Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija

QUOTE(Frida @ 2005 10 04, 13:39)
a tai kaip ten su ta bikini depiliacija? kiek ten turi nudepiliuoti?
blink.gif

jeigu pirmą kartą (skutant, depiliuojant vašku) - tik plaukelius išlendančius iš kelnaičių

noriu pabrėžti kad svarbu priprasti ne tik prie skausmo

bet ir odą stipriai nedirginti - kitaip bus žiaurus bėrimas

oda turi priprasti - bėrimas čia yra reakcija į nepažįstamą dalyką (procedūrą) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2005 10 04, 07:30)
Tai va, smalsiuke, paziurejau vakar kas ten per kremas: firma kazkokia "BEAUTY FORMULAS", tokia svelniai violetine dezute, pavaizduotas krentantis laselis. Ir mazas Drogo lipdukas uzklijuotas. Tai va mirksiukas.gif Sitas skirtas bikini ir veido depiliacijai.  Dar turiu putas is tos pacios serijos, tai tos visai neblogos, na bet dar tik viena karta bandziau  rolleyes.gif  Nors greiciausiai antra karta ir ju nepirkciau biggrin.gif

aciu. Pavainima prisimenu, buvo toks. Vadinasi, vengsiu.
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 10 03, 10:22)
parduotuvė yra ant kampo
šiaip yra ten ir kitų vaškų
bet visi kiti su juostelėm naudoti

o tas vienintelis elastinis be juostelių - tikrai geras
ir kaina gera blush2.gif

o dėl bikini - pradžioje visada baisiai beria

aš savarankiškai depiliuoju su vašku arba su peiliukais (pagal nuotaiką) apie 1 m.
tai dabar visai neberia
po depiliacijos visada patepu BORO kremuku (turguje pas bobules 2-3 Lt)
ir pažastis juo tepu po depiliacijos

O kaip nusiplėšia, nelieka plaukų? Ir ar labai skauda? Jeigu sakai, kad geras, tai kame tas gerumas? O po to plaukeliai neįauga į vidų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2005 10 05, 12:41)
O kaip nusiplėšia, nelieka plaukų? Ir ar labai skauda? Jeigu sakai, kad geras, tai kame tas gerumas? O po to plaukeliai neįauga į vidų? g.gif

nusipėšia paprastai
užtepi, palauki kol išdžiūs ir trauki už kraštelio

o geras palyginus su prieš tai išbandytais vaškais
ir kaina gera

plaukeliai neįauga jeigu: teisingai plėšti, naudoti pilingą, šiurkščią kempinę + priemonę po depiliacijos
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 10 05, 12:54)

plaukeliai neįauga jeigu: teisingai plėšti, naudoti pilingą, šiurkščią kempinę + priemonę po depiliacijos

o gal gali pasakyti kaip teisingai plesti blush2.gif ir kokias priemones po depiliacijos naudoji? kur pirkai ir pan. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrytuke @ 2005 10 05, 14:14)
o gal gali pasakyti kaip teisingai plesti  blush2.gif  ir kokias priemones po depiliacijos naudoji? kur pirkai ir pan.  4u.gif

BŪTINA tepti vašką palei plaukų augimo kryptį ir plėšti prieš augimo kryptį (tik taip)
kartą per savaitę naudoti kūno pilingą (šveisti sąžiningai) - jei gaila pinigų - galima su kavos tirščiais
kempinė irgi labai gerai (bet reikia rinktis iš geresnių, iš natūralių medžiagų apie 10 Lt)
o po depiliacijos yra ir brangių (yra Solvesteloje, kitose parduotuvėse) ir pigių (aš perku Droge, ten yra įvairių pigių iki 10 Lt) - gerai jeigu sudėtyje yra AHA rūgščių (jos neleidžia plaukeliams įaugti)

gal kam pasirodys, kad viską supirkti daug kainuoja
bet čia netiesa

aš rugpjūčio mėnesį nusipirkau vašką, kempinę, vietoj pilingo naudoju kavos tirščius, dar parduotuvėje pirkau skystį kuris nuvalo vaško likučius bet jis man nepatiko (26 Lt), gelį po depiliacijos (5 Lt)
iš viso mano depiliacijos priemonės kainavo apie 70 Lt (jeigu nepirkčiau skysčio už 26 Lt, būtų mažiau išlaidų)

planuoju, kad čia užteks maždaug metams

su vašku depiliuoju viską - kojos, bikini, pažastys

man atrodo, kad pigu

labai smaagu būna kai viską nusidepiliuoju - pirmas 2 savaites jaučiuosi labai švari ir patraukli wub.gif

