Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje

QUOTE(flight @ 2008 08 12, 12:45)
biggrin.gif
Nuperki porą plastikinių smėliadėžių iš Senukų su dangčiu ir ramu  cool.gif

O kur man garantija, kad kol mano vaikas sysiojo ten neatbego katė ir nepridarė kažko rimčiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif o jei dar paukštukas nusilengvino praskrisdamas, aišku tada galima palangos savivaldybę į teismą duot nes visam pliaže smėlis nešvarus, o čia va mintis g.gif g.gif bigsmile.gif atsiimčiau už visas sudirbtas atostogas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2008 08 12, 12:47)
O kur man garantija, kad ...

Jokios garantijos, Carevna, tad žiūrėkit atidžiai, ilsėkitės tik ten, kur sūpynių ir smėliadėžių nėra. tongue.gif

O jei rimčiau, tai pamodeliavau situaciją, kas būtų jeigu būtų, ir manau, kad nedidelėms poilsinėms neapsimoka investuoti į vaikų žaidimo aikšteles, kurios turi būti ne bet kokios (nes mamos forume purkštauja), jas pastoviai prižiūrėti, taisyti tai, kas vaikų sulaužoma ir dar prisiimti atsakomybę už jų kokybę ir saugumą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 12 rugpjūčio 2008 - 11:57
QUOTE(flight @ 2008 08 12, 12:55)
Jokios garantijos, Carevna, tad žiūrėkit atidžiai, ilsėkitės tik ten, kur sūpynių ir smėliadėžių nėra.  tongue.gif

O jei rimčiau, tai pamodeliavau situaciją, kas būtų jeigu būtų, ir manau, kad nedidelėms poilsinėms neapsimoka investuoti į vaikų žaidimo aikšteles, kurios turi būti ne bet kokios (nes mamos forume purkštauja), jas pastoviai prižiūrėti, taisyti tai, kas vaikų sulaužoma ir dar prisiimti atsakomybę už jų kokybę ir saugumą  smile.gif

Dabar reikės žiūrėt kad 5km spinduliu būtų tik karštas asfaltas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nu jo nepatiktų man visai kišt pinigus ir dar klausytis pastovių keiksnojimų schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif na, ar planuojate kas si savaitgali i sventaja? 4u.gif tik kazin kokie orai, atrodo, sestadieni ne taip ir silta, ir lietus.. net nezinau, vaziuoti ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistika_21 @ 2008 08 12, 22:21)
Sveikos  4u.gif  na, ar planuojate kas si savaitgali i sventaja?  4u.gif  tik kazin kokie orai, atrodo, sestadieni ne taip ir silta, ir lietus.. net nezinau, vaziuoti ar ne  g.gif

Aš irgi vis svarstau važiuot ar ne g.gif

Ir kartu ieškau atsiliepimų apie viešbutį "Auksinės kopos" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lili78 @ 2008 08 12, 22:29)
Aš irgi vis svarstau važiuot ar ne  g.gif

Kol svarstysit, laisvų vietų gali ir nebelikti 4u.gif (koks didelis poreikis poilsinių apartamentų šventojoje šiam savaitgaliui, sprendžiu iš nepaliaujamų skambučių nuo pat aštuntos ryto doh.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 13 rugpjūčio 2008 - 08:41
QUOTE(Mistika_21 @ 2008 08 12, 22:21)
Sveikos  4u.gif  na, ar planuojate kas si savaitgali i sventaja?  4u.gif  tik kazin kokie orai, atrodo, sestadieni ne taip ir silta, ir lietus.. net nezinau, vaziuoti ar ne  g.gif

Pasiūlymas: orų prognozių nesekti, nes visisškas absurdas ten oras keičiasi praktiškai kas 15-30min, diena prieš išvažiavimą pranešė superinius orus, bet jau nuvažiavus tą pat dieną Šulija užgiedojo apie baisų lietų su perkūnija, nors nei lietaus nei perkūnijos nebuvo nei kvapo doh.gif doh.gif doh.gif taip, kad jei tik noro yra tai spjauk į viską ir važiuok, tik aš jau atsikandau tokių permainingų orų doh.gif doh.gif mirksiukas.gif

QUOTE(flight @ 2008 08 13, 09:38)
Kol svarstysit, laisvų vietų gali ir nebelikti  4u.gif (koks didelis poreikis poilsinių apartamentų šventojoje šiam savaitgaliui, sprendžiu iš nepaliaujamų skambučių nuo pat aštuntos ryto  doh.gif )

Taigi visi įpratę per žolines maut prie jūros, mes irgi svarstėm ar per žolines ar prieš jas mirksiukas.gif mirksiukas.gif o kai negaudavom atostogų visada per žolines varydavom mirksiukas.gif
Atsakyti
o as paziurejau orus, lietaus lyg ir nezada tik debesuota, manau reikia vaziuot, tik zmoniu tai turbut bus milijonas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrijana @ 2008 08 13, 14:58)
o as paziurejau orus, lietaus lyg ir nezada tik debesuota, manau reikia vaziuot, tik zmoniu tai turbut bus milijonas g.gif

tai tikriausiai, kad bus daug zmoniu, vis tik daugiau iseiginiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrijana @ 2008 08 13, 14:58)

Kad ir praeitą savaitę nemažai jau buvo mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes irgi važiuosim i Šventąją šį savaitgalį thumbup.gif Kiek apskambinau vietų tai visur jau užimta, vienintelį paskutinį Elektrono namelį užsisakiau. Na bent jau sakė, kad paskutinis... Gal kam teko Elektrone poilsiaut? Kažin ar labai ten prastos sąlygos? g.gif Komforto neieškom, o ir kaina pasirodė priimtina...
Atsakyti
Mes vaziuojam jau ryt i Vila Iga. Pirmakart busim sioje poilsiavieteje, taciau kadangi perskaiciau labai gerus atsiliepimus, tai nusprendem pabandyti. Gal dar kas vaziuos ir bus sioje poilsiavieteje? biggrin.gif
Atsakyti