Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų patirtis

QUOTE(Malena @ 2009 03 10, 17:48)
Nepaminejote kaip pas jus su kuno losjonais,ranku kremais,dezodorantais,depiliacijom..juk irgi islaidos smile.gif

Kuno losjonu nenaudoju. Kremu taip pat. Uztenka duso zeliu.
Depiliacijas atlieku pati su depiliatorium. Ir tai man nekainuoja.
Dezodorantus perku rutulinius, jo uztenka man metams.
Ranku krema naudoju, bet uztenka jo tikrai ilgai. Ir tai nekainuoja daug. Max iki 20 lt.
Atsakyti
Man čia dar viena klausimas iškilo, o kaip valot elektrinį virdulį? Ta prasme kai užkalkėja ax.gif
Atsakyti
Man čia dar viena klausimas iškilo, o kaip valot elektrinį virdulį? Ta prasme kai užkalkėja

pripilu vandens,sliuksteliu acto ir uzverdu smile.gif jei reikia pakartoju procedura...
vietoj acto tinka ir citrinos rugstis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 03 11, 10:40)
tai mano kleionė buvo už mano honorarą už knygą, tai galima sakyti, taip, parėmė, leidykla smile.gif tai va honoraro į apsakitą nevedžiau, kad neiškraipytų pajamų, todėl nesuvedžiau ir kelionės kainos, kad neiškraipytų išlaidų smile.gif

O varge, numirsiu iš smalsumo, kokią knygą parašėt doh.gif

QUOTE(Meger @ 2009 03 11, 11:34)
Kad mums taip  blush2.gif , mes vieną kartą per mėnesį perkam butelį, naudojam PUR  blush2.gif

Man ilgesniam laukui užtenka didelio butelio, na gal pusmečiui.

QUOTE(Amelita @ 2009 03 11, 13:11)
Kuno losjonu nenaudoju. Kremu taip pat. Uztenka duso zeliu.
Depiliacijas atlieku pati su depiliatorium. Ir tai man nekainuoja.
Dezodorantus perku rutulinius, jo uztenka man metams.
Ranku krema naudoju, bet uztenka jo tikrai ilgai. Ir tai nekainuoja daug. Max iki 20 lt.

Kūno kremą naudoju.
Dušo žele nenaudoju, tik muiliuką, šeimyna naudoja duškes.
Naudoju skutimosi peiliukus.Dezodorantas ilgam- nusipirkau kažkokį tais akmenuką , nautūralų- dar galo nesimato, o pirkau vasarą.
Rankų kremus turiu du- vienas Avon su glicerinu- virtuvėje, kitas irgi Avon tik kitoks- kambarį , nes tas su glicerinu padengia rankas plėvele, bet virtuvėje man nepamainomas.
Atsakyti
aš žiemą nedepliuoju, ir šilčiau, ir peiliukų susitaupo, ir vis tiek niekas nemato smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 03 11, 13:27)
aš žiemą nedepliuoju, ir šilčiau, ir peiliukų susitaupo, ir vis tiek niekas nemato smile.gif

Nu kaip nieks- vyras mato smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tisan @ 2009 03 11, 13:25)
pripilu vandens,sliuksteliu acto ir uzverdu  smile.gif  jei reikia pakartoju procedura...
vietoj acto tinka ir citrinos rugstis  smile.gif

Ir mes taip pat- su citrinos rūgštele.
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 03 11, 12:29)
Nu kaip nieks- vyras mato  smile.gif

drinks_cheers.gif ir pačiai man nemalonu...
Atsakyti
nėr ko vyrams dyvitis tuo, kuo nereikia wink.gif
tegul knygas geriau paskaito (iš bibliotekos, žinoma) cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 03 11, 00:24)
Praktiškai jokio - man užtenka karšto vandens ir sodos. Juk gerus 20 ar daugiau metų nugyvenau, nežinodama jokių ploviklių, ir indai švarūs buvo... Šiaip stovi virtuvėje Pur Balsam, vaikai kartais panaudoja, bet vienas butelys pas mus naudojasi mėnesiais...
Negalėčiau, nors nesakau bandžiau kai kažkada baigės, o tingėjau iki parduotuvės. Tai nusispjoviau, fe, paėmiau muilo skysto ir išploviau biggrin.gif

Naudoju Fairy, perku didelį, nes labiau apsimoka, užtenka dviems mėnesiams (papildau į mažesnį indą).

Norėtųsi kitokio ploviklio, t.y. žinau kokio, bet jį sunku gaut, tai kol kas tinka irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 03 11, 12:29)
Nu kaip nieks- vyras mato  smile.gif
Nemato cool.gif kai susinepatoginu, tada poamato, sako tau ką, gal negera, pasižiūrėk į mano laugh.gif

Nors stengiuosi, pačiai nepatinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 11 kovo 2009 - 12:35
Dėl grožio procedūrų nei labai taupau, nei išlaidauju g.gif Depilacijas, pedikiūrą, manikiūrą darausi pati ( labai retai kada, prieš kokį ypatingą šventę- tada nueinu į saloną.) Su soliariumais nedraugauju schmoll.gif Į kirpyklą einu kas 2-3 mėn. Plaukai ilgi, kai nueinu į kirpyklą tada ten pasidažau, o šiaip tame tarpe kartą nusidažau ir namie. Kremus, losijonus, dezodaorantus naudoju, tačiau nėra, kad šimtai buteliukų pristatyta, dekoratyvynė kosmetika irgi naudojama, bet saikingai.

Indų ploviklį dabar naudoju Amway Drops . Užtenka ilgam, nerezina rankų ( mano pakankamai jautrios) gerai išplauna.
Atsakyti
Mes dabar nusipirkom kažkokį ekologišką indų ploviklį, tai nežinau kiek užteks, bet stovi jau porą mėnesių. Fairio mažesnio butelaičio užtekdavo metams.

Depiliacijos, manikiūras, pedikiūras namie. Į kirpyklą einu kas porą mėn, bet moku tik už dažus. Kadangi dabar nedirbu, tai dažaus labai minimaliai smile.gif

Žodž taupiai gyvenu biggrin.gif
Atsakyti
o aš vis ruošiuosi kraustynėms į butą. kadangi kraičio didelio neturiu, o visokių namų apyvokos reikmenų reikės, tai dabar esu visų akcijų maniakė - neakcijinių namų rakandų neperku biggrin.gif vakar pvz. pirkau Maximos akcijinį šepetį grindims plaut, durų kilimėlį ir plastmasinį bliūdą ax.gif
galėtų dabar padaryti kokią akciją buitinei chemijai g.gif

savaitgalį važiuosim pas draugę į sodybą, tai vakarienei vešiuosi naminės mišrainės dideliausią bliūdą. kainavo bliūdas, žirneliai ir majonezas laugh.gif
Atsakyti