Pirkau bazeje dvejus naktinius. Kainos prieinamos

pirkau hales turguje, manau, kad ir gariunose pilna naktinuku

As naktinius maitinimui pirkau Spartos parduotuvei
Bet man nepasiteisino, vos du kartus buvau juos uzsidejus...

Gariunuose pilna po 25lt.

Pirkau dar besilaukdama brangia Triumph pizama maitinimui, ir prasoviau - po gimdymo tiek padidejo krutine, kad pizamos virsus nebetiko. Taigi patarciau atsargiai rinktis, jei perkat is anksto.
Dar pirkau paprastus, bet visai gražius naktinius Maximoj - vėliau mačiau, ir draugė tokius pat nusipirkus. Kainavo apie 30 Lt.
Taciau realiai miegojau ir vaika maitinau su paprastom maikem, kurias po vienos nakties jau reikdavo atidet skalbimui
Dar pirkau paprastus, bet visai gražius naktinius Maximoj - vėliau mačiau, ir draugė tokius pat nusipirkus. Kainavo apie 30 Lt.
Taciau realiai miegojau ir vaika maitinau su paprastom maikem, kurias po vienos nakties jau reikdavo atidet skalbimui

Pirkau internetu

turejau ir as is mothercare pirkta, bet manau nereikia ju,paprastos vyro majkes buvo daug patogesnes:) kiekviena diena skalbdavau tai visas baltas jo majkes kartu ir isimesdavau skalbimui, nezinau kaip kitom,bet man pienas bego labai labai tai po maitinimo,nors ir uzsidedavau tai liemenele tai net ranksluosti vis tiek kur nors budavo slapia, tai realiai 1-2 kartams,isivaizduoju kaip atrodytu naktiniai juos taip skalbiant kokie brangus:)
Kur bazėse naktinukų galima rasti ? Suku suku aš ten ratais, bet ko reikia vis nerandu

Man labai patogus buvo tokie kur v iskirpte ir tamposi, nors jie ne maitinimui skirti buvo, bet patogiau nei tie kur maitinimui. ir graziai atrodo:-)