dar kartą pakartosiu - svarbu įgūdžiai - jie ateina su laiku - aš depiliacija užsiimu 3 metus
Atsakyti
o tai juk raso ant kremu, kad salinti galima gaktos plaukus, o ,,ten,, toliau tai jau ne ax.gif tai jau man tie terminai... doh.gif bet norisi, kad visur svaru ir svelnu butu unsure.gif su peiliuku tai baisiai nepatogu visur apeiti blink.gif o kremai man nuima tik pacius ploniausius plaukelius sad.gif baisiausi storieji lieka gun_smilie.gif gal as koki negera krema renkuosi? ar zinote kokia stipresni showoff.gif ?
Atsakyti
Ar bikinio zoną visiškai,kad niekur neliktu plaukeliu,nudepiliuoti namų sąlygomis įmanoma? ir su kuo tai būtų galima padaryti?... 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Estrela_ @ 2005 10 17, 13:58)
Ar bikinio zoną visiškai,kad niekur neliktu plaukeliu,nudepiliuoti namų sąlygomis įmanoma? ir su kuo tai būtų galima padaryti?... 4u.gif  smile.gif

su peliukais sad.gif oi nekenciu to uzsiemimo... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 10 03, 09:40)
Savanorių 11 (netoli Vingis kino teatro, ten kur važiuoja trulikai, išlipti stotelėje priešais Hyper Rimi toje pusėje kur Vingis)
parduotuvė SOLVESTELA
parduodamas elastinis vaškas
nereikia juostelių, jis džiūsta ir nelimpa - traukti už kraštelio
1 kg 30 Lt

super thumbup.gif
naudoju pažastims, bikini, kojoms

Bajm, o kaip tas vaskas atrodo? Nuvariau i SOLVESTELA (beje, jie persikele i Jasinskio 3-13), tai ten konsultantes ar kas ten tokios, pacios visai nieko nezino. Ima vasko indeli ir skaito nuo informaciniu lipduku g.gif Tai ta pati ir pirkejai gali padaryt... Zodziu jos padare isvada, kad tas vaskas, kur nereikia juosteliu, yra tokioj plastikinej permatomoj dezutej (panasi i tokia kaip parduotuvej misraines deda biggrin.gif ) geltonos ir oranzines spalvos buvo. Tai ar cia tas?smile.gif O visiems kitiems sake reikia juosteliu.
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2005 11 15, 14:35)
Bajm, o kaip tas vaskas atrodo? Nuvariau i SOLVESTELA (beje, jie persikele i Jasinskio 3-13), tai ten konsultantes ar kas ten tokios, pacios visai nieko nezino. Ima vasko indeli ir skaito nuo informaciniu lipduku g.gif  Tai ta pati ir pirkejai gali padaryt... Zodziu jos padare isvada, kad tas vaskas, kur nereikia juosteliu, yra tokioj plastikinej permatomoj dezutej (panasi i tokia kaip parduotuvej misraines deda biggrin.gif ) geltonos ir oranzines spalvos buvo. Tai ar cia tas?smile.gif O visiems kitiems sake reikia juosteliu.

to vaško forma yra tokia: panašaus dydžio ir formos kaip būna vatos diskeliai makijažui nuvalyti
spalva geltona - pakankamai tamsi

o supakuotas vaškas į pakankamai didelį baltą nepermatomą maišą - ten jo 1 kg (tų vaško diskelių yra daug)

tikrai žioplos konsultantės schmoll.gif

o parašyk kur ta pardė konkrečiai užeisiu pažiūrėsiu

kai aš pirkau, man viską paaiškino

beje jis ir tada buvo vienintelis naudojamas be juosstelių - gal dabar tau siūlo mažesnio kiekio įpakavimą?

1 kg kainavo beveik 30 Lt (29 Lt su centais)
Atsakyti
QUOTE(daivaa @ 2005 10 03, 15:44)
sveikutes 4u.gif

matau kad cia yra profesionaliu. tai va pries kelias savaites pirma kart gyvenime  nuejau darytis koju ir bikinio depiliacija, tikejausi kad didziaja dali bikinio nudepiliuos, o nudepiliavo tik ten kur plaukiukai is triusikeliu krastu islende buvo. daug maz apdepiliavo aplink triusikelius blink.gif  tai cia skaitosi bikinio depiliavimas?!  g.gif  as jos paklausiau tai sako jo cia bikinio depiliavimas g.gif
niako nesuprantu o as galvojau kad viska nudepiliuoja tik plonyte juostele palieka. ir dar sitiek pinigu paeme uz keliu plauku isrovima doh.gif

Ir kiek kainavo tas "malonumas" ax.gif ?
Atsakyti