Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija

QUOTE(krika @ 2005 06 06, 22:02)
čia jūs vis apie pažastis...pradžią paskaičiau ir toliau nebe  biggrin.gif turiu klausimuką apie kojas. skutu su peiliukais bet po poros dienu man jas taip pradeda niežėti  blink.gif kad baisu darosi, nusikasau iki žaizdų. kas yra? gal keisti reikia peiliuksu į ką nors? bet į ką?

Nežinau šiaip kodėl taip yra, bet ir man tas pats būdavo, kai skusdavau kojas. Dabar darbuojuosi su epiliatoriumi, bet žiūriu, kad ir toks plaukų šalinimo būdas man nelabai tinka g.gif O vat su kremu bandžiau depiliuotis, tai efektas liuksinis thumbup.gif Odytė švelnutėlė. Bet kad neilgam ir daug terlionės. Mano paviršiaus plotas labai didelis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2005 06 06, 21:02)
čia jūs vis apie pažastis...pradžią paskaičiau ir toliau nebe  biggrin.gif turiu klausimuką apie kojas. skutu su peiliukais bet po poros dienu man jas taip pradeda niežėti  blink.gif kad baisu darosi, nusikasau iki žaizdų. kas yra? gal keisti reikia peiliuksu į ką nors? bet į ką?

man ir taip būdavo tai aš pakeičiau į depiliaciją vašku ax.gif ir dabar gyvent lengviau pasidarė. pradžioje ėjau pas kosmetologę o dabar ir pati namie depiliuojuosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2005 06 06, 22:02)

Aš manau, kad dkusdama pakankamai spaudi tuos peiliukus. Tada plaukeliai nusiskuta pakankamai giliai, o kai jie atauginėja - dirgina odą, dėl to ir niežti. Tikrai pabandyk vašką arba elektrinį depiliatorių (pastarasis tikrai ekonomiškesnis, vieną kartą sumokėsi kokius 100 Lt. ir tikrai bent 3-4 metams turėsi) bent jau aš prieš 4 metus pirkau Philips'ą elementarų 2 greičių (rausvą tokį) tai dar dabar turiu ir labai patenkinta ir kito nereikia.
O vaško pleistrams išleisi nemažai pinigėlių.... 1 kartui vos ne 10 Lt. ir tai kažin g.gif
Atsakyti
ačiū už staigius atsakymus. va ir dabar sėdžiu o koją į koją brūžinu. vakar netgi kremuko tepiau, galvojau gal sumažės tas niežėjimas. Jadzka, tu teisi, pasirodo man plaukeliai atauginėja ir todėl niežti. bet kad peiliukų nespaudžiu, o tai po tokio skutimo mano kojos kraujuotos būtų biggrin.gif
aš irgi galvojau apie depiliatorių. bet va nežinau kokio noriu. norėjau su navarotais. bet dabar noriu elementaraus, kad tik to niežėjimo po skutimo nebūtų sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krika: 07 birželio 2005 - 09:21
QUOTE(krika @ 2005 06 07, 10:19)
ačiū už staigius atsakymus. va ir dabar sėdžiu o koją į koją brūžinu. vakar netgi kremuko tepiau, galvojau gal sumažės tas niežėjimas. Jadzka, tu teisi, pasirodo man plaukeliai atauginėja ir todėl niežti. bet kad peiliukų nespaudžiu, o tai po tokio skutimo mano kojos kraujuotos būtų  biggrin.gif
aš irgi galvojau apie depiliatorių. bet va nežinau kokio noriu. norėjau su navarotais. bet dabar noriu elementaraus, kad tik to niežėjimo po skutimo nebūtų  sad.gif

