mes planuojam ateinancia vasara, tai man bus 23, MB 26, (beveik 27), bet ir tai galvoju, kad jauni dar, gal dar atkelt kitiem metam, bet kad jau ir taip kartu gyvenam, tai sakom gal pasidarom ta svente.

QUOTE(Spurguciuke @ 2009 12 16, 11:17)
mes planuojam ateinancia vasara, tai man bus 23, MB 26, (beveik 27), bet ir tai galvoju, kad jauni dar, gal dar atkelt kitiem metam, bet kad jau ir taip kartu gyvenam, tai sakom gal pasidarom ta svente. 

oij, nepergyvenk dėl amžiaus

Žinoma čia daug faktorių lemia ir finansai ir t.t.
Dažniausiai dabar tuokesi vėleliau, kad pasitaupytų pinigų šventei, ar nuosavam būstui, arba nori santykius patikrinti ar tikrai tai tikra arba dar jaučiasi nepasirengę tokiam žingsniui na ir t.t.

Abiems buvo po 21

Kai tuokemes pries 3 metus man buvi 21, vyrui 23

na, mes tikriausiai busim vyriausi susituoke
mes tuokemes sia vasara, as 34 m, maniskis 32 m
as ypatingai is tevu ir aplinkiniu jauciau spaudima - ir del mano amziaus, ir "kiek galit susimete gyventi"
aisku, jei patys nebutume noreje, niekas nebutu prispaudes
gali daug kas sakyti, kad antspaudas pase nieko nekeicia, taciau pati dabar jauciuosi visai kitaip, kai esame tikra seima.. ir maniskis, matau, visai kitaip jauciasi, smagu ir gera

mes tuokemes sia vasara, as 34 m, maniskis 32 m

as ypatingai is tevu ir aplinkiniu jauciau spaudima - ir del mano amziaus, ir "kiek galit susimete gyventi"

Kai susituokem man buvo 23
, brangiausiajam 27. Kiekvienas individualiai nusprendzia, kada ateina laikas tuoktis, manau
.

Man 24 m jam 37 m
Man bus 21 o MB 26.
Kartu esame jau beveik 6 metai.

Man buvo 19m, vyrui 21metai

Mūsų svajonė buvo ištekėti iš meilės, o ne iš reikalo
ir tikiuosi, kad iki vasaros šios svajonės nesugriausim
Beje man bus 23 jam 22

Beje man bus 23 jam 22