Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija

o as turiu kita beda. negaliu rauti net nuo koju. uzteko viena karta pabandyt ir pora savaiciu teko gydytis nes atsirado nemazu pulinuku. tai apie plauku pesima pazastyse ar intymioje vietoje net minties nekyla smile.gif vargstu su peilukais. vargas tikrai didelis nes vakare nusiskutus sekancia diena jau su sijonuku nelabai pavyksta eiti nes viskas jau buna islinde.
del dezodorantu tai reikia labai atsagiai rinktis. manau nuo odos tipo ir jautrumo viskas priklauso. siuo metu naudoju lacoste nes nuo visu kitu alergine reakcija vyksta. o be dezodoranto tai net neisivaizduoju kaip galima eiti i darba.
Atsakyti
QUOTE(Mazulinka @ 2005 06 08, 13:17)
o as turiu kita beda. negaliu rauti net nuo koju. uzteko viena karta pabandyt ir pora savaiciu teko gydytis nes atsirado nemazu pulinuku. tai apie plauku pesima pazastyse ar intymioje vietoje net minties nekyla smile.gif vargstu su peilukais. vargas tikrai didelis nes vakare nusiskutus sekancia diena jau su sijonuku nelabai pavyksta eiti nes viskas jau buna islinde.
del dezodorantu tai reikia labai atsagiai rinktis. manau nuo odos tipo ir jautrumo viskas priklauso. siuo metu naudoju lacoste nes nuo visu kitu alergine reakcija vyksta. o be dezodoranto tai net neisivaizduoju kaip galima eiti i darba.

Tada lieka lazeris.....
Atsakyti
Kazkaip anksciau nesusimastydavau, bet vakar perkant Veet putas akis ukliuvo uz uzraso, kad ju uztenka trim kartam (depiliuojant kojas iki puses). Tai ir iskilo toks klausimukas, kaip depiliuojat kojas: ar tik blauzdas ar ir slaunis apravit?
Idomu butu suzinoti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsenaa @ 2005 06 14, 09:54)
Kazkaip anksciau nesusimastydavau, bet vakar perkant Veet putas akis ukliuvo uz uzraso, kad ju uztenka trim kartam (depiliuojant kojas iki puses).  Tai ir iskilo toks klausimukas, kaip depiliuojat kojas: ar tik blauzdas ar ir slaunis apravit?
Idomu butu suzinoti.  ax.gif

Aš taij visas kojas, ir randakas apraviu ir bikinio stitį ir pažastis ir antakius šiek tiek smile.gif
Atsakyti
as tik blauzdas ax.gif siaip mano koju plaukeliai labai sviesus ir ju nera daug - tai depiliuoju tik iki kelenu, nes ant slaunu beveik ju nesimato biggrin.gif
Atsakyti
Kalbant apie kojas, tai tik blauzdas smile.gif Šlaunų depiliuot nereikia biggrin.gif
Atsakyti
Mano irgi sviesus ir ju ne taip ir daug... anksciau depiliuodavau ir slaunis, bet pastaruoju metu "uzsiimu" tik blauzdomis. Kam per daug vargintis, jei darbo rezultatai virs keliu ne taip jau ryskiai ir matosi... blush2.gif
Atsakyti
Aš irgi dažniausiai tik blauzdas, bet būna užeina noras tai tada viską biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladka @ 2005 06 14, 10:11)
Aš irgi dažniausiai tik blauzdas, bet būna užeina noras tai tada viską biggrin.gif

Paprastai tik blauzdas depiliuoju

bet kartais ir visas kojas - tai čia būna kojų pilingas - nudepiliuojamos senos ląstelės (depiliuoju vašku)

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bajm: 14 birželio 2005 - 09:35
kadangi darbuojuos tuo klausimu su peiliuku tai skutu visas kojas. kai plaukeliai sviesus gal but uztenka tik blauzdas. bet mano kadangi tamsus tai tenka visas kojas. apsidraudziant nuo juokingo vaizdo. nes ne karta maciau ypatingai juokinga vaizda, kai blauzdos buvo nudepiliuotos o virs keliu neblogos garbanos augo. tai vaizdelis tikrai ne koks buvo smile.gif
Atsakyti
ar esate kuri nors bandziusi plaukucius salint su popieriukais kur nereikia nei skusti nei rauti o nutrinti? gal kur matete pirkti lietuvoje?
Atsakyti
nusipirkau vašką depiliacijai, bet neturiu juostelių.

gal žinote kur pirkti?????????????
Atsakyti