Įkraunama...
Įkraunama...

Pati sau manikiūrininkė

Pati sau esu manikiūristė biggrin.gif ne kartą buvau darytis manikiūro salonuose, ne kartą esu pasakiusi ko noriu ir panašiai, tai žinokit dar nei karto nebuvo man nepriekaištingai padarytas prancūziškas. Pati daug geriau pasidarau, nors kaskart norisi kad padarytų tikrai tos srities profas, ale kur tokį rast klaipėdoje g.gif
Atsakyti
O ką daryti, jeigu nagas pats savaime lenkiasi į apačią? Ar čia problema tame, kad nagas gali būti ne kietas? Gal kam nors taip yra, kaip kovojate? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 08 11, 14:54)
O ką daryti, jeigu nagas pats savaime lenkiasi į apačią? Ar čia problema tame, kad nagas gali būti ne kietas? Gal kam nors taip yra, kaip kovojate? 4u.gif

Na savo genetikos gi nepakeisi zmogus.Tiesiog bandyt reik susirasti sau geriasiai tinkama nagu forma,kuri optiskai siek tiek sumazintu ta rietimasi nago.Beto tokie nageliai nelabai ilgi gali tureti, nes nuo to tik labiau rieciasi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 17 rugpjūčio 2010 - 19:24
Sveiki,
kaip gerai kad radau Jusu tema thumbup.gif . Noreciau pagalbos... ne esu manikiuriste, praktikos 0,0, bet noreciau pabandyti paradyti prancuziska manikiura, ar imanoma??? ka man reikes?
Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2010 11 15, 22:01)
Sveiki,
kaip gerai kad radau Jusu tema thumbup.gif . Noreciau pagalbos... ne esu manikiuriste, praktikos 0,0, bet noreciau pabandyti paradyti prancuziska manikiura, ar imanoma??? ka man reikes?

Man pirmiems prancuzams pakakdavo rinkinuko prancuziskam maniukiurui, i kuri ieina baltas, kuno spalvos lakai ir spec. lipdukai nagams ax.gif
Atsakyti
smile.gif nupirkau siandien Eurokose, dar ir akcija buvo. thumbup.gif Visai neblogai gavosi ax.gif .Aciu 4u.gif

maža mazgė rasai kad pirmiems, a ka dabar naudoji?
Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2010 11 16, 19:39)
smile.gif  nupirkau siandien Eurokose, dar ir akcija buvo.  thumbup.gif  Visai neblogai gavosi ax.gif .Aciu 4u.gif

maža mazgė  rasai kad pirmiems, a ka dabar naudoji?

veliau ranka labiau igudusi pasidare, todel lipduku nebenaudojau, baltu laku uztepu sypsenele ir su tokiu spec. flomasteriu pataisau (Avone pirkau, bet yra ir kitur), o ant virsaus kuno spalvos lakas. Tik sis budas netinka jei naudoji permatoma pagrinda pries viska, nes man tas flomikas ir ji nutrindavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2010 11 17, 10:57)
veliau ranka labiau igudusi pasidare, todel lipduku nebenaudojau, baltu laku uztepu sypsenele ir su tokiu spec. flomasteriu pataisau (Avone pirkau, bet yra ir kitur), o ant virsaus kuno spalvos lakas. Tik sis budas netinka jei naudoji permatoma pagrinda pries viska, nes man tas flomikas ir ji nutrindavo  4u.gif

A kaip tas flomikas smile.gif vadinasi, kaip korektorius ax.gif Ka jis daro nusitrino? blush2.gif
Padariau vakar franc.maniukra 1 karta-nu ...galiu pasakyti kad neblogai, galvojau kad nepaviks ax.gif . Bet lakas ilgai dziusta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~MILENA~: 17 lapkričio 2010 - 10:03
QUOTE(~MILENA~ @ 2010 11 17, 11:02)
A kaip tas flomikas smile.gif  vadinasi, kaip korektorius ax.gif  Ka jis daro nusitrino? blush2.gif
Padariau vakar franc.maniukra 1 karta-nu ...galiu pasakyti kad neblogai, galvojau kad nepaviks ax.gif . Bet lakas ilgai dziusta doh.gif

siaip tas flomasteris skirtas nutrinti lakui nuo odeliu, kai nelygiai nudazai. man labai geras dalykas 4u.gif ir pritaikau kitur biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2010 11 17, 11:18)
siaip tas flomasteris skirtas nutrinti lakui nuo odeliu, kai nelygiai nudazai. man labai geras dalykas  4u.gif ir pritaikau kitur  biggrin.gif

biggrin.gif aciukas, einu paziureti kaip atrodo 4u.gif
Atsakyti
sveikutes drinks_cheers.gif esu radusi labai gera nagu laka, skatinanti augima.paskutini karta ji pirkau beveik pries metus eurokos parduotuvej ir pardaveja man pasake,kad tai paskutiniai vienetai, atseit nebebus jo daugiau,tai du buvo like, abu ir pasiemiau. galiu parasyt pavadinima, gal dar kur rasit tokiu (as pirkau palangoje). essense sos nail saivers growth activator.man jis labai patiko, bet dabar esu prisiauginusi nagucius, tai nenaudoju to lako.
Atsakyti
Labai gera tema!
Noreciau jusu patarimu, kaip reikia tvarkitis odeles? kuom geriausiai jas karpyti? kaip reikia odeles paruosti pries jas kerpant? pas mane jos labai negrazios, atsiserpijusios sutrukinejusios..
Atsakyti