Įkraunama...
Įkraunama...

Rygos oro uostas

QUOTE(rsc @ 2009 03 31, 21:03)
O mane domina is autobusu stoties iki oro uosto. Gal galit pasidalinti patirtimi...
Dekui

Nesu važiavusi, bet jų autobusų puslapis labai panašus į mūsų ax.gif

Taigi kaip suprantu, 22 autobusas veža tiesiai į stotį, reikia išlipti priešpaskutinėje stotelėje "Centrala stacija"

Štai čia stotelių sąrašas ir tvarkaraštis:
Rygos autobusai

"Lidosta" reiškia aeruostas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kodel @ 2009 03 31, 22:41)
Nesu važiavusi, bet jų autobusų puslapis labai panašus į mūsų  ax.gif

Taigi kaip suprantu, 22 autobusas veža tiesiai į stotį, reikia išlipti priešpaskutinėje stotelėje "Centrala stacija"

Štai čia stotelių sąrašas ir tvarkaraštis:
Rygos autobusai

"Lidosta" reiškia aeruostas smile.gif

Ir aš žiūrėjau iš tame puslapy, va bėda ta, kad ta "centrala stacija" (nu, man vis tiek latviski pavadinimai juokingai skamba... rolleyes.gif ) yra tik važiuojant į oro uostą, o važiuojant iš oro uosto, tai ten kažkokios "Stockmann centrs", "Centraltirgus", po to "11 novembra krastmala", toliau abejoju, ar bus, bo ten prie galo ta centrinė stotis..
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolie23 @ 2009 03 31, 22:01)
Ir aš žiūrėjau iš tame puslapy, va bėda ta, kad ta "centrala stacija" (nu, man vis tiek latviski pavadinimai juokingai skamba... rolleyes.gif ) yra tik važiuojant į oro uostą, o važiuojant iš oro uosto, tai ten kažkokios "Stockmann centrs", "Centraltirgus", po to "11 novembra krastmala", toliau abejoju, ar bus, bo ten prie galo ta centrinė stotis..
4u.gif

Nueik:
http://www.rigamap.l...h...&enc_route=
Raudonas burbulas - autostotis. Ten galima issirinkti ir visu marsrutu stoteles artimiausias bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolie23 @ 2009 03 31, 22:01)
4u.gif

Kiek pamenu, turėtų būti stotelė Centraltirgus. Nors Stockmann'as irgi visai šalia. Ar tą pasirinksi, ar kitą- kelių metrų skirtumas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika20 @ 2008 07 05, 12:26)
Laba diena, liepos pabaigoje keliausime i Norvegija ir skrydis bus is Rygos oro uosto, iskilo klausimas kokia yra paros kaina palikti automobili oro uosto saugojimo aiksteleje? gal kas zinote? internete informacijos siuo klausimu nerandu.

Keliavome į Romą, Rygos aerouoste palikome mašiną 5 paroms ir sumokėjome 21 latą, t.y. apie 124 LTL.
Atsakyti
skrendam antradieni i Ryga...autobusu bandysim nusigauti i Lietuva smile.gif gla kas zinote autobusu vaziavimo grafika is Rygos oro uosto?galvoju,paklausiu,nereiks ryt skambintis i informacija ax.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oplia-lia @ 2009 04 19, 22:09)
skrendam antradieni i Ryga...autobusu bandysim nusigauti i Lietuva  smile.gif  gla kas zinote autobusu vaziavimo grafika is Rygos oro uosto?galvoju,paklausiu,nereiks ryt skambintis i informacija  ax.gif
aciu  4u.gif

jeigu ne sunku po to papasakokit kaip dasigauti iš Rygos oro uosto į autobusų stotį... kiek aš žinau iš Rygos į Vilnių važiuoja 5 autobusai per dieną

02:00 nakties
08:00 ryto
12:30 dieną
15:30 dieną
18:45 vakare
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2009 04 20, 09:36)
jeigu ne sunku po to papasakokit kaip dasigauti iš Rygos oro uosto į autobusų stotį... kiek aš žinau iš Rygos į Vilnių važiuoja  5 autobusai per dieną

22 autobusas iš oro uosto
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2009 04 20, 11:06)
22 autobusas iš oro uosto

jis ir kursuoja tik tarp ar orouosto ir autobusų stoties...ar autobusų stotis yra tarpinė stotelė?
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2009 04 20, 11:11)
jis ir kursuoja tik tarp ar orouosto ir autobusų stoties...ar autobusų stotis yra tarpinė stotelė?

Tarpine, bet galima rast artimiausia stotele:
http://www.rigamap.l...mp;searchword2=
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2009 04 20, 11:36)
jeigu ne sunku po to papasakokit kaip dasigauti iš Rygos oro uosto į autobusų stotį... kiek aš žinau iš Rygos į Vilnių važiuoja  5 autobusai per dieną

dar vaziuoja 16 val, as i 15.30 nespejau(ecolines sitas i VLN) o 16val TOKS (brengesnis siek tiek)

i autobusu stoti labai paprasta-arba mikriukas veza-pamatysi iskart is oro uosto isejus-3 latai, arba siek tiek toliau autobusu stotele yra,autobusas 22 vaziuoja 1.80 lato berods(3 bilietus pirkau tai vairuotojas ten kazka susimaise doh.gif ) nuvaziuoja iki stoties per mazdaug 20 min. 4u.gif pamirsau kaip vadinasi stotele,kurioje islipt reikia, prasideda is S raides blush2.gif -nu geriausia vairuotojo paklausk,jei rusiskai sneki ir pasakys mirksiukas.gif
Atsakyti
labukas,

o kaip iš Kauno automobiliu greičiau iki Rygos nuvažiuoti? Tik pro Panevėžį? g.gif Ar labai sunku tą oro uostą rasti?
niekada neteko taip toli vienai važiuot, bet reikėtų vieną žmogų pasitikti wub.gif

ir kiek ten kainuoja aikštelė valandai?

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LOCKETS: 05 gegužės 2009 - 14:54