Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaiko tėvas atsisako darytis DNR

Kuo greiciau sudeliosi taskus ant I tuo geriau paciai. Nes ta nezinomybe labai slegia. Na tu ji pazisti, daugmaz isivaizduoji ar jis uzdirba ar ‘neuzdirba’ pinigu. Kuo ilgiau lauksi, tuo daugiau laiko jam paliksi isidarbinti ‘ juodai’, t.y. suteiksi salygas ‘suslepti’ savo pajamas, kaip daznai kad buna. O kad ir 300 lt, tai jau 3600 lt/ per metus. Kad nemokes alimentu, tai dar nereiskia, kad niekada nesieks kenkti, jei tik to noretu……..
Atsakyti
na zinokit mergaites sirdi,tai ir nenoriu as jokiu teismu,tik va zinot kaip gyvenime buna kai aplinkiniai savo nuomones reiskia,ka tu durna ko nepaduodi i teisma ir panasiai,paikiai suprantu kad jei zengsiu zingsni tai teks daug iskes,mano atrodo kad auginsiuos kolkas vaikeli o po to gyvenimas parodys,tasko nepadesiu.na jis pinigeliu tai daug turi,pas ji apsaugos firma.Seip kai pagalvoju ka reiks vaikui pasakyt kur tas tetis neiskaudinus va man dar koks klausimas pastoviai kyla verysad.gif p.sman atrodo kad reiktu man dar pas kokia atvokate pasikoncultuoti
Papildyta:
ir atleiskit uz rasytines klaidas biggrin.gif mano lelius vis demeso reikalauja tai pribegu parasau ir atgal pas leliu,kartais net neperzvelgus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Net jei ir prisiteisite tėvystę, bet tėvas nesirodys, vaikui mažiau skaudu nuo to nebus.
Atsakyti
gal ir teisi,tik va man del vaiko sirdi skauda,tai ir mastau pastoviai blink.gif
Atsakyti
tai jei jis pinigeliu turi, tai jis ir graziuoju atsisako VISISKAI jais padeti?
Atsakyti
Sveikos mamos,
neseniai suzinojau kad laukiuosi. Tevas atsisako vaiko, taigi lieku viena. Norejau pasiklausti gal kas zino ar galesiu be tevo gauti visas pasalpas: nestumo ir po gimdymo - vaiko prieziuros.
Atsakyti
Galėsit.
Atsakyti
tai ,kad jo,atsisako,ir dar sako kad ne jo

Papildyta:
QUOTE(mimi1 @ 2008 07 04, 16:02)
Sveikos mamos,
neseniai suzinojau kad laukiuosi. Tevas atsisako vaiko, taigi lieku viena. Norejau pasiklausti gal kas zino ar galesiu be tevo gauti visas pasalpas: nestumo ir po gimdymo - vaiko prieziuros.

sveika,mano padetis berots tokia pati kaip tavo biggrin.gif gausi87lt kiekviena menesi,pagimdzius 1040lt venkartine ir tiek verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(krisstee @ 2008 07 04, 17:07)
sveika,mano padetis berots tokia pati kaip tavo biggrin.gif gausi87lt kiekviena menesi,pagimdzius 1040lt venkartine ir tiek verysad.gif

Gaus tą patį, ką ir bet kuri kita moteris. Niekuo neišskirianti situacija.
Atsakyti
QUOTE(krisstee @ 2008 07 04, 17:07)
tai ,kad jo,atsisako,ir dar sako kad ne jo

Papildyta:

tiesa t9k as jau pagimdziu ir turiuęmenesiu suneli thumbup.gif
Atsakyti
As padaviau i teisma vaiko teva kai jau vaikuciui buvo 3 metai, nes nebeliko pykcio, pradejau stotis ant koju ir turejau pasitikejimo savim. Jauciausi atsigavusi ir stipri.
Iki tos dienos jis net nebuvo mates vaiko, tik is draugu girdejo koks vardas ir t.t. Pirma posedi nepasirode, o i antra teisma atejo su advokatu savo mama ir dar dabartine zmona lotuliukas.gif As buvau viena tik pries tai pasikonsultavus su teisininku.
Bande kazka advokatas dar papriestarauti, bet as ramiai argumentuotai viska atsakiau, isdesciau faktus ir tuomet advokatas pasiule taikos sutarti sudaryt, toki sprendima teiseja palaimino ir jau kitame teisme tik pateikem taikos sutarti teisejai.
O as prasiau teismo :
1. nustatyti tevyste
2. Priteisti uz praejusius 3 metus po 125 Lt (tai buvo pries 4 metus)
3. Priteisti islaikyma kas menesi po 150 Lt (nes zinojau, kad yra dar vienas vaikas ir gaudavo tuometini minimuma)
Taikos sutartis : Atsisakiau tu uz tris metus, bet alimentus isipareigojo moketi po 200 Lt.

