Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai, kaktusėliai

QUOTE(elle @ 2008 07 18, 20:18)
Merginos, gal žinote kokie tiksliai yra šie Astrophytum'ai ?
Pati spėju gal kokie ornatum arba capricorne. Bet laukiu Jūsų minčių wink.gif

user posted image  user posted image

Mano mintys tai, kad čia Astrophytum capricorne var. nudum
Atsakyti
QUOTE(Daivike. @ 2008 07 18, 21:50)
Mano mintys tai, kad čia Astrophytum capricorne var. nudum

var. nudum žymi bespygles formas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 07 18, 22:20)

O kaip tada suprasti, g.gif astrophytum myriostigma visi be spyglių, o nudum forma būna be pūkelių.
Ir da va ką radau.
https://ssl.kundense...468a685227b3eb6
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivike.: 19 liepos 2008 - 10:37
prazydom rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
sveikos mergaites 4u.gif
stoju ir as i kaktusininkiu gretas lotuliukas.gif MB siandien nusipirko senukuose 2 kaktuselius,dar namuose trys auga lotuliukas.gif
dar nusipirkau zemes kaktusams,ar uztenka jos ar dar reikia smeliuko kokio g.gif pas jus visas ziuriu ant virsaus dar skaldeles papilta.mano tie senesni kaktusiukai pas mane jau gal 3metai,bet dar nezydejo schmoll.gif gal per anksti noriu,auga tai jie gerai.
tik va kai persodinu i ta zeme tai buna atsiranda tokiu musyciu,gal perdaug laistau g.gif
aciu 4u.gif
Aina kaip wub.gif
Atsakyti
Gal Juknevičiaus žemių užsipirkai, kad musyčių yra? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2008 07 19, 20:05)
Gal Juknevičiaus žemių užsipirkai, kad musyčių yra? g.gif  bigsmile.gif

taip,tai ka man dabar daryti g.gif gal man jas pakaitinti orkaitei lotuliukas.gif kad tos musiu lervos sudegtu lotuliukas.gif
Atsakyti
Geriausia pirk kitas žemes smile.gif O juknevičiaus apeik aplinkui smile.gif Ten gali būt ne tik musyčių, sliekų irgi doh.gif
Atsakyti
Man patika Vilniaus žalumos žemė, bet jau kelinta savaitė niekur Kaune jos pirkt nerandu. Merginos gal kuri netyčia matė kur VŽ žemės pirkt yra?
Atsakyti
Iki šiol naudojau Juknevičiaus žemę, nieko neradau blogo, primaišydavau žvyro ir ok. biggrin.gif Bet dabar nusipirkau kažkokią rusišką žalioje pakuotėje, tj man schmoll.gif kažkokių pluoštų pilna, visai nebiri biggrin.gif Šiandiena jau buvau nusprendus daryt gymnų sodą, bet susilaikiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 07 18, 22:20)

drinks_cheers.gif su @asta,antras v.minor
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2008 07 19, 21:50)
Iki šiol naudojau Juknevičiaus žemę, nieko neradau blogo, primaišydavau žvyro ir ok. biggrin.gif Bet dabar nusipirkau kažkokią rusišką žalioje pakuotėje, tj man schmoll.gif kažkokių pluoštų pilna, visai nebiri biggrin.gif Šiandiena jau buvau nusprendus daryt gymnų sodą, bet susilaikiau lotuliukas.gif

Ir as naudoju, lyg ir nieko blogo, o tos vilniaus zalumos nesu uzmaciusi siauliuose g.gif
Atsakyti