Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų patirtis

o as nenaudoju pienelio, man geriau prausiklis..bet nemanau kad sutaupysite naudodama tik dienini krema, tiesiog jis greiciau baigsis nei naudojant ir naktini ir dienini..
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 03 07, 20:55)
bet nemanau kad sutaupysite naudodama tik dienini krema, tiesiog  jis greiciau baigsis nei naudojant ir naktini ir dienini..

biggrin.gif jokios logikos. Juk perkant dienini ir naktini - dvigubos islaidos, taigi ir naudoji dvigubai ilgiau.
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 03 07, 19:55)
bet nemanau kad sutaupysite naudodama tik dienini krema, tiesiog  jis greiciau baigsis nei naudojant ir naktini ir dienini..

Kol kas nakčiai kremo nenaudoju - leidžiu odai pailsėt.
Atsakyti
suprantu, bet man taip ilgiau naudojasi, nei kai turiu tik viena.. nzn kaip taip gaunasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 03 07, 19:42)

Veidui išsiverčiu tik su dieniniu kremu, pieneliu ir toniku smile.gif

Aš ir tik dieninį naudoju, o pienelis mano su toniku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dowiliuke @ 2009 03 07, 21:32)
Aš ir tik dieninį naudoju, o pienelis mano su toniku  mirksiukas.gif

Esu ir aš bandžius 2in1, bet nepatiko - toks jausmas, kad nenusivalo ir lieka to mixo ant veido unsure.gif
Dabar planuoju toniką keist ramunėlių arbata - jokių parabenų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 03 07, 21:57)
Dabar planuoju toniką keist ramunėlių arbata - jokių parabenų smile.gif

Būk atsargi - ramunėlės kartais suerzina odą. Mano vaikai šiaip niekam nealergiški, bet kai dukrai ploviau akis ramunėlių arbata - suerzino odą, paraudimai atsirado. Gydytoja pamačiusi iš karto pasakė, kad geriau - paprasta juodoji arbata - čia akims, ne vietoj toniko biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes! smile.gif
as kaip jaunas menulis jusu temikei ax.gif karta i pora menesiu turbut tik parasau...
Tai va,prisiskaiciau cia visokiu patarimu ir jau sioks toks pagerejimas jauciamas...Anksciau £30 elektros papildymo uztekdavo 4-5 dienom, o dabar jau net iki 10 istempem...Na,aisku prisidejo ir tai,kad ner taip salta lauke.
Laukia nemazas paislaidavimas atsilus oram doh.gif reik atnaujint vasarini garderoba.reikia visko,nes po gimdymo dar neatgavau savo senu gabaritu blush2.gif
Atsakyti
va ka radau benarsydama po neta nuolaidos
Atsakyti
QUOTE(lina.pukotukas @ 2009 03 08, 02:26)
va ka radau benarsydama po neta nuolaidos

Aciu drinks_cheers.gif Visai neblogas puslapis... Viskas vienoje vietoje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dowiliuke @ 2009 03 07, 16:52)
Antakius tvarkausi namie, manikiūrą ir pedikiūrą darausi pati, į soliariumus nevaikštau, plaukų nedažau  biggrin.gif

aš irgi manikiura ped. darausi pati į soliariumus nevaikštau ir plaukus nustojau dažytis ax.gif tik va antakiu pati nemoku susitvarkyti o ir sėdžiu namie su vaiku tai ir nėr kada nueiti blush2.gif

kosmetikai dabar išlaidas mažinu per puse prieš perkant visada galvoju ar tikrai reikia
kvepalus irgi bandau siustis kai buna nuolaidos g.gif
Atsakyti
Groziu proceduras pati visas pasidarau.Apkirt ir padazyt ateina ex'as rolleyes.gif
kosmetikos ir visokiu kvepalu dar nuo geru laiku turiu prikaupus kokiem metam i prieki ax.gif Tai net neidomu eit i kosmetikos parduotuves.Visa savaite nereikejo pirkt desru ir mesos,nes mama didziuli siuntini su visokiom gerybem atsiunte doh.gif vaisius,darzoves ir piena perku uz kuponus(savaitei gaunu £6 vertes kuponus).Dar geri kaimynai,dirbantys darzoviu pakavimo fabrike atnesa visokiu salotu,padazu ir net tarkuoto surio...visai neblogai...Bet vis tiek kazkaip vasari islaidos virsijo pajamas... doh.gif dabar sedziu ir nagrineju kame reikalas unsure.gif
Atsakyti