Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija

Esu bandžiusi depiliacinį kremą VEEt. Iš pradžių kelis kartus buvau labai patenkinta, bet vėliau ant kojų atsirado tokie raudoni ploteliai, turbūt pasidarė alergija. Turiu ir epiliatorių, bet naudojau tik 2 kartus. Pirmą kartą irgi viskas buvo gerai, kol supratau, kad jis išrauna tik biški paaugusius plaukelius, o mažų net neužkabina. Taip kad teko ir su juo atsisveikint, nors ir išleidau daug pinigų verysad.gif Dabar tik skutu, bet po to bikini srityje atsiranda kartais bėrimų, tai pabandžiau naudot vaiko kremuką BEPANTHEN ir viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrytuke @ 2006 01 30, 18:16)
gerai kad pranesei  thumbup.gif  o as jau ryt ruosiasi lekti pirktis  doh.gif

aha, as jau irgi planavau ryt keliaut doh.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2006 01 30, 15:48)

Naujienos elastinio vaško laukiančioms(-tiems?): šiandie apsilankiau Jasinskio 3-13, tai sakė, kad jau siuntą išsiuntė, dokumentus gavo, tai galbūt atsiųs ketvirtadienį. Vienžo kitą savaitę jau galima tikėtis gaut pešamosios masės  lotuliukas.gif

Gal kas zinote kur Kaune galima sito gerio isigyti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrytuke @ 2006 01 30, 18:16)
gerai kad pranesei  thumbup.gif  o as jau ryt ruosiasi lekti pirktis  doh.gif

g.gif Idomu kiek to vasko atves, nes kai suleksim visos, tai gali ir pritrukt lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš veido sričiai išbandžiai šviesinamąjį kremą, "BYLY", berods, likau labai patenkinta, daug rečiau reikia depiliacijos
Atsakyti
ech, mergaites, elastinio vasko vis dar nera sad.gif sake 7 diena jau turetu but. tikekimes. nes turbut pacios ten nieko nezino... mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugnisss: 02 vasario 2006 - 15:28
QUOTE(Monika @ 2006 01 31, 09:15)
Aš veido sričiai išbandžiai šviesinamąjį kremą, "BYLY", berods, likau labai patenkinta, daug rečiau reikia depiliacijos

O kur to balinamojo kremo galima įsigyti? Aš juo šviesindavau plaukelius ant rankų, bet dabar niekur neberandu pirkti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnisss @ 2006 02 02, 15:28)
ech, mergaites, elastinio vasko vis dar nera sad.gif sake 7 diena jau turetu but. tikekimes. nes turbut pacios ten nieko nezino...  mad.gif

Labutis 4u.gif Paskaicius jusu patarinus ir pasidalinta patirti nutariau ir as isbandyti si vaska, tik man siek tiek toloka iki Vilniaus smile.gif Gal galit parasyt sio vasko pavadinima, paprasyciau, kad parveztu. Aciukas smile.gif
Atsakyti
tai kad jis be pavadinimo unsure.gif elastinis vaškas ir tiek, pardavėjos supras mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 02 05, 21:29)
tai kad jis be pavadinimo  unsure.gif elastinis vaškas ir tiek, pardavėjos supras  mirksiukas.gif

Aciu, tikiuosi mokesiu isaiskint ko man reikia biggrin.gif (juk ne pati priksiu )
Atsakyti
QUOTE(veiren @ 2006 02 06, 10:17)
Aciu, tikiuosi mokesiu isaiskint ko man reikia biggrin.gif (juk ne pati priksiu )

nepamiršk pasakyti, kad vaškas naudojamas be juostelių (kai aš pirkau - prieš pusmetį toje parduotuvėje jis buvo vienintelis naudojamas be juostelių)
Atsakyti
paskutines naujienos is elastinio vasko fronto - jo vis dar NERA verysad.gif gal vakare, gal rytoj, gal.......... unsure.gif
Atsakyti