Įkraunama...
Įkraunama...

Kelių metų susituokėte?

QUOTE(BonyEx @ 2009 10 31, 21:19)
pirma karta 19. galeciau parasyti ilga rasini kodel tevai sako, kad tai yra kvailyste ir kodel taip ir tau paciam pradeda atrodyti kuomet su kiekvienais metais atsiranda koses galvoje. bet cia turbut kitoje temoje  ax.gif  aisku yra ir isimtiniu atveju.. bet ju ziauriai mazai  doh.gif

dabar abiems po 30  4u.gif

butu tikrai idomu isklausyti ta istorija ax.gif
Atsakyti
Man buvo 20 o MB 22 ax.gif Jeigu kazkas kitas pasakytu kad isteka 20 metu pasakyciau kad ziauriai anksti, o pati taip negalvojau ir buvau pilnai tam pasiruosusi lotuliukas.gif
Atsakyti
as tekejau budama 22, o vyras 25 smile.gif visi sake, kad as dar per jauna teketi, nors mano manymu, kiekvienam ateina JO laikas, ir nesvarbu kiek metu tada biggrin.gif svarbu jausti, kad tai tavo zmogus wub.gif ir su juo nori buti visa savo gyvenima wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurguciuke @ 2009 11 03, 12:45)
butu tikrai idomu isklausyti ta istorija  ax.gif

uzvesk tema, cia kazkaip ne vieta tam blush2.gif
Atsakyti
Man bus 25 jam - 23. Kartu 3m. Ne is reikalo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikondrija: 04 lapkričio 2009 - 17:06
QUOTE(vikondrija @ 2009 11 04, 17:05)
Man bus 25 jam - 23. Kartu 3m. Ne is reikalo  ax.gif

Kaip ne iš reikalo? biggrin.gif O meilė, noras būti kartu ? Didžiausi reikalai jie ir yra santuokai wub.gif
Man buvo 26 MB 30
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ikristute: 04 lapkričio 2009 - 17:15
Na, o mes susituokeme sia vasara smile.gif man 22 mano vyrui 21 smile.gif daug kas sake kad dar jauni ir pan, bet mes abu zinome, kad esame vienas kitam reikalingi ir norim visa gyvenima pabusti vienas salia kito wub.gif meiliai metai nebesvarbu 4u.gif
Atsakyti
Susituokem si pavasari, man buvo 23, mano vyrui 24. Pries tai draugavome 8,5 metu biggrin.gif
Atsakyti
...man buvo 24, o vyrui 26 pats tas manau rolleyes.gif
Atsakyti
mes abu buvom 23metu
Atsakyti
Manau cia kiekvieno labai individualus reikalas 4u.gif
Atsakyti
per vestuves man bus 23, o jam 31m.
kartu būsim 5.5 metų.
Atsakyti