Aha
QUOTE(Tina* @ 2008 07 09, 20:08)
4 "paroviau"
QUOTE(zuzanele @ 2008 07 09, 17:37)
Sveikutės, Įsijungiu ir aš į jūsų gretas. Nors dar esu tik pradedanti kaktusininkė. Ant mano palangės tik keli kaktusai, bet labai susidomėjus skaitau jūsų forumą
Nusipirkau pabandymui lietuviškam įpakavime kaktusų sėklų ir pasodinau. Nustebau, kad jau po savatės beveik visos sėklos sudygo
Tik va bėda, nežinau kaip toliau elgtis. Ar atidengti politileną, nes juo dabar uždengus augalėlius, ar ne? Laistyti ar ne? Kaip man juos prižiūrėti, kad užaugtų? 
Būkit geros, padėkit, nes nebeišmanau ką toliau daryti...
QUOTE(zuzanele @ 2008 07 09, 20:16)
Nepyk, ne iš blogos valios
Beje, sveika pagavusi cactusovirusą
Labai ačiū už pirmąją pagalbą
[quote=Vilioja,2008 07 09, 19:52]
Actara. Patikrinta, veiksminga, garantuota
"Neapdirbau" šiemet naujokų, aną savaitę žiūriu - ant vieno Piaranthuso toookie zarazos
. Gavo porcijytę nemažą.
ačiū labai, na dabar tai jau jie gaus
Actara. Patikrinta, veiksminga, garantuota
"Neapdirbau" šiemet naujokų, aną savaitę žiūriu - ant vieno Piaranthuso toookie zarazos
ačiū labai, na dabar tai jau jie gaus
Sakykit, jei kiekvieną vakarą kaktusus purškiu vidutiniškai, tai reikia rečiau lieti negu 4-5 dienos? Manieji lauke
QUOTE(Laputaitytė @ 2008 07 09, 21:38)
Mergaitės
Gal kuri pamenat ir žinot nuorodą, kaktusų forumo
Buvo toks lietuviškas, jau senokai į jį niekas nerašė..Bet ten buvo nemažai naudingos info...Niekaip neberandu 
Turbūt šito ieškai
http://217.17.85.115/~kaktusai/
Manau šitą reikėtų nuorodą įrašyti į pagrindinį puslapį.
QUOTE(Tessa_i.p. @ 2008 07 09, 10:12)
O aš net nesupratau, kad mano gymnas uogą augina, ot žiopla
Tik dabar pagal jūsų įdėtas nuotraukas atsirinkau. Aš pajudinau tą uogą ir nuo jos viršūnės nukrito ta sudžiūvusi žiedo dalis, bet uoga dar laikosi. Tai ar dar yra galimybė sėklytėms subręsti ar aš jau pažeidžiau tą procesą?
Labai gražiai atrodo visos vienam vazone
Tik dabar pagal jūsų įdėtas nuotraukas atsirinkau. Aš pajudinau tą uogą ir nuo jos viršūnės nukrito ta sudžiūvusi žiedo dalis, bet uoga dar laikosi. Tai ar dar yra galimybė sėklytėms subręsti ar aš jau pažeidžiau tą procesą?
Labai gražiai atrodo visos vienam vazone
Man atrodo turėtų subręsti ir taip.
QUOTE(zuzanele @ 2008 07 09, 16:37)
Sveikutės, Įsijungiu ir aš į jūsų gretas. Nors dar esu tik pradedanti kaktusininkė. Ant mano palangės tik keli kaktusai, bet labai susidomėjus skaitau jūsų forumą
Nusipirkau pabandymui lietuviškam įpakavime kaktusų sėklų ir pasodinau. Nustebau, kad jau po savatės beveik visos sėklos sudygo
Tik va bėda, nežinau kaip toliau elgtis. Ar atidengti politileną, nes juo dabar uždengus augalėlius, ar ne? Laistyti ar ne? Kaip man juos prižiūrėti, kad užaugtų? 
Laistyti būtinai.Sėjinukams žemė visą laiką turi būti drėgna.Plėvelės tai ilgai nelaikyk. Pradėk pratinti prie saulės po truputį. Sėjinukus reikia laikyti šviesiai, šiltai ir drėkinti žemę pastoviai(ir žiemą taip pat) - ir užaugs