Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Oii, nuosirdziausi sveikinimai, superines naujienos, saugok save wub.gif wub.gif wub.gif . Tiesiog as, Mocarta, dainiuke laukiam tokiu paciu naujienu, kaip siandien pranese Oii wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2008 08 02, 19:39)
Jis palaiko nėštumą, dažnai reikia iki 12 sav. naudot.

aciu

Aidulia kaip tu?
Atsakyti
QUOTE(pupuliukas2 @ 2008 08 02, 21:04)
Labai sveikinu 4u.gif . Numanau,kad su tokiu hcg tikrai ne vienas bus 2.gif . O pas daktarę, dar tikrai neik, palauk kol U grįš iš atostogų, pasiskaičiuok kad būtų tau bent š sav. Nėštumas skaičiuojamas nuo paskutinių mm dienos. sėkmės 4u.gif

Tai kad U gris tik po 3 sav. Kadangi vartoju siek tiek vaistuku ir vitaminu, tai noriu pasitarti ka galiu toliau vartoti ko ne ax.gif Jei skaiciuojat nuo paskutines mm dienos, tai kai eisiu pas gyd. bus kaip ir 5sav, jei U lauksiu tai net visos 8sav. siek tiek per daug blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(oii @ 2008 08 02, 21:23)
Jei skaiciuojat nuo paskutines mm dienos, tai kai eisiu pas gyd. bus kaip ir 5sav, jei U lauksiu tai net visos 8sav. siek tiek per daug  blush2.gif

Nėštumo laiką skaičiuoti reikia nuo PIRMOS paskutinių mėnesinių dienos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kojinės @ 2008 08 02, 22:28)
Nėštumo laiką skaičiuoti reikia nuo PIRMOS paskutinių mėnesinių dienos  mirksiukas.gif

As taip ir supratau tik parasiau ne taip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(oii @ 2008 08 02, 09:31)
clap.gif  clap.gif  clap.gif
As jau su rezultatais HCG 720  lotuliukas.gif  Negaliu dar patiketi  biggrin.gif

Tik va turiu dar beda, man vakar Crinonas baigesi. verysad.gif  Kadangi nesitikejau, kad pavyks tai nepasirupinau. Keliose vaistinese klausinejau, bet neturi. Be to jiems ir recepto reikia. Gal zinote kur jais dar prekiauja? O gal turite bent keleta atliekamu???  help.gif  help.gif  help.gif
Mergaites, o kaip skaiciuojamos dienos nuo O ar nuo isodinimo dienos?  ax.gif

Super nestuke.gif 4u.gif tylus sveikinimai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(oii @ 2008 08 02, 12:56)
Kiek skambinu niekas nekelia ragelio  verysad.gif  O gal yra koks pakaitalas jo? Bent porai dienu  g.gif

oii, sveikinimai! 4u.gif

Man po tos procedūros ginekologė buvo išrašius progesterono žvakučių.Turiu aš jų, jei būčiau LT, mielai tau atiduočiau.

O Crinone - irgi progesteronas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sella @ 2008 08 03, 15:22)
oii, sveikinimai! 4u.gif

O Crinone - irgi progesteronas? g.gif

taip
Papildyta:
QUOTE(oii @ 2008 08 02, 10:31)
clap.gif  clap.gif  clap.gif
As jau su rezultatais HCG 720  lotuliukas.gif  Negaliu dar patiketi  biggrin.gif

Kuo nuosirdziausi sveikinimai! thumbup.gif
Atsakyti
Oii sveikinu tave 4u.gif
Atsakyti
oii, super naujienos, DIDELIAUSI SVEIKINIMAI, sekmes tau ir tavo mazyliams smile.gif

Papildyta:
o mano skaiciukai, deja, nekokie, tiksliau ju visai nera sad.gif . Nieko nepadarysi, toks gyvenimas verysad.gif
Sekmes ir geru atostogu tiesiog aš, pagaliau turi pasisekt 4u.gif
Atsakyti
Mocarta console.gif heart.gif
Šitam IVF kelyje baisiausia sužinoti neigiamą HCG...
Atsakyti
oii, fantastika bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif

Mocarta, žiauru, kad ir vėl nepavyko verysad.gif
Atsakyti