gal žinote koki gera lako pagrinda kad ilgiau išliktu lakas
QUOTE(bresk5 @ 2010 07 03, 18:26)
gal žinote koki gera lako pagrinda kad ilgiau išliktu lakas
orly firmos
QUOTE(bresk5 @ 2010 07 05, 12:51)
na apie 20lt. kai kur pigiau, kai kur brangiau. pagooglink

QUOTE(Etama @ 2010 07 05, 14:48)
na apie 20lt. kai kur pigiau, kai kur brangiau. pagooglink
isparduotuvej berods maciau uz 18

ačiu už informacija

Naudoju nagų kietintoją, vėliau du kart lakuoju ir ant viršaus tepu dar ten kažkokį sutvirtinimui. Jau mano nagai tokie silpnučiai, kad baisu.
QUOTE(hilin @ 2010 07 08, 15:33)

Naudoju nagų kietintoją, vėliau du kart lakuoju ir ant viršaus tepu dar ten kažkokį sutvirtinimui. Jau mano nagai tokie silpnučiai, kad baisu.
Jei tuose quick dry lakuose yra daugiau acetono, vadinasi, reiketu ju atsiaskyti...

QUOTE(Natkkka @ 2008 07 03, 13:18)
nemegstu ir bijau kai kaskas kitas man daro.. visada arba netaip forma padaro, arba odele pezeis... fr 

Reikia žinoti, pas ką eiti. Nepatikiu rankų toms, kurios namuose priiminėja. Vien dėl to, jog abejoju, kad įrankius sterilizuoja. O ten, kur kraujas, ten ir užsikrėtimo galimybė.
Pati dažnai namuose manikiūrinuosi. Pinigai kišenėje lieka. Laikas tauposi.
Orly firma išties kokybišką produkciją gamina. Visi prabangesni Vilniaus salonai būtent tokią ir naudoja.
QUOTE(maye @ 2010 08 06, 21:54)
merginos kokia priemone is Nail tek pasiulytumete nagu sustiprinimui, augimui ir svarbiausia sluoksniuojanciam nagui??

O kokie tie besisluoksniuojantys?Jei labai lankstus ploni kaip "popierelis" tada 2nr. numeriuka.Jei trapus sausi ir sluokniuojas - 3nr.