Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaiko tėvas atsisako darytis DNR

QUOTE(krisstee @ 2008 07 05, 09:23)
sveika,aciu uz savo istorija,ir man reiks jauciu palaukti,atsigauti ir tada kazka daryt,tiesa sakai ka te vaikui pasakysi jei nepazinos teva,kaip reiktu isaiskint,juk nemeluosi kad mires,geriau suzinos kas jis ir koks,juk kai i mokykla eis tai bent jau tures ka pasakyt klasiokam,tik va as labai tikiuosi iki to laiko surasti tete,bet cia jauciu jau velgi atskira tema smile.gif o tai ejai bilinetis be atvokato,ar nebaisu buvo,turbut savo laiku ir daug iskentei, verysad.gif

As buvau pas advokata, jis man surase ieskini, ir dave daug naudingu patarimu. O teisme bijot nera ko, juk ne tu atsakovas mirksiukas.gif
Tiesiog sakyt reikia taip kaip yra ir be pagrazinimu. Jis teige, kad norejo bendrauti, bet as neleidau. Atsakymas paprastas, kad as gyvenamosios vietos nepakeiciau ir per tris metus su manim nebuvo bandyta susisiekti ir kalbeta apie vaiko lankyma. Tomet jis susinervino ir pradejo aiskinti, ka jam kazkokie draugai sake, kad as sakiau jiems.... Velgi atsakymas lengvas, klausyti ir vadovautis pletkais yra naivu ir netgi kvaila, o jei jau jus vadovaujates "draugu" kalbomis tai reikejo kreiptis i teisma ir prasyti nustatyti vaiko lankymo grafika. Ir t.t.
Jo advokatas buvo nepasidomejes mano padetim finansine ir teismui pareiske, kad reikia atsizvelgti i abi puses, nes vaika reikia islaikyti abiem pusem, o jo puse matot net turi dar viena vaika ir nedirbancia zmona, o jis pats dirba uz minimuma doh.gif
Mano atsakas: Esu dieninio skyriaus studente, gaunu stipendijos 125.00 Lt jei vidurkis bus zemesnis nei 9 balai stipendija mazes iki 60 Lt arba net 35 Lt. Liko studijuoti 2 metai. Sioms studijoms neakyvaizdinio ar vakarinio nera, gyvenu pas tevus ir kol studijuoju islaiko mane su vaiku jie. As pilnai sutinku su advokatu, kad vaika turi islaikyti abi puses ir kadangi vaiko tevas to nedare tris metus ir t.t.
Aisku taip butu galima bylinetis ir bylinetis, as pasirasiau taikos sutarti ir ramu...
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2008 07 05, 12:43)
As buvau pas advokata, jis man surase ieskini, ir dave daug naudingu patarimu. O teisme bijot nera ko, juk ne tu atsakovas  mirksiukas.gif 
Tiesiog sakyt reikia taip kaip yra ir be pagrazinimu. Jis teige, kad norejo bendrauti, bet as neleidau. Atsakymas paprastas, kad as gyvenamosios vietos nepakeiciau ir per tris metus su manim nebuvo bandyta susisiekti ir kalbeta apie vaiko lankyma. Tomet jis susinervino ir pradejo aiskinti, ka jam kazkokie draugai sake, kad as sakiau jiems.... Velgi atsakymas lengvas, klausyti ir vadovautis pletkais yra naivu ir netgi kvaila, o jei jau jus vadovaujates "draugu" kalbomis tai reikejo kreiptis i teisma ir prasyti nustatyti vaiko lankymo grafika. Ir t.t.
    Jo advokatas buvo nepasidomejes mano padetim finansine ir teismui pareiske, kad reikia atsizvelgti i abi puses, nes vaika reikia islaikyti abiem pusem, o jo puse matot net turi dar viena vaika ir nedirbancia zmona, o jis pats dirba uz minimuma  doh.gif 
  Mano atsakas: Esu dieninio skyriaus studente, gaunu stipendijos 125.00 Lt jei vidurkis bus zemesnis nei 9 balai stipendija mazes iki 60 Lt arba net 35 Lt. Liko studijuoti 2 metai. Sioms studijoms neakyvaizdinio ar vakarinio nera, gyvenu pas tevus ir kol studijuoju islaiko mane su vaiku jie. As pilnai sutinku su advokatu, kad vaika turi islaikyti abi puses ir kadangi vaiko tevas to nedare tris metus ir t.t.
  Aisku taip butu galima bylinetis ir bylinetis, as pasirasiau taikos sutarti ir ramu...

