Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai, kaktusėliai

QUOTE(Vikauoga @ 2008 07 09, 12:34)
Taip ten uoga, pas mane irgi tu uogyciu yra, is pradziu galvojau kaip ten yra, net galvojau kaip nuimti, bet gaila buvo draskyti, tai paskui is tos uogytes pasipyle seklyes smile.gif

Ačiū 4u.gif Priskiriu ir Tave prie būsimo seminaro lektorių (uogų klausimais) mirksiukas.gif lotuliukas.gif
O jei rimtai, matyt reikia teorijos kad atpažinti juos, man tik žiūrėjimo į nuotraujas neužtenka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilioja: 09 liepos 2008 - 11:42
QUOTE(Vilioja @ 2008 07 09, 11:40)
Ačiū 4u.gif  Priskiriu ir Tave prie būsimo seminaro lektorių (uogų klausimais) mirksiukas.gif  lotuliukas.gif
O jei rimtai, matyt reikia teorijos kad atpažinti juos, man tik žiūrėjimo į nuotraujas neužtenka...

Ne, lotuliukas.gif manes nereikia priskirti, neismanau tiek kiek kitos kaktusininkes, as tik
skaitineju ir kaupiu zinias is visu Jusu, o iki Jusu ziniu bagazo man kaip iki menulio lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
dažniausiai uogytes subrandina mammi , o subrendus jai ir išdžiovinus , galima ir pasėti sėklytes , na bet mammi galima pigiai nusipirkti , nelabai apsimoka žaisti
nebent pasipraktikuot

pas mane vienas kaktusas pirktinis smile.gif buvo seklytėm apsipyles , pasejau , na sudygo fantastiškai , o dabar jau tokie mažiukai kaktusiukai su spygliukais matosi ,jei išliks po dar vieno persodinimo , galesiu padalint , nes žaisti ilgai aš su jais nepasiruošus , juolab kad kaktusą ir taip turiu

beje sudygo visai neblogai ir echinopsis ir lobivojos , tik ar išgyvens iki kitos vasaros g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2008 07 09, 12:29)
O aš - žiopla rebutijų klausimu blush2.gif  Kai jos peržydi, žiedas sudžiūsta, bet ant augalo lieka toks "spuogas" . Kas tai - būsima uoga? g.gif

Viiiliooojaaa 4u.gif Brandink sėklas smile.gif Aš noriu rebutijų ax.gif Dar nei vienos neturiu, o žydi man jos gražiai smile.gif
Atsakyti
Aš pasėjau iš uogytės fraileą smile.gif . Išdygę keturi "kūdikėliai" .
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2008 07 09, 14:02)
Aš pasėjau iš uogytės fraileą  smile.gif . Išdygę keturi "kūdikėliai" .

Ooo bigsmile.gif Vilioja būsima "lenkė" bigsmile.gif Tuoj pardavinės pilnais tempais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2008 07 09, 14:01)
Viiiliooojaaa 4u.gif Brandink sėklas smile.gif Aš noriu rebutijų ax.gif Dar nei vienos neturiu, o žydi man jos gražiai smile.gif

Sėklų - kiek tik reikės, kad ir kokį puskilogramį mirksiukas.gif Specialiai nulėkiau suskaičiavau - "spuogų" 14, ir dar pumpurėlliai lyg tai keli biggrin.gif Pas mane - oraninė ( čia forume sužinojau tokią spalvą, labai man ji patiko, labiau už oranžinę).
Betgi (na, kurios neseniai vidurinę baigėt, kaip rašosi - "betgi" ar "bet gi"?) rebutijos - nelabai deficitas. Aš ją nusipirkau su pumpurais kažkur Lietuvoje. Kažkur apie Rokiškį - Biržus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2008 07 09, 14:09)
rebutijos - nelabai deficitas. Aš ją nusipirkau su pumpurais kažkur Lietuvoje. Kažkur apie Rokiškį - Biržus mirksiukas.gif

Žinau, kad nelabai deficitas, bet kad..nepamenu kada parduotuvėj aplink kaktusiukus vaikščiojau smile.gif
Vadinasi reikės Rokišky pasidairyt...Bet paskutinį kartą kai užmečiau akį, nieko nemačiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2008 07 09, 15:09)
Betgi (na, kurios neseniai vidurinę baigėt, kaip rašosi - "betgi" ar "bet gi"?) rebutijos - nelabai deficitas.

"Betgi" blush2.gif

Man nesenai išdygo raudonos rebutios ~25 kaktusus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2008 07 09, 15:08)
"Betgi" blush2.gif
Man nesenai išdygo raudonos rebutios ~25 kaktusus blink.gif

Betgi ačiū Tau 4u.gif Žinosiu ir kitiems pasakysiu biggrin.gif

Mainysim ant oranDŽinės, mirksiukas.gif gerai ax.gif Jei tiks sunoks pas mane derlius.

Dvi subdenudantos (gal ir ne taip rašosi - va čia jau lotynų kalbos žinių reikia...)pumpuriuotos stovi. Kad taip prasiskleistų vienu metu ax.gif
Sakykit, o tas apvaisinimas galioja tik šviežiems žiedams, ar vienas gali būti ir gerokai pavytęs g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilioja: 09 liepos 2008 - 14:33
QUOTE(Vilioja @ 2008 07 09, 15:31)
Sakykit, o tas apvaisinimas galioja tik šviežiems žiedams, ar vienas gali būti ir gerokai pavytęs g.gif

Nepabandžius - nesužinosi bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės, Įsijungiu ir aš į jūsų gretas. Nors dar esu tik pradedanti kaktusininkė. Ant mano palangės tik keli kaktusai, bet labai susidomėjus skaitau jūsų forumą thumbup.gif Nusipirkau pabandymui lietuviškam įpakavime kaktusų sėklų ir pasodinau. Nustebau, kad jau po savatės beveik visos sėklos sudygo bigsmile.gif Tik va bėda, nežinau kaip toliau elgtis. Ar atidengti politileną, nes juo dabar uždengus augalėlius, ar ne? Laistyti ar ne? Kaip man juos prižiūrėti, kad užaugtų? g.gif
Atsakyti