Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(oii @ 2008 07 16, 09:43)
o embrionu isodinimas irgi tokia pati sudetinga procedura?

ne, tai ~15 min darbas (jei viskas OK mirksiukas.gif ), tada dar biski pagulesi ant stalo, kad zirniukai apsiprastu ir viskas
Atsakyti
isodinimo procedura praktiskai tokia pat, kaip IUI procedura
Atsakyti
[quote=oii,2008 07 16, 09:22]
blink.gif blink.gif blink.gif
galvojau viskas paparasciau bus, net apie narkoze nesusimasciau. Kazkodel ka tik prisiminiau gimdos nuotrauka blink.gif As dar pasiryzusi po proceduros grysti i darba g.gif
O kraujavimas buna po to?
O kiek laiko trunka procedura?
Nepykit, bet dar siandien jus biski pakankinsiu ir paklausinesiu ax.gif
As visus kartus po narkoziu vaziavau i daraba,viena karta teko i egzaminą Univere nulekt (labai gerai islaikiau biggrin.gif ).Ir šiaip kalbos pas mane po narkozes atsirasdavo tiek ,kad neuzkimši lotuliukas.gif .Ir nuotaika mano būdavo labai gera ir jokių nepatogumų nepatyriau.Va kitą dieną kaip reikia skambinti dėl sužinojimo kiek apsivaisino,tai stresuodavau nerealiai,kažkokia durna baime būdavo įlindus.Nu ir po to tas laukimo momentas,man asmeniškai, tokiai be kantrybės, labai sunkus būdavo biggrin.gif .aš jau kraują pradėdavau nuleidinėt 8 dieną.
Atsakyti
Labutis 4u.gif ,turiu toki klausima: ar darant IVF gali buti negimdinis neštumas?
Atsakyti
QUOTE(Gabrelia @ 2008 07 16, 11:25)
Labutis 4u.gif ,turiu toki klausima: ar darant IVF gali buti negimdinis neštumas?

Gali.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nakviša: 16 liepos 2008 - 11:28
tai dabar nežinau ka daryti verysad.gif esu pasimetus,viena karta turejau negimdini neštuma ,kartu su juo pašalino kiaušintaki,dabar viena turiu gera,daktare pasiule geriau daryti IVF,nes pasake darant IUI gali buti vel negimdinis,betišeina kad ir IVF darant gali buti taip pat...
Atsakyti
Dar vienas klausimukas blush2.gif
O embrionus saldyti verta? Nes kiek paskaitinejau tai nestuke.gif su jais mazai vilties g.gif
Ar daug kas is jusu juos saldo?
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Gal kuri is jusu gydotes Latvijoje (klinika Embrionas)? Gal ka nors apie girdejote?
Buvau ju puslapyje, tai labai mazai parasyta rusu kalba, viskas latviskai. Proceduros ten daug pigesnes - IVF 2650 Lt
Atsakyti
Aš tik už šaldymą. Pas mus net klausimų apie tai nėra blush2.gif Juk ten gali būti tavo vaikučiai, tai negi juos išmesi į šiukšlių dėžę g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(oii @ 2008 07 16, 13:39)
Dar vienas klausimukas  blush2.gif
O embrionus saldyti verta? Nes kiek paskaitinejau tai  nestuke.gif su jais mazai vilties  g.gif

zinoma saldyk, negi ismesi? ax.gif
bet tik is savo patirties noreciau pasakyti- kad nepergyvenk dabar del saldymo, sulauk punkcijos, apsivaisinimo, tada kiek ir kokiu tinkamu turesite, tai ir nuspresit mirksiukas.gif mes pasirasem kruva dokumentu del saldymo, o saldyti nebuvo ko...
Atsakyti
QUOTE(Svetulia @ 2008 07 16, 12:45)
Sveikos merginos  4u.gif Gal kuri is jusu gydotes Latvijoje (klinika Embrionas)? Gal ka nors apie girdejote?
Buvau ju puslapyje, tai labai mazai parasyta rusu kalba, viskas latviskai. Proceduros ten daug pigesnes - IVF 2650 Lt

Aš ruošiuosi pas juos važiuot pasikonsultuoti.Taip procedūros ten žimiai pigesnis,vaistukai pigesni ir kaskartą nuvažiavus nereikia mokėt už vizitą (kada vyksta vaistų leidimasis pagal protokolą ir yra sekami folikulai).taip pat jie pirmesni pradėjo su dirbtinais apvaisinimais nei Lietuviai,tai gal sakau ir patirteis daugiau turi g.gif .Turiu susirankiojus nemažai info,tik gal visiems čia neįdomu,todėl parašyk į a/ž mielai atsakysiu.Buvau susitikus su viena forumiete,kuri ten lankosi,jinai labai gerai atsiliepia apie šią kliniką .Ir iš kitų atsiliepimai geri.
Papildyta:
QUOTE(oii @ 2008 07 16, 12:39)
Dar vienas klausimukas  blush2.gif
O embrionus saldyti verta? Nes kiek paskaitinejau tai  nestuke.gif su jais mazai vilties  g.gif

Man per visus kartus ,įsodinimo dieną nebuvo ką šaldyti,nors visada išpunktuodavo virš 10 kiaušialaščių,o apsivaisindavo daugiau negu puse.Taip,kad tik įsodinimo dieną gydytoja patars ar šaldyti ar ne,o gal patars auginti iki blastocitų (dar kelias dienas) ir ,jei išaugs daris dar vieną įsodinimą.
Atsakyti
o kiek laiko saugo uzsaldytus embrionus? g.gif

Bandau apsidrausti ir buti viskam pasiruosusi, nes po vakar dienos kai per pusdieni turejom padaryti svarbu sprendima, nebenoriu patirti didelio soko blink.gif Stengiuosi pasiruosti viskam, nors turbut to padaryti neimanoma g.gif
Atsakyti