Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai, kaktusėliai

Tina,labai fainai tavo sodai atrodo,o euforbijų sodas wub.gif

Kur tokias kaktusines pirkai g.gif

Labai gražūs žiedeliai wub.gif Daivikės gelsvas gymnas labai įdomus wub.gif

Atsakyti
Sveikutės,
Siulau kaktusiuka 4lt, nežinau kaip vadinasi ax.gif . Nesu kaktusu mylėtoja o jau ant palangiu vietos neber, pas mane jis atsiktinai atsidure, bet skriaudžiamas nebuvo smile.gif Auga gerai.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 07 16, 19:02)
Dekui  4u.gif dar tada reiktu sandori su Crassula padaryt del vazonu  lotuliukas.gif

Nu, pasirasau lotuliukas.gif
As irgi mazuciu euforbiju miskeli planuoju, sau , aisku blush2.gif

Manau, kad ir augaliukams smagiau taip, kartu augti biggrin.gif

Nu, varau minkyti molio turciu interjerus papuosim mirksiukas.gif
Tik va daznai pagalvoju, kad su augaliukais- na tokiais isskirtiniais tai problema butu, nes vistik , kad ir tokioms euforbijosm reikia tureti sugebejimo auginti.

Atsakyti
Sveikutės 4u.gif ,

į skelbimų skyrelį įdėjau parduodamų ir dovanojamų kaktusų foto. Gal kas nors ką nors sudomins ax.gif .
Atsakyti
Mergaitės, varykit greičiau į Ermitažą, ten vakar vakare tokių grožybių buvo lotuliukas.gif Pirmą kartą Lietuvėlėje mačiau pirkti echinofosulus ir lophoporus (neatsimenu tikslių pavadinimų) ir dar su žiedais. Dar ir kitokių grožių buvo, visi po 6,99 Lt.
Atsakyti
Gal kas zinot sio kaktuselio pavadinima ir kaip ji priziureti g.gif
user posted image
Jis zydi istisus metus thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Man nerodo foto g.gif
Atsakyti
QUOTE(devde @ 2008 07 18, 08:37)
Mergaitės, varykit greičiau į Ermitažą, ten vakar vakare tokių grožybių buvo  lotuliukas.gif  Pirmą kartą Lietuvėlėje mačiau pirkti echinofosulus ir lophoporus (neatsimenu tikslių pavadinimų) ir dar su žiedais. Dar ir kitokių grožių buvo, visi po 6,99 Lt.

nu kad dabar net neįsivaizduoju kaip jie atrodo, pagal tavo pavadinimus paraštytus neranda ax.gif o šiaip kitokių kaktusų gal atvežė?
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 07 18, 10:54)
nu kad dabar net neįsivaizduoju kaip jie atrodo, pagal tavo pavadinimus paraštytus neranda  ax.gif  o šiaip kitokių kaktusų gal atvežė?

Pažiūėrk:
Lophopora http://images.google...q...sa=N&tab=wi
Echinis http://images.google...=1&hl...lėlių

Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2008 07 18, 11:11)

šaunu, dėkui ax.gif o jie nesunkiai pražysta namuose?
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 07 18, 11:13)
šaunu, dėkui  ax.gif  o jie nesunkiai pražysta namuose?

Lophopora mano, Ainos iš Olandijos prieš pora metų atvežta jau didelė, ir pernai, ir šiemet žydėjo. Turiu dvi mažas, iš kažkurios forumietės sėjinukus pirkau tai tos labai gražiai auga, bet nežydi, gal 2 cm. skersmens, didžioji - gal 4 cm. Beje, 6,99 Lt lophoporai , manau, labai nedaug. Beje, jos turi kažkokių "vežančių" medžiagų lotuliukas.gif Nebandžiau pakramtyti, poveikio nežinau lotuliukas.gif
Echinofossulocactusų turiu gal kokius 6, bet pas mane dar nežydėjo. Pas forumietes žydi, rodė kažkuri neperseniausiai.
Atsakyti
Na kaina tai tikrai manau nedidelė tokiems gražuoliams, ir jie gana nemaži, kokie 4 cm skersmes ir dauguma su žiedais ar pumpurais (dabar neturiu po ranka kaktusėlių). Lophophoros tikrai turi tų .... medžiagų, kokiu būdu jas pervežė per sieną g.gif ? Juk tai draudžiama g.gif ? Buvo ir kitokių, asropitų ir dar net nematytų...
Echinofosulai mano myliniausi keturis turiu, bet nesusilaikiau ir dar du nusipirkau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devde: 18 liepos 2008 - 11:56