Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje

Mes pirmadienį jau išmaunam thumbup.gif Tikiuosi žmonių po žolinių gerokai apmažės ax.gif ir oras kiaulysčių neiškrės rolleyes.gif nors žada gan neblogus orus.
Atsakyti

Noretume namelio su patogumais nuo rugpjucio 18 d.Gal galite ka nors pasiulyti ?Rasyti i AZ
Atsakyti
QUOTE(shaiba @ 2008 08 15, 15:12)
Noretume namelio su patogumais nuo rugpjucio 18 d.Gal galite ka nors pasiulyti ?Rasyti i AZ

Nemažai skelbimų www.priejuros.lt 4u.gif sėkmės renkantis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shaiba @ 2008 08 15, 15:12)

Mums labai patiko "Baureje" biggrin.gif rekomenduoju 4u.gif nors tai ir ne Sventojoje, bet netoli smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BonaDona: 15 rugpjūčio 2008 - 22:15
Sveiki, visi smile.gif Na mes po 14 dienų atostogų Šventojoje ką tik įžengėmė į namučius biggrin.gif
Ir ką aš galiu pasakyti? Iš 14 dienų saulėtų buvo 3 pusdieniai ir 1 pilna diena, bet čia oras nesvarbiausia, svarbiausia - nuotaika, o ji per atostogas visuomet buvo puiki biggrin.gif
Mes su šeima ir ciuciumi apsistojome pas p. Irena, Džiugučio poilsiavietėje (šalia "Nendrinės pastogės") ir eilinį kartą nenusivylėme. Viskas man buvo labai gerai ir spintos netrūko, ir vietos mediniame namelyje pakako.
Dar kartą išbandyta kavinė "Liūnas" prie Auksinių kopų (ten kur koncertuoja Arnas Klivečka) kaip visuomet nuostabi, maistas ir aptarnavimas - puikūs thumbup.gif , nenuvylė restoranas "Nendrinė pastogė", bet jau kainos doh.gif ir taip visoje Šventojoje, pabrangusios ~20%, pasiruoškit išlaidoms ir nemažoms.
Miestelyje dviračių nuoma - 5-8 Lt/1 val., keturračiai "dviračiai" vaikams ir suaugusiems 15-25 Lt/1 val. Dviračius mes nuomavomės pas Irena - 5 Lt/1 val., kartingų nuoma - nuo 35 Lt/15 min.
Šiaip eilinį kartą nuvylė tvarka: tos pačios duobėtos, nesutvarkytos gatvės, šiukšlini paplūdimiai, perpildytos šukšliadėžės unsure.gif Vieną kartą reikėtų atkreipti visuomenės dėmėsį į kurortinius miestelius ir tvarką juose. Vien mes griždami paplūdimiu namo, surinkome 2 plastikinius maišus šiukšlių, žinau, kiti sakys - ot, durnė doh.gif , bet manau, kad jei kiekvienas susitvarkytų po savęs arba surinktų besivoliojančias po kojomis šiukšles, išloštų visi. Man sunku praeiti, jei matau besivoliojančius butelius, žiebtuvėlius ir kitą "grožį", ir man VISAI negėda tongue.gif Man gėda šiukšlinti cool.gif
Atostogaujantiems ir tam besiruošiantiems linkiu geros nuotaikos, dirbantiems - gerų darbų ir neįkyrių klientų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uogiux: 16 rugpjūčio 2008 - 19:41
QUOTE(lili78 @ 2008 08 12, 22:29)
Aš irgi vis svarstau važiuot ar ne  g.gif

Ir kartu ieškau atsiliepimų apie viešbutį "Auksinės kopos"  blush2.gif

Labai patariu ten vaziuoti,mes buvom labai geri atsiliepimai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogiux @ 2008 08 16, 20:40)
manau, kad jei kiekvienas susitvarkytų po savęs arba surinktų besivoliojančias po kojomis šiukšles, išloštų visi.