matai, priklaisomai nuo finansų... jei matai, kad turi pora šimtų litų daugiau - tai aišku - pirk su visais įmanomais navarotais... yra tokių kur ir skur\ta ir ale pemza yra ir t.t.
Jei nori iki 100 Lt. išleist - pirk geriau geros firmos bet elementarų. Philips kaip mano dabar išvis kapeikas kainuoja, gal 70 Lt. Na, o kai aš pirkai, kitokių praktiškai nebuvo ir elipiatoriai salyginai brangūs buvo.... Pala, pirkau 1999 metais vasarą. g.gif. Taij ką aš šneku... daugiau nei 4 metai. Apie 6 manyčiau.... ir puikiausiai laikosi smile.gif
Atsakyti
Na mano ir po peiliuko ir po depiliatoriau baisiai niešti kojas,kasau iki kraujo.. cry.gif
Turiu philips depiliatoriu - susikaupiu ir nubrūžinu tuos plauksu ir rami pora savaičių, oj ei šokas ištinka tai imu peiliukus. Bet vat kad bikini pavriau su depiliatorium tai ojoj šoke buvau nuo skausmo, prakaitas upeliu tekėjo iš skausmo veidas kitoj pusėj buvo, doh.gif ale dabar smagu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Barskuole @ 2005 06 07, 10:43)
Na mano ir po peiliuko ir po depiliatoriau baisiai niešti kojas,kasau iki kraujo.. cry.gif
Turiu philips depiliatoriu - susikaupiu ir nubrūžinu tuos plauksu ir rami pora savaičių, oj ei šokas ištinka tai imu peiliukus. Bet vat kad bikini pavriau su depiliatorium tai ojoj šoke buvau nuo skausmo, prakaitas upeliu tekėjo iš skausmo veidas kitoj pusėj buvo,  doh.gif ale dabar smagu blink.gif

Man dar pilingavimas padeda.....
Jei jau nenušveišiu savo kojyčių gerai - plaukeliai neduoda ramybės...
Atsakyti
Na, perskaičius visus postus, tai apie pažastis, kojas ir bikinio sritį maždaug susidariau vaizdelį.
Bet, panos, patarkit ką daryt su ūsiukais? cry.gif Nėra jie pas mane labai jau vešlūs ir juodi, o šviesūs, nelabai ir matosi, bet mane nervina, kai pasitepu krempudra ar paprasta pudra, tai toks vaizdas, kad virš lūpos murzina... doh.gif
Kaip depiliuoti šitą vietą? Gal kas žinot, kokiom priemonėm tai daryti? Gal į kosmetologus kreiptis, kažin kiek tai kainuoja, ar skauda?
Patarkir, a? mirksiukas.gif
Atsakyti
Gali pati bamdyt su vaško juostelėmis, bet manau, kad gali ir kosmetologė juos nuimt ir tai kainuoti iki 10 Lt, skausmo kaip nebūta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MIGA @ 2005 06 07, 11:00)
Na, perskaičius visus postus, tai apie pažastis, kojas ir bikinio sritį maždaug susidariau vaizdelį.
Bet, panos, patarkit ką daryt su ūsiukais?  cry.gif  Nėra jie pas mane labai jau vešlūs ir juodi, o šviesūs, nelabai ir matosi, bet mane nervina, kai pasitepu krempudra ar paprasta pudra, tai toks vaizdas, kad virš lūpos murzina...  doh.gif
Kaip depiliuoti šitą vietą? Gal kas žinot, kokiom priemonėm tai daryti? Gal į kosmetologus kreiptis, kažin kiek tai kainuoja, ar skauda?
Patarkir, a?  mirksiukas.gif

Ūsiukus pešant su vašku, bent jau man ašsiranda spuogeliai. Dabar kai praktiškai nesidažau su pudra - nesimato, bet manau, kad eisiu lazeriu šalint.... manau man bus geriausia...
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 06 07, 11:03)
Ūsiukus pešant su vašku, bent jau man ašsiranda spuogeliai. Dabar kai praktiškai nesidažau su pudra - nesimato, bet manau, kad eisiu lazeriu šalint.... manau man bus geriausia...

Būdama 12-13 m. ūsiukus pešiojau su pincetu, tai jie tamsėjo ir storėjo blink.gif
Nustojus kažkaip vėl pašviesėjo, tai dabar stengiuosi nesureikšminti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 06 07, 11:13)
Būdama 12-13 m. ūsiukus pešiojau su pincetu, tai jie tamsėjo ir storėjo  blink.gif
Nustojus kažkaip vėl pašviesėjo, tai dabar stengiuosi nesureikšminti  mirksiukas.gif

Aš irgi nekreipiu dėmesi per daug į juos... gal kada nors ateity ir sunaikinsiu juos su lazeriu...
Atsakyti