Man pačioj pradžioj leukocitų buvo 13. Gydytoja sakė, kad net nuo paprasčiausios slogos jų kiekis pakyla. Leukocitai atlieka gynybinę organizmo funkciją.
nu kaip gerai,kad radau šią temą,o tai jau buvau persigandus dėl padidėjusių leukocitų,bet dabar matau,kad tai yra kaip ir norma
tai galėsiu ramiai miegot

Sveikutes, as irgi cia naujoke, va man ta pati beda - per daug leukocitu, bet kai klausiau gydytojos, tai sake kad cia organizmas nepripazysta vaikelio, ji mato kaip svetimkuni, todel ir buna padidejes leukocitu kiekis.

Pas mane taip pat buvo ta pati problema- gydytoja nenorejo i tai pro pirstus ziureti, sako, net menkiausios rizikos negalima leisti. Padarem ivairiu tyrimu, viskas tvarkoje, tik gerkleje siek tiek bakteriju kazkokiu pasirode- nieko baisaus. Bent esu rami.
Sveikos,
Man irgi padidejo leukocitu. Rado 14.Israse antibiotiku. O jums skirdavo antibiotiku?
Kazkaip man baisu,nes visgi rado infekcija taip iseina
Pradeda negeros mintys i galva lyst. O gali tai salygoti ar rodyti vaiko apsigimimus ar kad blogai kazkas? Nes pradzioje buvo hematoma, dabar kaklelis sutrumpejes,lyg organizmas atmest vis noretu
kazkaip sunkiai man cia einas
Man irgi padidejo leukocitu. Rado 14.Israse antibiotiku. O jums skirdavo antibiotiku?

Pradeda negeros mintys i galva lyst. O gali tai salygoti ar rodyti vaiko apsigimimus ar kad blogai kazkas? Nes pradzioje buvo hematoma, dabar kaklelis sutrumpejes,lyg organizmas atmest vis noretu

Manau turėjo gydytoja paaiškinti jog vien todėl kad laukiesi vaikelio tavo organizme išaugo baltųjų kraujo kūnelių kiekis - organizmas mobilizavosi
Ir jei į organizmą patenka kokia bakterija, iš karto visi jie puola ją "skriausti", iš esmės staigų leukocitų padidėjimą gali lemti netgi reakcija į maista - išskirtine tokia savybe pasižymi kai kurie grybai (gal namie ar kinų restorane valgei). Priežąsčių to gali būti begalė. Jei paskutiniu metu medicininėje kortelėje buvo nelabai jau gerų įrašų, tai gydytoja vien dėl to kad išvengti bet kokios galimos rizikos susijusios tiek su tavimi, tiek su vaikeliu ir skyrė antibiotikų kursą. Tu juk irgi nenori rizikuoti. Kokių nors negerumų tikrai dėl to nebus ir būti negali, o tavo baimės visai natūralios - rūpiniesi už du
Ko laukiat - berniuko ar mergaitės

Ko laukiat - berniuko ar mergaitės

QUOTE(giedre84 @ 2009 09 08, 19:13)
Sveikos,
kazkaip sunkiai man cia einas 

Sveika

QUOTE(nenuorama1 @ 2009 09 18, 11:40)
Sveika
Pas mane rado panasiai 14 ... Padareme pakartotina tirima po kazkiek laiko, leukocitu sumazejo apie 12. Bet jokiu vaistu ar antibiotiku neskire
Gine sake kad normalu, viskas tvarkoje . Taip kad nesijaudink 

Dekui,ramiau kazkaip jau

Man kazkur nuo 12 savaites padaugejo leukocitu, dabar irgi apie 14 ..gine sao negerai, reikia ieskot priezasties,jau padariau nosiarykles paseli, nes persalus buvau 2 kartus, anksciau dare is maksties paseli, tai isaugo bakterja, geriau kursa antibiotiku..ir vis nemazeja leukocitu kiekis..ir kur priezastie ieskoti?
gal kas gali pasakyti kokius tyrimus dare, gal ja rado?
nes jau nebezinau kur ieskot priezasties

As pries kelias dienas atsiemiau savo krauja is laboratorijos. leukocitu 10. laborante pakraipe galva, sako, kuo sergi, sakau niekuo, esu sveika kaip ridikas. Tada ji dar pagalvojo, sako, gal laukiesi? Taip, atsakiau - tada sako cia viskas visiskai normalu ir gerai - taip ir turi buti!
Pilviniui tuo metu 8 sav ir 4 dienos