Įkraunama...
Įkraunama...

Pati sau manikiūrininkė

As ir pati darausi. Vamdenukas, dilde, odeliu atstumejas ir naguciai grazus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune_lt @ 2008 11 09, 15:14)
As pas manikiuriste lankausi tik kai kokia svente atreja, ir noriu papuosti savo rankytes (kojytes). O kasdienai, tinka pacios darytas manikiuras ir pedikiuras. Naudoju tik sviesius nagu lakus, kad nesimatytu koks lakavimo brokas  rolleyes.gif .

aš irgi pas manikiuriste einu tik prieš ypatingas šventes smile.gif

Atsakyti
visada manikiura darausi pati, tik gaila, kad nesieina taip graziai kaip kitems padarau (cia apie daile as) smile.gif doh.gif lotuliukas.gif bet cia menka beda, labiau pasistengiu ,daugiau laiko pasikuiciu ir neblogai naguciai atrodo thumbup.gif pas manikiurininke buvau pries viena proga viena karta gyvenime ir teko nusivilt, nes lakas sekancia diena apsilupo ir odeles kai nureze tai vos ne iki zaizdeliu, taip kad dabar tik savimi pasitikiu, jei ka blogai padarysiu zinosiu kad pati kalta ir nebus gaila pinigeliu ismestu i bala mirksiukas.gif
siaip daznai nagus maitinu su aliejuku specialiu, darau voneles, patepu su citrina. kazko ypatingo tikrai neisradineju lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš irgi ilgą laiką dariausi manikiūrą pati, dabar paskutinius metus ir daugiau reguliariai vaikštau pas manikiūrininkę, bet manau vėl pradėsiu dažniau pati darytis, nes vien manikiūro neužtenka, kai daugiau dėmesio skiri rankom, tai ir atrodo jos gražiau. Reikia vėl susipirkti priemones ir pradėti, pirmiausia įsigysiu gerą stipriklį nagams, - Nail tek II ir gerą priemonę odelėms šalinti 4u.gif
Atsakyti
Man prancūziškas manikiūras pats gražiausias..ir tvarkingai atrodo, ir bet kokiai progai tinka..naudoju AVON prancūziško manikiūro rinkinuka.labai patiko spalvytė to ne balto smile.gif bandžiau pati atitaikyt, susikomplektuot, bet kažkaip ne taip gaudavosi g.gif o kai įsigijau šį, tai puikiai tongue.gif o gal kas galėtų patarti odelėm šalinti kokių kremuliukų? kiek išbandžiau, tai man jie nelabai patikimi blink.gif
Atsakyti
sveikos, as ne labai i tema, gal kuri zino kur Panevezyje galima isigyti SMART ENAMEL priemoniu. nezinau nei kur ieskot pradet. buciau lab dekinga i AZ
Atsakyti
Ir as manikiura darausi pati, pasidarau ir prancuziska, nulakuoju nagu galiukus ir apvedu blizguciu, kuris paslepia visus mano nelygumus jeigu ju paitaiko, bet dabar as jau igudusi ir viska greit pasidarau thumbup.gif
Atsakyti
Man irgi gražiausias prancūziškas manikiūras, jau susipirkau reikalingas priemones ir pradėjau pati darytis: pirmiausia vonelė (su druska pvz), tada užtepu odelės spec.priemone (naudoju Killys), nuplaunu ir mediniu pagaliuku nustumdau odeles, kur reikia pakarpau, dilde pakoreguoju nagų formą, tada lakuoju: pirma Nail Tek II hidration terapy, tada pieno spalvos laku (kaip prancūziškam man.), tada vėl Nail tek. Panages patepu baltu pieštuku ir kai viskas išdžiūsta - odeles dar patepu Nail tek aliejuku. Atrodo labai gražiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 02 02, 16:26)
Man irgi gražiausias prancūziškas manikiūras, jau susipirkau reikalingas priemones ir pradėjau pati darytis: pirmiausia vonelė (su druska pvz), tada užtepu odelės spec.priemone (naudoju Killys), nuplaunu ir mediniu pagaliuku nustumdau odeles, kur reikia pakarpau, dilde pakoreguoju nagų formą, tada lakuoju: pirma Nail Tek II hidration terapy, tada pieno spalvos laku (kaip prancūziškam man.), tada vėl Nail tek. Panages patepu baltu pieštuku ir kai viskas išdžiūsta - odeles dar patepu Nail tek aliejuku. Atrodo labai gražiai  4u.gif

o kai plauni rankas - tas piestukas nenusiplauna?
man pavirsdavo kose po panagem. kaip kreida slapia.
nesuprantu to piestuko paskirties blink.gif
Atsakyti
gal ir as ne i tema.bet...
jei norit kad naguciai butu stiprus, aliejuje silktam pamirkykit rankutes. nagai atsigauna ir rankoms gerai. kelis kart per savaite pasidarykit tokias voneles. nustebsit koks geras efektas. man patinka:)
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 02 04, 11:37)
o kai plauni rankas - tas piestukas nenusiplauna?
man pavirsdavo kose po panagem. kaip kreida slapia.
nesuprantu to piestuko paskirties blink.gif

Per kelis kartus nusiplauna, bet nepritepu jo tiek kad būtų košė, sudrėkinu pieštuko galą ir pabraukau, kažkiek išsitepa odelė po nagais, tai kokia sausa servetėle vėliau nudžiuvus nuvalau ir tiek. Šiaip pieštuką kasdien reiktų naudoti, tik man nuo Nail tek'o ir taip baltesni galiukai, tai aš tik pirmą kartą lakuojant naudoju pieštuką, vėliau nebereikia, nes kiekvieną dieną užlakuoju naujai Nail tek, pakankamai balti galiukai ir taip gaunasi
Atsakyti
as pati priauginu nagus. gal kam idomu butu?
Atsakyti