Pazastims- skutimas, kojoms- epiliatorius.
QUOTE(laurynaa @ 2006 02 07, 13:49)
paskutines naujienos is elastinio vasko fronto - jo vis dar NERA
gal vakare, gal rytoj, gal.......... 

Ot grazu, kaip tik prisiskaiciau cia pas jus ir sugalvojau isigyti, tai pasirodo, niekaip neatveza

QUOTE(xlr @ 2006 02 07, 14:06)
Pazastims- skutimas, kojoms- epiliatorius.
A6 irgi turiu epoliatorių, bet naudojau jį tik 2 kartus

QUOTE(Leticija @ 2006 02 07, 15:42)
A6 irgi turiu epoliatorių, bet naudojau jį tik 2 kartus
Jis juk neužkabina trumpų plaukelių ir reikia laukti kol kojytės "apžels". Žiemą gal ir galima palaukti kol tie plaukeliai paaugs, bet vasarą
depiliacijos prireikia maždaug kas 3 d.

hmm, man ir maziausius plaukelius uzkabina, neturiu jokiu problemu del to

Papildyta:
QUOTE(laurynaa @ 2006 02 07, 13:49)
paskutines naujienos is elastinio vasko fronto - jo vis dar NERA
gal vakare, gal rytoj, gal.......... 

pikta darosi!

QUOTE(Ugnisss @ 2006 02 07, 14:51)
hmm, man ir maziausius plaukelius uzkabina, neturiu jokiu problemu del to 
Papildyta:
pikta darosi!
kada dabar vaziuosi ziuret? gal kaip nors susikooperuotumem?
paimtum ir man tuo paciu, skolinga neliksiu! 

Papildyta:
pikta darosi!

man irgi epiliatorius nurauna visus beveik plaukelius,na o kurie lieka tai jau tikrai nepastebimi is pusmetrio

o as i ta parde jau nebevaziuoju, nes pora kartu buvau, aciu

As epiliatoriu vasara pirkau, tai jis man viska puikiausia israuna ir jokiu problemu. Kiek zinau, pazastis geriau skusti, nes galima pesant kazka pazeisti ar pan.
QUOTE(xlr @ 2006 02 07, 16:17)
As epiliatoriu vasara pirkau, tai jis man viska puikiausia israuna ir jokiu problemu. Kiek zinau, pazastis geriau skusti, nes galima pesant kazka pazeisti ar pan.
aha, apie pazatis rase cia keletas merginu,kad buvo kazkokie siaubingi guzai atsirade nuo depiliacijos

nors pati ir toliau depiliuoju pazastukus, nes man labai patogu,jokiu problemu, o svarbiausia kad nesimato skutimo zymiu, nes jau buvo plaukai patape kaip mazi seriukai tik nuskuti ir po keliu val jau mazyciai juodi taskiukai matosi

Nežinau, jau 2 metus naudoju epiletorių ir tfu, tfu. Skaudėti , tai skauda ,bet taip greitai neatauga, kaip nuo peiliukų, man užtenka 2 kartus per mėn. ir visos mano bendradarbės naudojasi ir labai patenkintos.dar aišku žiūrink kiek tų plaukų yra.
Tai gal čia nuo epiliatoriaus rūšies priklauso?
Aš turiu Satinelle iš PHILIPS, kai pirmą kartą pabandžiau, tai viskas buvo gerai, bet kaip po savaitės pradėjo lyst plaukeliai ir vėl pabandžiau,tai jis man trumpų plaukelių neužkabino. Gali brūžint kiek nori

Mano pats paprasčiausias Philips, vieno greicio ir viskas gerai gaunasi. Esu bandžiusi brangų, lėtesnį, atseit mažiau skaudės, nieko panašaus, kuo greičiau, tuo geriau.
QUOTE(Leticija @ 2006 02 07, 18:46)
Tai gal čia nuo epiliatoriaus rūšies priklauso?
Aš turiu Satinelle iš PHILIPS, kai pirmą kartą pabandžiau, tai viskas buvo gerai, bet kaip po savaitės pradėjo lyst plaukeliai ir vėl pabandžiau,tai jis man trumpų plaukelių neužkabino. Gali brūžint kiek nori 

Pas mane taip pat Philips, bet neturiu kuo skustis. O ir depiliuojuosi ne dazniau kaip kas antra savaite. Jei aplinka leidzia ir reciau, nes ne visi atauga vienu laiku. Tai siek tiek paauginu, o po to kokias 3 sav. nereikia del to sukt galvos

Pastebejau, kad plaukeliu neuzkabina jei dregna patalpa arba pradedu prakaituot.
QUOTE(laurynaa @ 2006 02 07, 17:10)
man irgi epiliatorius nurauna visus beveik plaukelius,na o kurie lieka tai jau tikrai nepastebimi is pusmetrio
beje mano epiliatorius su tokiu (
na kaip cia paaiskinti....) uzdedamu "voleliu" kuris pakelia visus alei vieno (nu beveik
)plaukelius
jokio vasko negavau, tai dabar tik skambinu, paklausiu, gaunu atsakyma ir viskas 

Tai pranesinek naujienas, as irgi labai noriu.
To UGNISSS, as turbut galeciau tau paimti, jei nelabai turi galimybes, nes dirbu nelabai toli ir bet kada islekti is darbo galiu