Įkraunama...
Įkraunama...

Padidėjęs leukocitų kiekis kraujyje

siandien psidariau slapimo tyrima, tai parode 500 leu/ul doh.gif , ji atlikdama viska dariau teisingai, esme ta, kad net einant man skauda kazkur viduje, treciadieni kartosiu, ziuresiu ka rodys unsure.gif
Atsakyti
Gal kas esate susidure su tokiu dalyku g.gif ? Nestumo metu padidejes leukocitu kiekis kraujyje. 13, o norma yra 9. Be to CRB 11, o norma 5. Siunte i infekcine tyrimu del uzdegimu, nieko nerado, hematologe tvirtina, kad cia tokia organizmo reakcija i nestuma, ginekologe mano kraipo galva, nerimauja. Man taip pat neramu labai, ar cia taip turi buti, ar kazka dar tirtis, jauciuosi puikiai, nei ka skauda, nei ka. schmoll.gif
Atsakyti
CRB prie infekcijų kyla gerokai arčiau šimto. 11 yra visiškai normalu nėštumo metu. Leukocitų kiekis kai kurioms moterims irgi gana smarkiai padidėja. Ne tau vienai taip, hematologė yra teisi. Jei nerado jokių kitų akivaizdžių infekcijos požymių, vadinasi viskas tvarkoje.
Atsakyti
QUOTE(brown-eyed @ 2012 09 22, 14:48)
Gal kas esate susidure su tokiu dalyku g.gif ? Nestumo metu padidejes leukocitu kiekis kraujyje. 13, o norma yra 9. Be to CRB 11, o norma 5. Siunte i infekcine tyrimu del uzdegimu, nieko nerado, hematologe tvirtina, kad cia tokia organizmo reakcija i nestuma, ginekologe mano kraipo galva, nerimauja. Man taip pat neramu labai, ar cia taip turi buti, ar kazka dar tirtis, jauciuosi puikiai, nei ka skauda, nei ka. schmoll.gif

Man padidejo leukocitu kiekis nestumo pabaigoje, paskutini menesi. Nepamenu kiek, bet virs normos. Jauciausi gerai. Kadangi jau buvo pabaiga, teko laukti gimdymo.

Vaikas gime 41 su puse savaites, dalis vandenu buvo negeri. Vaikui gimus itare infekcija, atliko daug tyrimu, bet nieko nerado. Tiesa, vaikas veme pirma para vandenim, reikejo plauti skranduka, negalejo zisti. Praplovus viskas susitvarke.
Atsakyti
Man dabar 12sav o leukocitu kiekis 12 labai neramu ,nors jauciuosi gerai
Atsakyti
Na nepergyvenk, as jau kiek aplaksciau ir infekcinej, ir pas hematologus 3 kartus siunte, pas mane pastoviai 13, pries kelias savaites net 16 buvo leukocitu, bet visur tvirtina, kad TAI NORMALU nesciai moteriai. Svarbu GERAI jautiesi. Antakalnio klinikose buvau nusiusta, kad stebetu vaikelio bukle del kraujo to, tai sake viskas tvarkoj, maziau kreipt demesio i tuos leukocitus. Be to man ir CRB per didelis, jis uzdegima atseit rodo, bet kad nieko neranda, tai ramu. Sake kad nestumo metu gali dideti ir mazeti bet kiek kartu i diena tie kraujo rodikliai. Taip kad tikrai nusiraminau, svarbiausia gerai jaustis paciai, ir viskas gerai bus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brown-eyed @ 2012 11 26, 17:57)
Na nepergyvenk, as jau kiek aplaksciau ir infekcinej, ir pas hematologus 3 kartus siunte, pas mane pastoviai 13, pries kelias savaites net 16 buvo leukocitu, bet visur tvirtina, kad TAI NORMALU nesciai moteriai. Svarbu GERAI jautiesi. Antakalnio klinikose buvau nusiusta, kad stebetu vaikelio bukle del kraujo to, tai sake viskas tvarkoj, maziau kreipt demesio i tuos leukocitus. Be to man ir CRB per didelis, jis uzdegima atseit rodo, bet kad nieko neranda, tai ramu. Sake kad nestumo metu gali dideti ir mazeti bet kiek kartu i diena tie kraujo rodikliai. Taip kad tikrai nusiraminau, svarbiausia gerai jaustis paciai, ir viskas gerai bus. 4u.gif

oi tikiuosi kad tikrai viska gerai ,nes ir patc nestumas nera lengvas ,tai tada visko prisigalvoji doh.gif
Atsakyti
QUOTE(robertukas @ 2012 11 26, 18:50)
Man dabar 12sav o leukocitu kiekis 12 labai neramu ,nors jauciuosi gerai

Nestumo metu normalu iki 14 .
4u.gif
Pas mane virs 25 buvo... Bet crb geras. Po daug tasymosi po ligonines, tyrimu kruvos... Diagnoze : nestumas. Taip organizmas reaguoja i vaisiu.

Jeigu jums ramiau, pasidarykite crb. Jeigu jis geras...pamirskite ir dziaukites 4u.gif
Atsakyti
Man nuo pat nestumo pradzios leukocitai virsija norma t.y. 14
Bet slapimas geras, jei jau butu negerai kazkas rodytu ir slapimas, visi kiti tyrimai ok. Gydytojas taip pat ramina, kad cia del nestumo pakylimas mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos reikia pagalbos,vyras uzsienyje susirgo..eme krauja buvo 230 ko neaisku,po dienos gerimo antibiotiku nukrito iki 209,gyd sako gerai....ka cia reiskia..ar gali skirtis skaiciai LT ir uzsienyje nes pas mus ziuriu norma kaip ir 8,0 vyrams....
Papildyta:
QUOTE(Aurio zmona @ 2014 01 15, 15:36)
sveikos reikia pagalbos,vyras uzsienyje susirgo..eme krauja buvo 230 ko neaisku,po dienos gerimo antibiotiku nukrito iki 209,gyd sako gerai....ka cia reiskia..ar gali skirtis skaiciai LT ir uzsienyje nes pas mus ziuriu norma kaip ir 8,0 vyrams....

atsiprasau nemaciau kad cia nestukiu tema doh.gif doh.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,norejau pasiteirauti. Mums 12sawaiciu. Padare slapimo tyrima ir
Eritrocitu rodo 500,o norma iki 5. gal kam taip yra buwe?sako
buna,jei neswariai atlikai slapima.
Atsakyti
As irgi girdejau, kad taip buna, bet leistino maksimalaus kiekio nepasakyciau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OleRa: 17 sausio 2014 - 16:05