Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai, kaktusėliai

QUOTE(Mazoji_s @ 2008 07 03, 18:54)
ar kuri nors auginate šitokį augaluką?

user posted image

Aš auginu, Crasula (tikiuos nei vienos raidės nepraleidau blush2.gif ) turėtų augint g.gif , dar pas kažką tikrai esu mačius...

O ką? g.gif

O dėl skydmarių..Tai gi su actara ne tik nupurkšt reikia, bet dar ir palaistyt mirksiukas.gif tada tie nuodukai gal kokį mėn ar trumpiau kaktuso sultyse laikosi ir jei bando skydmaris pasmaguriaut gauna nuodų dozę bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 07 03, 19:54)
ar kuri nors auginate šitokį augaluką?

user posted image

Aš auginu labai panašų, bet truputį kitokį, o ką?
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2008 07 03, 21:46)
Aš auginu, Crasula (tikiuos nei vienos raidės nepraleidau blush2.gif ) turėtų augint g.gif , dar pas kažką tikrai esu mačius...
O ką? g.gif

kaip tu jį prižiūri? ant kokios palangės laikai, kiek dažnai laistai? nes jis man labai vangiai auga doh.gif kažko nepatinka jam (jai) biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(JuzTea @ 2008 07 03, 22:01)
Aš auginu labai panašų, bet truputį kitokį, o ką?

tai gal patarsit kaip prižiūrėt tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 07 03, 22:14)
kaip tu jį prižiūri? ant kokios palangės laikai, kiek dažnai laistai? nes jis man labai vangiai auga  doh.gif  kažko nepatinka jam (jai)  biggrin.gif
Papildyta:

tai gal patarsit kaip prižiūrėt  tongue.gif  4u.gif

Kažkokios spec priežiūros nėra schmoll.gif Palaistau kai prisimenu doh.gif Arba kai jau pamatau, kad pradeda vysti mano sukulentų lapukai blush2.gif O stovi jis pas mane ant rytinės palangės (saulė nuo pat ryto šviečia iki nežinau kada rolleyes.gif Gal iki kokių pietų turėtų rolleyes.gif ). Auga, pretenzijų nereiškia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2008 07 03, 22:25)
Kažkokios spec priežiūros nėra schmoll.gif Palaistau kai prisimenu doh.gif Arba kai jau pamatau, kad pradeda vysti mano sukulentų lapukai blush2.gif O stovi jis pas mane ant rytinės palangės (saulė nuo pat ryto šviečia iki nežinau kada rolleyes.gif Gal iki kokių pietų turėtų rolleyes.gif ). Auga, pretenzijų nereiškia lotuliukas.gif

pas mane jam ant pietinės nepatiko schmoll.gif tai išnešiau ant vakarinės, o jis kaži šalčiam kiek atsparus.. g.gif ar nešalta balkone naktį biggrin.gif niekaip nerandu kas čia per rūšis crassulos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazoji_s: 03 liepos 2008 - 21:47
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 07 03, 22:41)
pas mane jam ant pietinės nepatiko  schmoll.gif  tai išnešiau ant vakarinės, o jis kaži šalčiam kiek atsparus..  g.gif  ar nešalta balkone naktį  biggrin.gif niekaip nerandu kas čia per rūšis crassulos...

Pas mane jis augo ir ant pietinės smile.gif Irgi pretenzijų negirdėjau schmoll.gif Kai pasirinkimo nėra, auga ten, kur pastatau bigsmile.gif
Papildyta:

Crassula commutata mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2008 07 04, 00:14)
Pas mane jis augo ir ant pietinės smile.gif Irgi pretenzijų negirdėjau schmoll.gif Kai pasirinkimo nėra, auga ten, kur pastatau bigsmile.gif
Papildyta:

Crassula commutata mastau.gif

http://commons.wikim...la_nealeana.jpg

Crassula nealeana - visad sita augaliuka vadinau, gal but jis turi sinonimu.
Vasaroja ji pas mane lauke. Gal laistymo, gal trasu jai reiktu. Siaip as ju irgi nelabai priauginu. Dabar su rebucijom vienam puode auga.
Atsakyti
Dovanoju šio klęstinčio sukulento šakelę-ataugą (nes pas mane jau lipa iš vazono biggrin.gif )

user posted image
Atsakyti
labas rytas 4u.gif nu va mano gymno ir tie paskutiniai du ziedeliai nugeibo nesuzyde verysad.gif vandens pripyliau net nebesugere viso(as laistau ji i lekstele, nes nepersodintas jis is po pirkimo ir nera vietos per virsu laistymui ax.gif ) doh.gif kaip gaila verysad.gif bet va parodia bujoja savo ziedais wub.gif
Atsakyti
Mergaites, o jus savo kaktusus purskiat?.. As is inercijos, purksdama kokias orches ar sanpaulijas, imu ir kaktusus/sukulentus papurskiu. Liet juos lieju daug reciau nei kitas geles, bet ar jiems reikia to purskimo? Tiksliau sakant, ar nekenkia?
Atsakyti
As tai papurskineju kartais, jiems tas patinka, bet tik vasara, kai silta buna.
Papildyta:
O as sita augaliuka vadinu Crassula Marnieriana

Stai: http://public.fotki....0311142527.html
Atsakyti
Turim jau 3 Crassulos pavadinimus bigsmile.gif Įdomu, kuris teisingas smile.gif
Atsakyti