Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija

QUOTE(Morgan @ 2005 11 18, 00:15)
Etualyje,Savanoriu pr. 11.Ten tokia Birute dirba.As pas ja pastoviai lankaus.Kaina apie 35 lt.Ten priklauso kiek vasko sunaudoja,bet skirtumas galima buti kokie 5 lt plius minus.

O ji gerai nuplėšia ar irgi tik kraščiukus? g.gif
Atsakyti
Yep, acius uz info biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nightingale @ 2005 11 18, 12:26)
O ji gerai nuplėšia ar irgi tik kraščiukus?  g.gif

Ten toliau irgi nuplesia.Viskas kaip turi but. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ZemuogiuPievele @ 2005 11 18, 20:27)
Yep, acius uz info  biggrin.gif

Ner uz ka, biggrin.gif .Grazinkites,mergaites. mirksiukas.gif
Atsakyti
Tik ka susisiekiau su savo kosmetike.Kol buvau isvaziavus ji i Vokiecius isvaziavo dirbt,visam cry.gif cry.gif Dabar pati naslaite cry.gif Atsiprasau,kad pralinksminau,o dabar teko nuvilt. blush2.gif
Atsakyti
As cia visa tema perskaiciau ir man iskilo klausimas, kas labiau apsimoka ar salinti bikinio plaukelius su vasku, ar eiti pas kosmetologe? Nes bandziau su depiliaciniu kremu, tai rezultatas nepatiko, nes lieka plaukeliu ir vis tiek paskui reikia skusti peiliuku, o nuskutus atsiranda spuogeliu ir atrodo fuuu. cry.gif Tai pagalvojau pabandyti vaska, tik baisoka truputi, kad kai pati darysiu skaudes unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(v_a_r_l_y_t_e @ 2005 11 20, 22:53)
As cia visa tema perskaiciau ir man iskilo klausimas, kas labiau apsimoka ar salinti bikinio plaukelius su vasku, ar eiti pas kosmetologe? Nes bandziau su depiliaciniu kremu, tai rezultatas nepatiko, nes lieka plaukeliu ir vis tiek paskui reikia skusti peiliuku, o nuskutus atsiranda spuogeliu ir atrodo fuuu.  cry.gif  Tai pagalvojau pabandyti vaska, tik baisoka truputi, kad kai pati darysiu skaudes  unsure.gif

Ar taip ar taip skaudės.
Aš depiliuodavausi pas kosmetologę. Vašku nudepiliuoti plaukeliai atauga man jau po savaitės. Kad vėl juos galima būtų depiliuoti reikia atauginti iki tam tikro ilgio. O tada vaizdelis tikrai nekoks. Tai kokia prasmė mokėti pinigus, kentėti skausmą ir kokią savaitę vaikščioti apžėlusi, kad galėtum vėl depiliuoti schmoll.gif

Nerandu būdo, kuris man būtų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RuBy^ @ 2005 11 20, 23:01)
Ar taip ar taip skaudės.
Aš depiliuodavausi pas kosmetologę. Vašku  nudepiliuoti plaukeliai atauga man jau po savaitės. Kad vėl juos galima būtų depiliuoti reikia atauginti iki tam tikro ilgio.  O tada vaizdelis tikrai nekoks. Tai kokia prasmė mokėti pinigus, kentėti skausmą ir kokią savaitę vaikščioti apžėlusi, kad galėtum vėl depiliuoti  schmoll.gif

Nerandu būdo, kuris man būtų  thumbup.gif

Man irgi vienas iš didžiausių depiliavimo vašku minusų ir yra tai, jog norint nudepiliuoti, reikia užauginti iki tam tikro ilgio... blink.gif
Atsakyti
oj kaip vargstu su bikiniu...skutu-beria, depiliuoju (vašku(pas kosmetologe, bet tik vieną kartą), šalto vaško juostelėm(pati) netgi pincetu ir epiliatorium(pastaruoju perdaug skauda) -įuginėja plaukeliai..ir šiaip spuogelių atsiranda...ką daryt? cry.gif
Bajm minėjo pylingą, ar tikrai padeda? nes jau nebežinau ką ir bedaryt
Atsakyti
Man irgi labai berdavo kai skutau,be to vasara tai kazkoks siaubas,atauga per diena.Del to ir pasirinkau vaska.Galvojau,kad laaaabai skaudes.Nera taip baisu,be to tik pirma karta skaudziau,po to jau normaliai.Tas vienkartinis skausmelis vertas to.
Atsakyti
Na ka, teks teks bandyti su vasku sad.gif Skaudes, tai skaudes, grozis reikalauja auku biggrin.gif Tik tikiuosi, kad ta auka atsipirks huh.gif Is tu peiliuku jokios naudos, nes plaukus pakeicia spuogai... cry.gif
Atsakyti
Tikra tiesa.Man nusidepiliavus kojas,nesvarbu su kuo,jau kai plaukeliai po kokiu 3 dienu pradeda lyst,taip niesti.Kuo tik netepu.Gal turit pasiulymu,mergaites?
Atsakyti