o tai taviskis pradzioj neneige,kad vaikas ne jo,matai maniskis tai plysauja kad ne jo,gasdina ir panasiai,supranti pinigais aptekes tai galvoja kad padeties seimininkas,pas ji zmoniskumo jau nelike,vidus ispuves,jokios morales neturi,normalus vyras juk pasiduometu daugiau kazka,sutiktu islaikyt,na man tas nesuprantamas dalykas,besisrdis,o kiek koncultacija pas advokata mazdaug kainuoja blink.gif
Papildyta:
QUOTE(krisstee @ 2008 07 05, 13:16)
o tai taviskis pradzioj neneige,kad vaikas ne jo,matai maniskis tai plysauja kad ne jo,gasdina ir panasiai,supranti pinigais aptekes tai galvoja kad padeties seimininkas,pas ji zmoniskumo jau nelike,vidus ispuves,jokios morales neturi,normalus vyras juk pasiduometu daugiau kazka,sutiktu islaikyt,na man tas nesuprantamas dalykas,besisrdis,o kiek koncultacija pas advokata mazdaug kainuoja blink.gif

na cia ne i tema,bet kaip galeciau savo leliaus nuotraukite isideti ax.gif
Atsakyti

O jis teisme plysauja, kad ne jo vaikas ar tik siaip kur papuola ? Teisme taip lengvai nepaplysausi ir ten jo statusas nelabai kam rupi. Yra faktai, yrodymai.
O, kad turi pinigeliu tai cia tik i nauda, nes reiskia gali didesniu alimentu prasyti teismo.
Del avataro tai eik i "mano nustatymai"
Atsakyti
čia tas, kad įrodžius tėvystę neturėsi ramybės ar ten vaiko negalės įsivaikinti kitas, tai priklausomai nuo to koks yra tas tėvas, kas jis kaip žmogus.ir jei žmogus turi supratimą, tai manau jokių problemų nekils.na čia pas mane su vienos dukrytės tėvu panaši situacija.bet kaip suprantu, tai tas vaikelio tėvas matyt nėra kaip suaugęs žmogus pakankamai subrendęs, jei pats neprisiima atsakomybės už savo veiksmus.aš tai gerai pagalvočiau ar mano vaikui ateityje nebus dėl to blogai.juk jei prisiteisi išlaikymą ir jis mokės alimentus, o vaiką ignoruos, tai senatvėj vaikas vistiek pagal dabartinius mūsų šalies įstatymus privalės pasirūpinti savo tėvu, kos jis bebūtų buvęs.
Atsakyti
QUOTE(jurgixe @ 2008 07 18, 15:21)
čia tas, kad įrodžius tėvystę neturėsi ramybės ar ten vaiko negalės įsivaikinti kitas, tai priklausomai nuo to koks yra tas tėvas, kas jis kaip žmogus.ir jei žmogus turi supratimą, tai manau jokių problemų nekils.na čia pas mane su vienos dukrytės tėvu panaši situacija.bet kaip suprantu, tai tas vaikelio tėvas matyt nėra kaip suaugęs žmogus pakankamai subrendęs, jei pats neprisiima atsakomybės už savo veiksmus.aš tai gerai pagalvočiau ar mano vaikui ateityje nebus dėl to blogai.juk jei prisiteisi išlaikymą ir jis mokės alimentus, o vaiką ignoruos, tai senatvėj vaikas vistiek pagal dabartinius mūsų šalies įstatymus privalės pasirūpinti savo tėvu, kos jis bebūtų buvęs.

na jo teisi tu,visai nenoriu kad mano vaikas senatvej ji ziuretu,nes manau kad ir priazintu tai tevas butu tik dokumentuose,tai nutariau plauk pasroviui,o laikas parodys :)tik as jau apsisprendziau niekada nesuteikt jokiu teisiu,jei nores gales bendraut ir panasiai,kaip ir visi sako,tie 300lt mane neeisgelbes,o ir nera tokio dar stygiaus lotuliukas.gif
Atsakyti
na pas mane panasi situacija,vis delsiu kreiptis i teismus,nors tiesa pasakius net nenoriu...o ir nenoriu matyt vaikelio ,,DARYTOJO,,(tevu jo tikrai negaleciau pavadint)...
manau ,kad visgi atsiras zmogus, kuris bus vertas Tevo vardo.
o apie tai ka reiks pasakyt vaikeliui,kai ugtels tiesiog dabar negalvoju.tikiu ,kad esu ir busiu gera mama...visgi lazda turi du galus ir jam(darytojui) uz visa tai atsirugs cool.gif tai mane ,kaip ir guodzia tongue.gif
laikausi sios nuomones,kad visgi geriau vienai nei su bloga kompanija mirksiukas.gif
o siaip Dievulis mums dave, pacia nuostabiausia dovana -Vaikus wub.gif o elementais socios tikrai nebusim,nervai ir sveikata visgi brangiau kainuoja....
Atsakyti
QUOTE(Bikergirl_81 @ 2008 07 21, 18:52)
na pas mane panasi situacija,vis delsiu kreiptis i teismus,nors tiesa pasakius net nenoriu...o ir nenoriu matyt vaikelio ,,DARYTOJO,,(tevu jo tikrai negaleciau pavadint)...
o apie tai ka reiks pasakyt vaikeliui,kai ugtels tiesiog dabar negalvoju.tikiu ,kad esu ir busiu gera mama...visgi lazda turi du galus ir jam(darytojui) uz visa tai atsirugs  cool.gif  tai mane ,kaip ir guodzia  tongue.gif
laikausi sios nuomones,kad visgi geriau vienai nei su bloga kompanija  mirksiukas.gif
o siaip Dievulis mums dave, pacia nuostabiausia dovana -Vaikus  wub.gif o elementais socios tikrai nebusim,nervai ir sveikata visgi brangiau kainuoja....

