Įkraunama...
Įkraunama...

Kelių metų susituokėte?

mes planuojam ateinancia vasara, tai man bus 23, MB 26, (beveik 27), bet ir tai galvoju, kad jauni dar, gal dar atkelt kitiem metam, bet kad jau ir taip kartu gyvenam, tai sakom gal pasidarom ta svente. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spurguciuke: 16 gruodžio 2009 - 11:19
QUOTE(Spurguciuke @ 2009 12 16, 11:17)
mes planuojam ateinancia vasara, tai man bus 23, MB 26, (beveik 27), bet ir tai galvoju, kad jauni dar, gal dar atkelt kitiem metam, bet kad jau ir taip kartu gyvenam, tai sakom gal pasidarom ta svente.  4u.gif

oij, nepergyvenk dėl amžiaus 4u.gif mes kai tuokėmės turėjom 24 ir 26 metelius, bet aš jau būdama 21 žinojau kad noriu su šiuo žmogumi kurti ateiti bendrą, svarbiausia subrandintas jausmas širdyse, o ne kuo brandesnis amžius 4u.gif
Žinoma čia daug faktorių lemia ir finansai ir t.t.
Dažniausiai dabar tuokesi vėleliau, kad pasitaupytų pinigų šventei, ar nuosavam būstui, arba nori santykius patikrinti ar tikrai tai tikra arba dar jaučiasi nepasirengę tokiam žingsniui na ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rituuukas: 16 gruodžio 2009 - 17:30
Abiems buvo po 21 wub.gif
Atsakyti
Kai tuokemes pries 3 metus man buvi 21, vyrui 23 wub.gif
Atsakyti
na, mes tikriausiai busim vyriausi susituoke blink.gif
mes tuokemes sia vasara, as 34 m, maniskis 32 m 4u.gif
as ypatingai is tevu ir aplinkiniu jauciau spaudima - ir del mano amziaus, ir "kiek galit susimete gyventi" doh.gif aisku, jei patys nebutume noreje, niekas nebutu prispaudes smile.gif gali daug kas sakyti, kad antspaudas pase nieko nekeicia, taciau pati dabar jauciuosi visai kitaip, kai esame tikra seima.. ir maniskis, matau, visai kitaip jauciasi, smagu ir gera mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lillita: 19 gruodžio 2009 - 19:12
Abiems po 21 buvo. Susituokėm praėjus 5 mėn nuo pažinties. Tik pamačius supratau, kad mano biggrin.gif . Jau 9 metai, kaip puikiai gyvenam, vaikus auginam thumbup.gif
Atsakyti
Man buvo 27, MB 33. Jaunesnei ištekėti nebuvo jokio noro lotuliukas.gif
Atsakyti
Kai susituokem man buvo 23 biggrin.gif , brangiausiajam 27. Kiekvienas individualiai nusprendzia, kada ateina laikas tuoktis, manau ax.gif .
Atsakyti
Man 24 m jam 37 m
Atsakyti
Man bus 21 o MB 26. wub.gif Kartu esame jau beveik 6 metai. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Man buvo 19m, vyrui 21metai 4u.gif
Atsakyti
Mūsų svajonė buvo ištekėti iš meilės, o ne iš reikalo smile.gif ir tikiuosi, kad iki vasaros šios svajonės nesugriausim biggrin.gif
Beje man bus 23 jam 22
Atsakyti