QUOTE(krisstee @ 2008 07 05, 09:23)
sveika,aciu uz savo istorija,ir man reiks jauciu palaukti,atsigauti ir tada kazka daryt,tiesa sakai ka te vaikui pasakysi jei nepazinos teva,kaip reiktu isaiskint,juk nemeluosi kad mires,geriau suzinos kas jis ir koks,juk kai i mokykla eis tai bent jau tures ka pasakyt klasiokam,tik va as labai tikiuosi iki to laiko surasti tete,bet cia jauciu jau velgi atskira tema
o tai ejai bilinetis be atvokato,ar nebaisu buvo,turbut savo laiku ir daug iskentei, 

As buvau pas advokata, jis man surase ieskini, ir dave daug naudingu patarimu. O teisme bijot nera ko, juk ne tu atsakovas

Tiesiog sakyt reikia taip kaip yra ir be pagrazinimu. Jis teige, kad norejo bendrauti, bet as neleidau. Atsakymas paprastas, kad as gyvenamosios vietos nepakeiciau ir per tris metus su manim nebuvo bandyta susisiekti ir kalbeta apie vaiko lankyma. Tomet jis susinervino ir pradejo aiskinti, ka jam kazkokie draugai sake, kad as sakiau jiems.... Velgi atsakymas lengvas, klausyti ir vadovautis pletkais yra naivu ir netgi kvaila, o jei jau jus vadovaujates "draugu" kalbomis tai reikejo kreiptis i teisma ir prasyti nustatyti vaiko lankymo grafika. Ir t.t.
Jo advokatas buvo nepasidomejes mano padetim finansine ir teismui pareiske, kad reikia atsizvelgti i abi puses, nes vaika reikia islaikyti abiem pusem, o jo puse matot net turi dar viena vaika ir nedirbancia zmona, o jis pats dirba uz minimuma

Mano atsakas: Esu dieninio skyriaus studente, gaunu stipendijos 125.00 Lt jei vidurkis bus zemesnis nei 9 balai stipendija mazes iki 60 Lt arba net 35 Lt. Liko studijuoti 2 metai. Sioms studijoms neakyvaizdinio ar vakarinio nera, gyvenu pas tevus ir kol studijuoju islaiko mane su vaiku jie. As pilnai sutinku su advokatu, kad vaika turi islaikyti abi puses ir kadangi vaiko tevas to nedare tris metus ir t.t.
Aisku taip butu galima bylinetis ir bylinetis, as pasirasiau taikos sutarti ir ramu...