pries priimdama sprendima, pagalvok veliau, kad nereiktu gailetis paciai ir vaikams vargti.
elementais sociau ir vaiku nepamaitinsi
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 07 21, 18:06)
[size=1][/size]
pries priimdama sprendima, pagalvok veliau, kad nereiktu gailetis paciai ir vaikams vargti.
elementais sociau ir vaiku nepamaitinsi

manau ,kad prisiteisus elementus galim tureti daugiau vargo... o tada jau tikrai teks gailetis... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bikergirl_81 @ 2008 07 21, 21:17)
manau ,kad prisiteisus elementus galim tureti daugiau vargo... o tada jau tikrai teks gailetis... blush2.gif

as turejau...
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 07 21, 20:37)
as turejau...

bet dabar tikiuosi baigesi visi vargai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bikergirl_81 @ 2008 07 21, 18:52)
o apie tai ka reiks pasakyt vaikeliui,kai ugtels tiesiog dabar negalvoju.tikiu ,kad esu ir busiu gera mama...visgi lazda turi du galus ir jam(darytojui) uz visa tai atsirugs  cool.gif  tai mane ,kaip ir guodzia  tongue.gif
laikausi sios nuomones,kad visgi geriau vienai nei su bloga kompanija  mirksiukas.gif
o siaip Dievulis mums dave, pacia nuostabiausia dovana -Vaikus  wub.gif o elementais socios tikrai nebusim,nervai ir sveikata visgi brangiau kainuoja....

na kas tiesa tai tiesa smile.gif jie ne tevai,o darytojai mirksiukas.gif as ir va svarsciau svarsciau kas bus,kaip butu ir priejau isvados kad pasroviui plaukt geriausiai,gyvenimas viska i savo vietas sudelioja,ir kaip pagalvojau kad diel tu keliu simteliu nervus tasyti neverta,po to gydymas daugiau atseitu smile.gif su tevais paskutini karta pasvarstem ir nusprendem musu karoliuka patys uzsiauginti smile.gif na tau noriu palinket styprybes ir surast savo laime mirksiukas.gif as tikiu kad mum pavyks biggrin.gif biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(krisstee @ 2008 07 21, 20:54)
na kas tiesa tai tiesa smile.gif jie ne tevai,o darytojai mirksiukas.gif as ir va svarsciau svarsciau kas bus,kaip butu ir priejau isvados kad pasroviui plaukt geriausiai,gyvenimas viska i savo vietas sudelioja,ir kaip pagalvojau kad diel tu keliu simteliu nervus tasyti neverta,po to gydymas daugiau atseitu smile.gif su tevais paskutini karta pasvarstem ir nusprendem musu karoliuka patys uzsiauginti smile.gif na tau noriu palinket styprybes ir surast savo laime mirksiukas.gif as tikiu kad mum pavyks biggrin.gif  biggrin.gif  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif zinoma pavyks! ateis ir i musu kiema svente mirksiukas.gif
ir jums stiprybes! friends.gif
as gyvenu viena su vaikeliu,bet tevai mane palaiko 100% kai reikia padeda,zinoma daugiau moraliskai... ax.gif o siaip sukuosi viena,kolkas skustis niekuo negaliu...sunelis buvo labai laukiamas ,o dabar labai mylimas wub.gif tai pats nuostabiausias Dievo kurinys us kuri as Jam labai dekinga...
kaip sakant jei dave dantis,tai duos ir duonos irnesakyk.gif
o jei is tiesu bus labai blogai tai ateisim ir pasiguosim SUPERMAMOM assa.gif
Atsakyti