sveikos merginos,manau ne taip mane supratot,as jo priristi prie save nenoriu,zinau kad per prievarta mylimas nebusi,tik va kila klausimas man ar verta kovot del pinigeliu ir pavardes vaikeliui,tik va jullia va gerai isvelge,as ir va mastau ar ateiti po to nekils man problemu kai turesiu vyra ir bus problema kai mano vyras negales isivaikint,ir ta mintis kad tures teisiu i mano vaika teisiu mane ir atbaido kolkas nuo teismu,na kai rase kad 300-400lt tik bet vis jau dasidurimas,as dar ir esu motinystes atostogose gaunu pinigelius,ir nemazai,dar tie butu pinigai,tai visai puikiai pragyventume,be visa ko mano tevai visaka perka mano vaikeliui,begalo myli

uzvedziau sia temele nes visos mano drauges mane ragina kovoti,sako kad ne tavo vienos vaikas,kodel tu viena turi islaikyti ir panasiai,na irodymu tai turesiu begale jei prireiks,ir nuotrauku ir bendru draugu,ir sunaus panasumas

,na zodziu kaip ir sakiau esu susipainiuojus,vienisa ir iskaudinta,kad jo savo gyvenime matyt nenoriu tai esu tikra,kad ir kaip skaudu be butu,aciu uz atsakymus merginos