Įkraunama...
Įkraunama...

Padidėjęs leukocitų kiekis kraujyje

Sveikutes, turiu problemele, mano leukocitu kiekis kraujyje 14. kai norma kiek suprantu 4-8. Gal kuri turi patirties besigydant, ar beieskant priezasties?
Aciu
Atsakyti
o man sake ginekologė, kad taip ir turi buti. pas mane leukocitų 10.
Atsakyti
man irgi sake, kad nesciom gali but padidejes tiesiog be priezasties, pas mane 11
Atsakyti
iki kiek tas padidejimas yra normalu? g.gif pas mane pries savaite buvo 13 o dabar jau 14,7 doh.gif ir jau nelabai skaito kad normalu
Atsakyti
Labas vakaras merginos,aš čia pas jus naujokė.Deja turiu ir aš bėdų su kraujo tyrimu leukocitai 14.9,o dar darė ir CRB tai atsakymas "teigiamas" .Gal kas galit pakonsultuot ar reikėtu labai sunerimt ir kaip nustatyt kas kelia uždegimą? g.gif
Atsakyti
man buvo padideje, bet sake nestuke.gif normalu didesnis.
Atsakyti
pas mane ta pati beda
ginekologe siuncia pas LOR kad paimtu paseli ir paziuretu ar kas ten neauga.... jei nepasitvirtins sake ims paseli is maksties.,...

keista bet mano savijauta gera, kur gali buti uzdegimas nesuvokiu
Atsakyti
labutis, pas mane ta pati problema. padare kraujo tyrima ir rado kad leukocitu 14.4. tai siuncia dabar pasidaryti mokama kraujo tikslesni tyrima. idomu ka parodys. bet manau nieko gero nebus. sako kad organizme kazkoks uzdegimas, bet nesuprasi kur yra g.gif mane pienlige kankina, galvoju gal cia bus priezastis g.gif
Atsakyti
Sveikos,

man irgi kraujo tyrimas parodė padidėjusį leukocitų kiekį. Kiek tiksliai tai nžn., bet mano ginė liepė nueiti pas savo vidaus gydytoją, kad plaučius paklausytų ir pan. Tipo rodo kažkokį uždegimą, gerklę tai man skaudėjo prieš kelias dienas iki kraujo tyrimo, tai gal sako nuo to, bet vis tiek nusiuntė pas vidaus gydytoją.

Tai bus matyt unsure.gif O šiaip tai gerai jaučiuosi.
Atsakyti
Man pirmojo nestumo metu leukocitu buvo 14, dabar - vel tiek pat.
Ir nieko. Niekur manes nesiuncia ir nieko cia nereik daryt. Na, rodo kazkoki uzdegima, arba kitaip tariant - padidejusi musu organizmo darba ir savotiska mobilizacija.. Bet juk taip ir yra mirksiukas.gif
Nieko blogo nei tada pries 3 metus nerado, ir dabar neranda.. Tik tiek, kad kai gime dukryte, jos kraujyje leukocitu kiekis taip pat buvo didelis. Bet juk nieko kito negalima tiketis - kraujotaka tai bendra buvo.. smile.gif Dabar mergiotei leukocitu kiekis absoliuciai normalus.
Nezinau, ar verta cia per tuos gydytojus lakstyt ir venas badytis.. g.gif
Atsakyti
is tikruju kiek gydytoju, tiek nuomoniu - seimos gydytoja veja kele, kai pries 3 sav. kraujyje leukocitu buvo 13, o mano gine sake, kad nestukems tai visai norma. ir net neaisku nuo ko tie pokyciai, nes seimosgyd. siunte ir pas LOR, ir pas urologa - ir nieko. o vat dariau pries savaite ir tu leukocitu tebuvo 10,41. tai ir zinok nuo ko cia sumazejo.. smile.gif
Atsakyti
Pas mane irgi padidejes tas kiekis, bet tik per pirma vizita gydytojas liepe dantis pasitikrint, ar nera kiauru ir pan, sake daznai nuo dantu buna, as iskart ir nuvariau, susitvarkiau. Bet ir toliau visada pakile tie liaukocitai, ir nieko cia baisaus. Bet dantis svarbu susitvarkyt, nes galit persileist del dantenu uzdegimu visokiu.
Atsakyti