Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai, kaktusėliai

Na, na. Žėsim, kada, Tina, grįši lotuliukas.gif Gražu ten ax.gif
Atsakyti
Aha wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 07 09, 20:08)

4 "paroviau" wub.gif Šakelių laužymas ateityje visiškai įmanomas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2008 07 09, 17:37)
Sveikutės, Įsijungiu ir aš į jūsų gretas. Nors dar esu tik  pradedanti kaktusininkė. Ant mano palangės tik keli kaktusai, bet labai susidomėjus skaitau jūsų forumą thumbup.gif  Nusipirkau pabandymui lietuviškam įpakavime kaktusų sėklų ir pasodinau. Nustebau, kad jau po savatės beveik visos sėklos sudygo bigsmile.gif  Tik va bėda, nežinau kaip toliau elgtis. Ar atidengti politileną, nes juo dabar uždengus augalėlius, ar ne? Laistyti ar ne? Kaip man juos prižiūrėti, kad užaugtų?  g.gif

Būkit geros, padėkit, nes nebeišmanau ką toliau daryti... frusty.gif blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2008 07 09, 20:16)
Būkit geros, padėkit, nes nebeišmanau ką toliau daryti... frusty.gif  blush2.gif  g.gif

Nepyk, ne iš blogos valios mirksiukas.gif Vis nuimk plėvelę, pravėdink, bet dar laikyk uždengus. (Čia - mano greitoji pagalba, kol atsiras rimtesnių "daktarkų"). Ir Žiūrėk, kad visiškai neišdžiūtų žemę - apipuršk arba palaistyk lengvai, kad mažyliai neišplauktų smile.gif

Beje, sveika pagavusi cactusovirusą 4u.gif 4u.gif Liga - gana sunkiai gydoma lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilioja: 09 liepos 2008 - 19:23
Labai ačiū už pirmąją pagalbą 4u.gif smile.gif
Atsakyti
[quote=Vilioja,2008 07 09, 19:52]
Actara. Patikrinta, veiksminga, garantuota smile.gif
"Neapdirbau" šiemet naujokų, aną savaitę žiūriu - ant vieno Piaranthuso toookie zarazos doh.gif . Gavo porcijytę nemažą.

ačiū labai, na dabar tai jau jie gaus bash.gif bash.gif
Atsakyti
Mergaitės 4u.gif Gal kuri pamenat ir žinot nuorodą, kaktusų forumo 4u.gif Buvo toks lietuviškas, jau senokai į jį niekas nerašė..Bet ten buvo nemažai naudingos info...Niekaip neberandu doh.gif
Atsakyti
Sakykit, jei kiekvieną vakarą kaktusus purškiu vidutiniškai, tai reikia rečiau lieti negu 4-5 dienos? Manieji lauke g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2008 07 09, 21:38)
Mergaitės 4u.gif Gal kuri pamenat ir žinot nuorodą, kaktusų forumo 4u.gif Buvo toks lietuviškas, jau senokai į jį niekas nerašė..Bet ten buvo nemažai naudingos info...Niekaip neberandu doh.gif

Turbūt šito ieškai
http://217.17.85.115/~kaktusai/
4u.gif
Atsakyti
Manau šitą reikėtų nuorodą įrašyti į pagrindinį puslapį. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tessa_i.p. @ 2008 07 09, 10:12)
O aš net nesupratau, kad mano gymnas uogą augina, ot žiopla  doh.gif

Tik dabar pagal jūsų įdėtas nuotraukas atsirinkau. Aš pajudinau tą uogą ir nuo jos viršūnės nukrito ta sudžiūvusi žiedo dalis, bet uoga dar laikosi. Tai ar dar yra galimybė sėklytėms subręsti ar aš jau pažeidžiau tą procesą?  unsure.gif
Labai gražiai atrodo visos vienam vazone  thumbup.gif

Man atrodo turėtų subręsti ir taip.

QUOTE(zuzanele @ 2008 07 09, 16:37)
Sveikutės, Įsijungiu ir aš į jūsų gretas. Nors dar esu tik  pradedanti kaktusininkė. Ant mano palangės tik keli kaktusai, bet labai susidomėjus skaitau jūsų forumą thumbup.gif  Nusipirkau pabandymui lietuviškam įpakavime kaktusų sėklų ir pasodinau. Nustebau, kad jau po savatės beveik visos sėklos sudygo bigsmile.gif  Tik va bėda, nežinau kaip toliau elgtis. Ar atidengti politileną, nes juo dabar uždengus augalėlius, ar ne? Laistyti ar ne? Kaip man juos prižiūrėti, kad užaugtų?  g.gif

Laistyti būtinai.Sėjinukams žemė visą laiką turi būti drėgna.Plėvelės tai ilgai nelaikyk. Pradėk pratinti prie saulės po truputį. Sėjinukus reikia laikyti šviesiai, šiltai ir drėkinti žemę pastoviai(ir žiemą taip pat) - ir užaugs 4u.gif
Atsakyti