Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai, kaktusėliai

Labas rytelis,

Šį kaktusą augino mano mama, dabar man padovanojo smile.gif .
Žydi nuostabiais žiedais .

user posted image

user posted image

wub.gif

Atsakyti
bandysiu pasikartot blush2.gif
gal numanot, kas čia pasidarbavo? ar tiesiog nudžiūvo?

user posted image
Atsakyti
Merginos, turiu toki mineatiurini neziniuka, gal galite patedi ivardinti, ar gali buti tai notocactus eugeniae? g.gif
http://i008.radikal....b0c8be149b7.jpg
Atsakyti
QUOTE(Vikauoga @ 2008 07 03, 10:08)
Merginos, turiu toki mineatiurini  neziniuka, gal galite patedi ivardinti, ar gali buti tai notocactus eugeniae? g.gif
http://i008.radikal....b0c8be149b7.jpg

labai sunku dar įvertinti biggrin.gif bent jau man
Atsakyti
QUOTE(Tessa_i.p. @ 2008 07 02, 16:48)
Ačiū  4u.gif
Lauksiu, kai jau galėsi atlaužti šakelę.

Tik primink man po kiek laiko mirksiukas.gif

Wilder_Wein, miltuotasis skydamaris puola verysad.gif

O mano pirstai visi subadyti doh.gif Kartu apgyvendinti gymnai, kitam lovy - rebutijos, dar kitam - notikai ir parodijos karsta.gif

Pastebejau, kad labai neblogai ziurisi tos pacios rusies kaktusai kartu susodinti smile.gif
Papildyta:
Mazoji_s, cia mammi budinga - kaktuso kelmo vidus, kur nera sviesos ir yra kazkiek dregmes taip pasensta ir praranda isvaizda. Be to, jei dregmes daug - gali isimesti puvinys.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 07 03, 11:08)
Mazoji_s, cia mammi budinga - kaktuso kelmo vidus, kur nera sviesos ir yra kazkiek dregmes taip pasensta ir praranda isvaizda. Be to, jei dregmes daug - gali isimesti puvinys.

aš jau maniau, kad čia erkutės g.gif bijojau, kad nepradėtų ėst kitų, bet mažieji jos vaikiukai tai gražūs...
bet jai drėgmės tikrai neperdaug...nes ji ant pietinės, ir tikrai sausutėlė, nebent kada kai apipurškiau doh.gif kartais aš apipurškiu kaktusus...gal nukepė unsure.gif
Atsakyti
Tina, parodyk savo kaktusų giraites drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kai tik padarysiu foto 4u.gif Vienas kaip smeige spygliu po nagu, tai net kraujai prasimuse. Bet buvo apgyvendinti kartu, nors gal cia taip gynes, nenorejo lotuliukas.gif
Atsakyti
As pakrapsciau su dantu krapstuku tarp situ"nelygumu" ir pamaciau, kad tos baltos demes yra kaip vata, kaip pukai. Is kai kuriu tu pukeliu maziukai spygliukai balti auga.
Pasakykit man kas nors kas gi cia yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wilder_Wein: 03 liepos 2008 - 12:49
Pagal mane cia vistiek amaras, kaip tau ten spygliukai gali augti is tu tarpeliu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Wilder_Wein @ 2008 07 03, 13:44)
As pakrapsciau su dantu krapstuku tarp situ"nelygumu" ir pamaciau, kad tos baltos demes yra kaip vata, kaip pukai. Is kai kuriu tu pukeliu maziukai spygliukai balti auga.
Pasakykit man kas nors kas gi cia yra?

pagal mane tai tiesiog toks kaktusas, ir mano kaktusams kai kuriems tuose tarpeliuose yra pūkeliai, jei tai būtų kažkoks gyvis, tai manau nebūtų išsidėtę taip gražiai vienodais tarpais unsure.gif g.gif

ar tie pūkeliai yra tik toje vietoje? ar ant viso kaktuso? ar juos eina nukrapštyt?
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 07 03, 14:20)
pagal mane tai tiesiog toks kaktusas, ir mano kaktusams kai kuriems tuose tarpeliuose yra pūkeliai, jei tai būtų kažkoks gyvis, tai manau nebūtų išsidėtę taip gražiai vienodais tarpais  unsure.gif  g.gif

ar tie pūkeliai yra tik toje vietoje? ar ant viso kaktuso? ar juos eina nukrapštyt?

Taip, nukrapstyt galima. Ir tai yra tik apacioje kaktuso dalyje.
Noriu nukrapstyt, del viso pikto, ir pastatyt salia kitu kaktusu. O krapstyt irgi baigu - o jeigu kaktusas toks turi buti?
Ir beje, tie pukeliai isdestyti tik po ta vieta, kur buvo ziedai.
Atsakyti