Na po svetimų nerankioju, bet savo šiukšles visada susirenkam, net saulėgražų lukštų nemėtom į maišiuką kraunam mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2008 08 17, 19:58)
Na po svetimų nerankioju, bet savo šiukšles visada susirenkam, net saulėgražų lukštų nemėtom į maišiuką kraunam  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

as irgi, drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ojojoj @ 2008 08 17, 21:39)
as irgi,  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Mes taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Mes taip pat praleidome keliata dienu Šventojoje, net gaila buvo isvaziuoti, bet nieko nepadarysi, tokie grazus dalykai tesiasi trumpai.

Kopose mes nesedejom, nes su vezimu ten neivaziuojam, bet pajuris man visai patiko, tikrai neuzkliuvo siuksles rolleyes.gif, o vat palangos papludimiai tikrai smirdedavo ir tie tokios juodos zoles prie krantu ne kaip atrodydavo, ypac prie Palangos tilto doh.gif
Man Sventoji mielesne, zinoma nepatiko tie apgriuve pastatai, bet tai gal tu pastatu savininku kalte, kad jie nesusitvgarko, bet as praeinu pro sali ir tiek, nekreipiu demesio.

Žodžiu mes gyvenome namelyje su visais patogumais juros g., vos atidarius duris is karto pusynas, tai jeigu lydavo lietus mes vezima mansartoje pastatydome ir mergytes sau ramiausiai miegodavo, radome privaziavima ir prie juros prie gelbetoju stoties, ten masinos gali pravaziuoti, taigi ir musu vezimas tilpo smile.gif, o paskui jau pajuriu gali vaziuoti kur akys mato, nes ratai dideli ir ji stumti lengva.

zodžiu buvau patenkinta ir gyvenimo salygom ir Sventaja, valgeme mes namuose, todel apie barus nieko negaliu papasakoti, bet pramogu tikrai sau gali susirasti, tik reikia noro mirksiukas.gif

Tiesa parduotuviu tai tikrai nedaug, padrindine "Centukas " doh.gif tai maisto geriau is namu atsivezti, arba sustoti kokioje Klaipedoje ar Palangoje, na o zuvies ten tikrai skanios ir daug yra mirksiukas.gif

Sekmes visoms atostogavusioms ir atostogausiancioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tikiu @ 2008 08 18, 09:03)
Man Sventoji mielesne, zinoma nepatiko tie apgriuve pastatai, bet tai gal tu pastatu savininku kalte, kad jie nesusitvgarko, bet as praeinu pro sali ir tiek, nekreipiu demesio.

Tie pastatai, kiek žinau, priklauso ne kokiam savininkui, o valstybei, jie niekam neparduodami, bet ir netvarkomi- vienžo, poilitika tokia, jau geriau visiškai sugrius, negu kas nors įsigys doh.gif
Atsakyti
jau ir aš po Šventosios. Netikėtai teko Vila Ingoj pagyventi, tiesiog vietą perleido draugai, nes važiuoti negalėjo. Įspūdžiai tokie - didžiausias privalumas yra geografinė padėtis, arti centras, ir aplinka faina. O šiaip laaabai vidutiniška. Laiptai statūs, nuo Galeros garsai sklinda bent iki 24 val., kambariukas nedidelis, spinta juokingai maža, tūlike-duše vanduo nuteka labai prastai, normaliai praustis negali ir paskui į tualetą jau plaukti reikia, drėgmė pastovi, jokios ventiliacijos. Garso izoliacija........ patyliu, vienu momentu net puoliau čiupinėti vamzdžius, kad vanduo kažkur pas mus bėga, o ten 3 aukšte jį leido pasirodo, tada jau pripratau ir stengiausi dėmesio nekreipti. Rūkykla įrengta prie pat įėjimo durų, žmonėm po langais, stovi, rūko kaip kaminai, o tu uostyk, nesąmonė.

Aplinka graži, patalynė, lovos normalios, vaikams yra ką veikti ir kaip minėjau labai gera vieta geografiškai.
Atsakyti