Dabar pastoviai skolingas, vaiko paziuret atvaziuoja i metus karta, bet dziaugiuosi kad priemiau toki sprendima. Nes vaikas zino kas jo tevas ir koks jis spres veliau. Manes nekaltins kad nera tevo, ir dabar jei labai prireikia vaiko sirdelei tevo, duodu tel ir pats skambina pasikalba, tevelis prizada pasakisku dalyku, veliau vaikas supranta kad apgavo ji... Bet tai jis zino, ir kaltina teva del to nors as nieko blogo net nepasakiau apie ji. O jei nera tevo visai, ka vaikui pasakyt, kaip yrodyt kad jis toks o ne kitoks g.gif
Mano nuomone reikia viena karta ryztis ir viska sudelioti i savas vietas, o ir pinigeliai nepamaisys. Man kai susikaupia sumele, per anstolius isieskojus buna visai gerai vienoj vietoj koks 1000 Lt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2008 07 05, 10:44)
As padaviau i teisma vaiko teva kai jau vaikuciui buvo 3 metai, nes nebeliko pykcio, pradejau stotis ant koju ir turejau pasitikejimo savim. Jauciausi atsigavusi ir stipri.
  Iki tos dienos jis net nebuvo mates vaiko, tik is draugu girdejo koks vardas ir t.t. Pirma posedi nepasirode, o i antra teisma atejo su advokatu savo mama ir dar dabartine zmona  lotuliukas.gif  As buvau viena tik pries tai pasikonsultavus su teisininku.
  Bande kazka advokatas dar papriestarauti, bet as ramiai argumentuotai viska atsakiau, isdesciau faktus ir tuomet advokatas pasiule taikos sutarti sudaryt, toki sprendima teiseja palaimino ir jau kitame teisme tik pateikem taikos sutarti teisejai.
  O as prasiau teismo :
1. nustatyti tevyste
2. Priteisti uz praejusius 3 metus po 125 Lt (tai buvo pries 4 metus)
3. Priteisti islaikyma kas menesi po 150 Lt (nes zinojau, kad yra dar vienas vaikas ir gaudavo tuometini minimuma)
Taikos sutartis : Atsisakiau tu uz tris metus, bet alimentus isipareigojo moketi po 200 Lt.

Dabar pastoviai skolingas, vaiko paziuret atvaziuoja i metus karta, bet dziaugiuosi kad priemiau toki sprendima. Nes vaikas zino kas jo tevas ir koks jis spres veliau. Manes nekaltins kad nera tevo, ir dabar jei labai prireikia vaiko sirdelei tevo, duodu tel ir pats skambina pasikalba, tevelis prizada pasakisku dalyku, veliau vaikas supranta kad apgavo ji... Bet tai jis zino, ir kaltina teva del to nors as nieko blogo net nepasakiau apie ji. O jei nera tevo visai, ka vaikui pasakyt, kaip yrodyt kad jis toks o ne kitoks  g.gif 
  Mano nuomone reikia viena karta ryztis ir viska sudelioti i savas vietas, o ir pinigeliai nepamaisys. Man kai susikaupia sumele, per anstolius isieskojus buna visai gerai vienoj vietoj koks 1000 Lt  blush2.gif

sveika,aciu uz savo istorija,ir man reiks jauciu palaukti,atsigauti ir tada kazka daryt,tiesa sakai ka te vaikui pasakysi jei nepazinos teva,kaip reiktu isaiskint,juk nemeluosi kad mires,geriau suzinos kas jis ir koks,juk kai i mokykla eis tai bent jau tures ka pasakyt klasiokam,tik va as labai tikiuosi iki to laiko surasti tete,bet cia jauciu jau velgi atskira tema smile.gif o tai ejai bilinetis be atvokato,ar nebaisu buvo,turbut savo laiku ir daug iskentei, verysad.gif
Atsakyti