dar patogesni, ir labai grazus paveiksleliai

QUOTE(Atėnė @ 2011 04 14, 20:12)
Mergaitės, mamytės, jei nepasiteisino pirkinys, parduokit. Tikrai yra ieškančių naktinių maitinimui. Įdėkit savo skelbimuką čia Skelbimų lenta. Naktiniai maitinančioms
taip taip, siulykit, ieškom

QUOTE(Dairana @ 2011 07 05, 15:58)
pritariu mamytems, pasisakancioms, jog tokie naktiniai absoliuciai nereikalingi - visi pirma isiklausykit i save;) as asmeniskai, kad issaugociau dailia krutu forma, nesiojau po gimdymo liemenele maitinancioms diena-nakti:) ant liemeneles krautis dar naktinius - nesamone.. antra - kudikeliui, nuo pat gimimo, labai svarbus kontaktas oda-oda, o ne kruvos marskiniu ant mamos - nors pilvuko dali palikite kudikiui prisiglausti, jis labai jaucia mama, jos siluma ir t.t. - zodziu, kas domisi, tas zino:) Trecia - man maitinant tekedavo pienukas is kitos kr. arba pratekedavo is maitinancios, tad naktiniai nori nenori butu suslape - tik liemene su spec.iklotu padedavo... tad pries prisipirkdamos nereikalingu daiktu - pagalvokit:) vienintelis dalykas, kur jie reikalingi - tai ligonine.. bet del triju dienu ar verta... visoms sekmes:)
tai va būtent dėl ligoninės - šiaip man visai nereikalingas daiktas, bet ką daryt, juk palatoj greičiausiai ne viena būsiu, nevaikščiosiu vien su liemenėle?
Pirkau ir aš naktinukus su gandru iš parduotuvės, bet galima sakyti be reikalo, nepatogūs jie visai, jau geriau būčiau nusipirkusi kelias užsakstomas palaidines, arba užsakstomus naktinukus, nes su gandriuku viskas gali ir kiaurai matytis jei ne taip pasisuki

QUOTE(sileste @ 2011 04 07, 13:57)
pinigu metimas i bala, lygtai namuose neturit kokio panasaus drabuzio
,juk nevaiksciosit su tais naktiniais kiaura para, galu gale persakstomi marskinukai cia idealiai tinka, o ir seip puosniau atrodyt namie reiketu
, ir taip po gimdymo nuvargusios beatrodom, dar naktiniais apsisiausti, halatais apsimuturiuot (na cia ne i tema
) vienu zodziu nereikalingas tas daiktas naktniai maitinimui. bukit grazios maitinancios 

Na tai nereikia bobutės tipo turginių naktinių dėvėti

Pvz šitie man man labai sexy ir tokie mamiški atrodo:

Iš čia: www.sapnuok_lt
Manau nereikalingi jokie čia spec naktiniai, galų gale p pusantrų metų maitinimo į juos nė iš tolo žiūrėt nesinori
Liemenėlė maitinančiom jau kas kita, tiesiog patogu kai leliuką dažnai daug kur diskretiškai tenka pamaitint

Liemenėlė maitinančiom jau kas kita, tiesiog patogu kai leliuką dažnai daug kur diskretiškai tenka pamaitint

QUOTE(~Beauty~ @ 2011 04 07, 15:26)
o aš paprieštarausiu
man patogu naktiniai maitinančiai, nes naktį nereikia kelti visko į viršų, o tik ( . ) iškiši ir viskas

va aš irgi panašiai galvoju, nes pižamų nepripažįstu

O su petnešėlėm man žiemą per šalta, ilgom rankovėm naktinius naudoju.
QUOTE(umb @ 2011 08 01, 20:41)
Pvz šitie man man labai sexy ir tokie mamiški atrodo:
Tie melsvi su raišteliais

Aš tai pirkau naktinius

Iš "Būk mama" - ir ant petnešėlių, ir ilgom rankovėm. Krūtinės dalis pasikelia ir yra skylutės krūtims. Jei bus nepatogu maitinti, tai ir nenaudosiu. Užtat dabar man jie labai patogūs ir gražūs, neprapuls

Pilnas turgus dabar nestukesm visokiausiu naktinuku