Įkraunama...
Įkraunama...

Pati sau manikiūrininkė

gal žinote koki gera lako pagrinda kad ilgiau išliktu lakas
Atsakyti
QUOTE(bresk5 @ 2010 07 03, 18:26)
gal žinote koki gera lako pagrinda kad ilgiau išliktu lakas

orly firmos
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 07 03, 19:54)
orly firmos

tikrai taiip drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 07 03, 19:54)
orly firmos

o kiek jis kainuoja,ar brangus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bresk5 @ 2010 07 05, 12:51)
o kiek jis  kainuoja,ar brangus 4u.gif

na apie 20lt. kai kur pigiau, kai kur brangiau. pagooglink smile.gif isparduotuvej berods maciau uz 18
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 07 05, 14:48)
na apie 20lt. kai kur pigiau, kai kur brangiau. pagooglink smile.gif isparduotuvej berods maciau uz 18

ačiu už informacija 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bresk5 @ 2010 07 05, 15:53)
ačiu už informacija 4u.gif  4u.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif manau pigiau gautum sekdama isparduotuviu temas
nagai kosmetika (pavartyk dar ir paskutinius psl., gal kaip tik bus pardavime)
Atsakyti
4u.gif Sveikos aš irgi bandau sau nagučius tvarkytis, aišku vis dar mokausi. Žinote noriu pasakyti, kad buvo per rusų kanalą daromas eksperimentas, nagai lakuojami greit džiūstančiu laku ir paprastu laku. Ir rezultatas vienodas, tik tai kad greit džiūstantis lakas brangiau kainuoja, o pagal sudėtį jame daugiau tik acetono.
Naudoju nagų kietintoją, vėliau du kart lakuoju ir ant viršaus tepu dar ten kažkokį sutvirtinimui. Jau mano nagai tokie silpnučiai, kad baisu.
Atsakyti
QUOTE(hilin @ 2010 07 08, 15:33)
4u.gif Sveikos aš irgi bandau sau nagučius tvarkytis, aišku vis dar mokausi. Žinote noriu pasakyti, kad buvo per rusų kanalą daromas eksperimentas, nagai lakuojami greit džiūstančiu laku ir paprastu laku. Ir rezultatas vienodas, tik tai kad greit džiūstantis lakas brangiau kainuoja, o pagal sudėtį jame daugiau tik acetono.
Naudoju nagų kietintoją, vėliau du kart lakuoju ir ant viršaus tepu dar ten kažkokį sutvirtinimui. Jau mano nagai tokie silpnučiai, kad baisu.

Jei tuose quick dry lakuose yra daugiau acetono, vadinasi, reiketu ju atsiaskyti... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikondrija: 05 rugpjūčio 2010 - 15:46
QUOTE(Natkkka @ 2008 07 03, 13:18)
  nemegstu ir bijau kai kaskas kitas man daro.. visada arba netaip forma padaro, arba odele pezeis... fr  doh.gif

Reikia žinoti, pas ką eiti. Nepatikiu rankų toms, kurios namuose priiminėja. Vien dėl to, jog abejoju, kad įrankius sterilizuoja. O ten, kur kraujas, ten ir užsikrėtimo galimybė.
Pati dažnai namuose manikiūrinuosi. Pinigai kišenėje lieka. Laikas tauposi.
Orly firma išties kokybišką produkciją gamina. Visi prabangesni Vilniaus salonai būtent tokią ir naudoja.
Atsakyti
merginos kokia priemone is Nail tek pasiulytumete nagu sustiprinimui, augimui ir svarbiausia sluoksniuojanciam nagui?? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2010 08 06, 21:54)
merginos kokia priemone is Nail tek pasiulytumete nagu sustiprinimui, augimui ir svarbiausia sluoksniuojanciam nagui?? 4u.gif  4u.gif

O kokie tie besisluoksniuojantys?Jei labai lankstus ploni kaip "popierelis" tada 2nr. numeriuka.Jei trapus sausi ir sluokniuojas - 3nr.
Atsakyti